Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να μεταβώ στην πόλη που σπουδάζω γιατί έχω ένα θέμα με το σπίτι μου και ο σπιτονοικοκύρης θέλει να βάλει μάστορα στο σπίτι αλλά πρέπει να είμαι εκεί. Φυσικά, η αστυνομία απέρριψε την δικαιολογία μου και σκέφτομαι να απευθυνθώ σε γνωστό γιατρό για μια βεβαίωση ότι πρέπει να μεταβώ στο νοσοκομείο της συγκεκριμένης πόλης (Αλεξανδρούπολη) για κάποιο τσεκ απ. Υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι λάθος σε περίπτωση ελέγχου στα κτέλ ή να μην δεχθεί να με βοηθήσει ο γιατρός;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, eliasorg είπε

Πρέπει να μεταβώ στην πόλη που σπουδάζω γιατί έχω ένα θέμα με το σπίτι μου και ο σπιτονοικοκύρης θέλει να βάλει μάστορα στο σπίτι αλλά πρέπει να είμαι εκεί. Φυσικά, η αστυνομία απέρριψε την δικαιολογία μου και σκέφτομαι να απευθυνθώ σε γνωστό γιατρό για μια βεβαίωση ότι πρέπει να μεταβώ στο νοσοκομείο της συγκεκριμένης πόλης (Αλεξανδρούπολη) για κάποιο τσεκ απ. Υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι λάθος σε περίπτωση ελέγχου στα κτέλ ή να μην δεχθεί να με βοηθήσει ο γιατρός;

γινεται το εκανε φιλος οπως περιγραφρεις

πηγε απο θεσσαλονικη στα γιαννενα με χαρτι γιατρου και του κανανε και ελεγχο και του ειπαν περαστικα σας

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, eliasorg είπε

Ναι μπορεί να μην το δεχτεί ο γιατρός.

Δημοσ.

άλλο ένα κορονο-θέμα το οποίο θα έχει τη γνωστή κατάληξη..

Καλά αν είπες αυτό στην αστυνομία λογικό να έφαγες άκυρο. Απορώ τι πατε και ρωτάτε ώρες ώρες. Επαφή 0.

Αυτό με τον γιατρό θα πιάσει αρκεί να βρεις γιατρό να το κάνει. Εγώ αν ήμουν στη θέση του γιατρού εννοείται ότι δε θα το έκανα. Τώρα αν είναι πολύ γνωστός σου....

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/12/2020 στις 1:29 ΠΜ, Bitbit είπε

άλλο ένα κορονο-θέμα το οποίο θα έχει τη γνωστή κατάληξη..

Καλά αν είπες αυτό στην αστυνομία λογικό να έφαγες άκυρο. Απορώ τι πατε και ρωτάτε ώρες ώρες. Επαφή 0.

Αυτό με τον γιατρό θα πιάσει αρκεί να βρεις γιατρό να το κάνει. Εγώ αν ήμουν στη θέση του γιατρού εννοείται ότι δε θα το έκανα. Τώρα αν είναι πολύ γνωστός σου....

Πιστεύω ένας γιατρός οφείλει να παρέχει αυτή τη βοήθεια έστω και σε λίγο γνωστό του. Άλλωστε ποιός θα κάτσει να τον ελέγξει εξονυχιστικά; Δεν νομίζω ότι είναι μπλέξιμο. Έχω πάντως αρκετά γνωστό μου γιατρό και είμαι και φοιτητής ιατρικής οπότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος μου.

• Confused 3
  • Sad 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, eliasorg είπε

Πιστεύω ένας γιατρός οφείλει να παρέχει αυτή τη βοήθεια έστω και σε λίγο γνωστό του. Άλλωστε ποιός θα κάτσει να τον ελέγξει εξονυχιστικά; Δεν νομίζω ότι είναι μπλέξιμο. Έχω πάντως αρκετά γνωστό μου γιατρό και είμαι και φοιτητής ιατρικής οπότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος μου.

Πρέπει ο γιατρός να πει ψέμματα για να κάνεις εσύ την δουλειά σου;Και είσαι και εσύ υποψήφιος γιατρός;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, eliasorg είπε

θελεις να πας στην πολη που σπουδαζεις και γιαυτο ο γιατρος ωφειλει να πει ψεματα και να σε βοηθησει;

Πραγματικα αν ειμουν αστυνομικος και ερχοταν καποιος απο Αθηνα η Θεσσαλονικη και μου ελεγε πως Πρεπει να παει σε νοσοκομειο αλλης περιοχης (εκτος απο Θεσσαλονικη Αθηνα πχ) λες και δεν εχουν ηδη τα περισσοτερα σε αυτες τις 2 πολεις θα τον εγραφα αμεσως και αν γινοταν θα το προχωρουσα ακομα παραπανω το θεμα (αναφορα για τον εν λογο γιατρο πχ που φανταζομαι γινεται).

