Προς το περιεχόμενο

12 χρόνια μετά ξαναγύρισε!!

cpc464

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά απο 12 χρόνια γύρισε στα χέρια μου!!, ο πελάτης που το είχα δώσει ειπε πως χάλασε και ανοιγόκλεινε, του έδωσα ένα refurbished και το πήρα, όταν το άνοιξα είδα πως η υδρόψυξη είχε στεγνώσει!,το γέμισα απεσταγμένο νερο και δουλεύει ακόμα!!, να το κρατήσω όπως είναι η να κάνω ένα νέο pc?.

IMG_20120420_103534.jpg.0e0b8254bf98842253c7da101b13ffe1.jpg

• Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρατά το, είναι γαμάτο ρετρό μηχανάκι.

Βαλε μόνο κανονικό υγρό υδροψυξης, έχει κανα 10αρι από το εσοπ, για να γλιτώσεις μελλοντικα προβλήματα.

Επεξ/σία από Sheogorath

οπως ειναι foto+ τεστ screenshots ebay retro με δημοπρασία και δες τιμές αν ειναι καλές πουλατο αλλιώς το κρατάς μόνο έτσι διώχνεις καλά μχν retro

• Like 1

Στις 22/12/2020 στις 8:24 ΠΜ, cpc464 είπε

Μετά απο 12 χρόνια γύρισε στα χέρια μου!!, ο πελάτης που το είχα δώσει ειπε πως χάλασε και ανοιγόκλεινε, του έδωσα ένα refurbished και το πήρα, όταν το άνοιξα είδα πως η υδρόψυξη είχε στεγνώσει!,το γέμισα απεσταγμένο νερο και δουλεύει ακόμα!!, να το κρατήσω όπως είναι η να κάνω ένα νέο pc?.

IMG_20120420_103534.jpg.0e0b8254bf98842253c7da101b13ffe1.jpg

Specs;

Τα Etasis εκεινα ηταν παντως και γ@μω τα τροφοδοτικα! Τοσο το 650W αλλα και το 850W α-πι-στε-υτο! 😁
https://www.jonnyguru.com/blog/2007/02/03/etasis-et850-850w-power-supply/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cpc464 είπε

Phenom 9600, 4gb ram, motherboard sapphire770, gpu ati hd4870, case Thermaltake Armor lcs.

12ετίας δεν το λες , για μισή ηλικία (6ετών) μοιάζει. Θα του βάλεις WinXP αν το θες για "μουσειακό" αλλά σαν retro θα μπορεί να πουληθεί το 2030φεύγα , όχι νωρίτερα. Γενικά είναι σε ενδιάμεση κατάσταση , πολύ αργό για να το δουλεύεις σήμερα , πολύ καινούριο για να το βαπτίσεις "retro"

Επεξ/σία από jgeorgiou

49 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

12ετίας δεν το λες , για μισή ηλικία (6ετών) μοιάζει. Θα του βάλεις WinXP αν το θες για "μουσειακό" αλλά σαν retro θα μπορεί να πουληθεί το 2030φεύγα , όχι νωρίτερα. Γενικά είναι σε ενδιάμεση κατάσταση , πολύ αργό για να το δουλεύεις σήμερα , πολύ καινούριο για να το βαπτίσεις "retro"

4 ram ακόμα και έναν ssd και θα πετάει σε απλές δουλειές με win10 ή ακόμα και κάποια παιχνιδάκια

• Like 1

40 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

4 ram ακόμα και έναν ssd και θα πετάει σε απλές δουλειές με win10 ή ακόμα και κάποια παιχνιδάκια

Μια χαρά τα λες αν δεν κατέχει ήδη καλύτερο pc 

1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

Ο 9600 βγήκε τέλη  2007, τον χαντάκωσε το TLB bug, αρχές του 08 μπορούσες να τον βρείς κάτω απο 100 ευρώ, αξία συναισθηματική έχει για εμένα γιατί ήταν το πρώτο μου τετραπύρηνο, μάλλον θα το μετακομίσω σε ένα άλλο κουτί και θα μοντάρω την thermaltake κουτάρα,υπάρχουν σε καλή τιμή threadripper 1ης γενιάς η γενικά cpu's που υποστηρίζουν avx2.

• Like 3

35 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Ο 9600 βγήκε τέλη  2007, τον χαντάκωσε το TLB bug, αρχές του 08 μπορούσες να τον βρείς κάτω απο 100 ευρώ, αξία συναισθηματική έχει για εμένα γιατί ήταν το πρώτο μου τετραπύρηνο, μάλλον θα το μετακομίσω σε ένα άλλο κουτί και θα μοντάρω την thermaltake κουτάρα,υπάρχουν σε καλή τιμή threadripper 1ης γενιάς η γενικά cpu's που υποστηρίζουν avx2.

Το googlara και έχεις δίκιο , παρασύρθηκα γιατί πέρασε από τα χέρια μου κάποιο φεγγάρι phenom II 6cores 45nm και νόμιζα ότι ήταν ίδια γενιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...