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν έχεις γνωστό γιατρό φίλε να το κάνεις.Δεν κάνεις και κανένα έγκλημα. Εντάξει να μην κάνουμε εκδρομές για πλάκα το δέχομαι και το εφαρμόζω μένοντας καρφωμένος στο σπίτι αλλά θα μας σταματήσουν και κάποιες επείγουσες εργασίες που δεν παίρνουν αναβολή και πρέπει να γίνουν με την παρουσία μας;;;;

Αν έχεις και κανέναν γνωστό δικηγόρο στην Αλεξανδρούπολη μπορείς να του πεις να σου στείλει ένα email ότι πρέπει να μεταβείς στην έδρα του για επείγουσα νομική υπόθεση. Εγώ που ήθελα να πάω Χαλκίδα για κάποια επείγουσα δουλειά με εξυπηρέτησε κάποιος γνωστός δικηγόρος με αυτόν τον τρόπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, papoys1 said:

Δεν κάνεις και κανένα έγκλημα.

Θα του δωσει ο γιατρος ψευτικη βεβαιωση οτι εχει ιατρικο θεμα. Πλαστη βεβαιωση δηλαδη, πραγμα που προφανως και ειναι αδικημα.

7 hours ago, eliasorg said:

Πιστεύω ένας γιατρός οφείλει να παρέχει αυτή τη βοήθεια έστω και σε λίγο γνωστό του

Οφειλει κιολας. Οφειλει να πει ψεμματα για να βολεψει τον φιλο του.

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Θα του δωσει ο γιατρος ψευτικη βεβαιωση οτι εχει ιατρικο θεμα. Πλαστή βεβαιωση δηλαδη, πραγμα που προφανως και ειναι αδικημα... 

Ψεύτικη ΝΑΙ, πλαστή ΌΧΙ. 

Βέβαια το τί θεωρείται ΆΣΚΟΠΗ ΜΕΤΑΚΊΝΗΣΗ είναι ούτως ή άλλως τεράστιο θέμα.... 

Άλλο βόλτες και άλλο εργασίες.

Σε μια κανονική χώρα θα λυνόταν εύκολα..... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, xx1100 said:

Σε μια κανονική χώρα θα λυνόταν εύκολα..... 

Σε μια κανονικη χωρα θα ηταν και πιο ξεκαθαρο το πλαισιο, που ρωτας αστυνομικους και δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι να σε καθοδηγησουν. Και προφανως δεν φταινε αυτοι. Αλλα οτι το αντανακλαστικο μας ρε παιδακι μου ειναι πως θα κανουμε την λαμογια, με αφηνει αφωνο

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Σε μια κανονικη χωρα θα ηταν και πιο ξεκαθαρο το πλαισιο, που ρωτας αστυνομικους και δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι να σε καθοδηγησουν. Και προφανως δεν φταινε αυτοι. Αλλα οτι το αντανακλαστικο μας ρε παιδακι μου ειναι πως θα κανουμε την λαμογια, με αφηνει αφωνο

Εμένα πάλι καθόλου.. Και κατι μου λέει οτι θα φανεί στην εξέλιξη της πανδημίας τον Ιανουάριο / Φεβρουάριο

Αν ο καθενας βάλει ενα γιατρο δικηγόρο μηχανικό  κλπ κλπ να πιστοποιήσει οτι έχει και καλά ΑΝΑΓΚΗ να μεταβεί εκτός της περιοχής κατοικίας του ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  για δουλειά  :-)  ...........  ε καταλαβαινουμε τι θα γίνει..

Μπορεί η πολιτεία να μην έχει κανει τους βέλτιστους χειρισμούς στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά όσο η έννοια της ατομικής ευθύνης έχει αντικατασταθεί στο λεξικο του νεοέλληνα με την φράση  "στα π@@ρια μου" , δεν θα δούμε προκοπή σε κανένα τομέα..

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/12/2020 στις 1:29 ΠΜ, Bitbit είπε

Δηλαδη το θεωρεις φυσιολογικο να εχεις μια ζημια στο σπιτι και να μην μπορεις να πας να την φτιαξεις? Στην προηγουμενη καραντινα, ως φοιτητης ηθελα να ξενοικιασω Μαρτιο και κατεληξα να πληρωσω +3 μηνες ενοικια και λογαριασμους χωρις λογο! Και σε ολη αυτην την διαδικασια θα εβλεπα μονο τους μεταφορεις και θα φοραγα μασκα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...