Fuel7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους.Ψάχνω ενα Ποντίκι και ένα Πληκτρολόγιο,τα οποια να ειναι RGB, το πληκτρολογιο να ειναι μηχανικο,και στανταρ ασυρματα(Wireless ή ΒΤ) και τα 2. Ειμαι ανοικτος και σε προτάσεις combo,και το badget κυμενεται σε value for money περιπτώσεις(ΜΑΧ 100 ευρώ και για τα 2) και σε πολυ ειδικές περιπτώσεις που πραγματικά να αξίζουν θα κάνω καποια υπέρβαση. Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά Καλές γιορτές σε όλους!
antbyron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχεις ψάξει κάτι στο yt; Και 'γω στην ίδια φάση είμαι αλλά με μεγαλύτερο budget. To ποντίκι το παρήγγειλα- ένα mx master 3- από το αμαζον στα 83 ευρώ, μόνο που δεν είναι rgb. Παρεμπιπτόντως δεν είπες για ποιον σκοπό τα θέλεις, πχ gaming, εργασίας(αν και εργασίας και rgb δεν πάνε) κλπ. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από antbyron
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεχωριστές ασύρματες συσκευές σημαίνει αναγκαστικά 2 διαφορετικά usb dongles άρα χάνεις μόνιμα 2 usb πόρτες από το πισί σου. Επίσης δεν έχει τύχει να δώ σετ όπως το πειργράφεις. Αν το έχεις αποφασίσει τότε πας για ξεχωριστές συσκευές και στα 100 ευρώ κοιτάς για πληκτρολόγιο της Mοtospeed κοντά στα 50ευρώ και κάποιο ποντίκι της Logi, Corsair, Razer, Steelseries sta 50-60. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από dpolal
antbyron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 2 minutes ago, dpolal said: Ξεχωριστές ασύρματες συσκευές σημαίνει αναγκαστικά 2 διαφορετικά usb dongles άρα χάνεις μόνιμα 2 usb πόρτες από το πισί σου. Επίσης δεν έχει τύχει να δώ σετ όπως το πειργράφεις. Αν το έχεις αποφασίσει τότε πας για ξεχωριστές συσκευές και στα 100 ευρώ κοιτάς για πληκτρολόγιο της Mοtospeed κοντά στα 50ευρώ και κάποιο ποντίκι της Logi, Corsair, Razer, Steelseries sta 50-60. Για τα πληκτρολόγια της motospeed βλέπω αρκετά αρνητικά σχόλια στον σκρουτζ. Έχεις προσωπική εμπειρία;
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, antbyron είπε Για τα πληκτρολόγια της motospeed βλέπω αρκετά αρνητικά σχόλια στον σκρουτζ. Έχεις προσωπική εμπειρία; Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά τουλάχιστον τα ενσύρματα πληκτρολόγια συγκεντρώνουν μια χιλιάδα σχόλια και σαν μάρκα είναι τα μόνα που χωράνε στο μπάτζετ σου.
antbyron Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, dpolal said: Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά τουλάχιστον τα ενσύρματα πληκτρολόγια συγκεντρώνουν μια χιλιάδα σχόλια και σαν μάρκα είναι τα μόνα που χωράνε στο μπάτζετ σου. Έγω έχω μεγαλύτερο budget. Με μπέρδεψες με τον ts. Προσωπικά σκέφτομαι να πάω ή για το k63 corsair ή G915 tkl logi.
Fuel7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, antbyron είπε Έχεις ψάξει κάτι στο yt; Και 'γω στην ίδια φάση είμαι αλλά με μεγαλύτερο budget. To ποντίκι το παρήγγειλα- ένα mx master 3- από το αμαζον στα 83 ευρώ, μόνο που δεν είναι rgb. Παρεμπιπτόντως δεν είπες για ποιον σκοπό τα θέλεις, πχ gaming, εργασίας(αν και εργασίας και rgb δεν πάνε) κλπ. Καλημέρα,οχι δεν εχω ψάξει να σου πω την αλήθεια,θελω να ρωτησω πρωτα εδω αποψεις και μετα να παω προς τα εκει. Ξέχασα να αναφέρω πως δεν θέλω το πληκτρολιγιο για να παιζω παιχνιδια,πιο πολυ το θέλω για δουλεια με προγράμματα επεξεργασιας ήχου. 10 ώρες πριν, dpolal είπε Ξεχωριστές ασύρματες συσκευές σημαίνει αναγκαστικά 2 διαφορετικά usb dongles άρα χάνεις μόνιμα 2 usb πόρτες από το πισί σου. Επίσης δεν έχει τύχει να δώ σετ όπως το πειργράφεις. Αν το έχεις αποφασίσει τότε πας για ξεχωριστές συσκευές και στα 100 ευρώ κοιτάς για πληκτρολόγιο της Mοtospeed κοντά στα 50ευρώ και κάποιο ποντίκι της Logi, Corsair, Razer, Steelseries sta 50-60. Το ξέρω οτι θα θέλει 2 usb dongles,για αυτό ανέφερα τα ΒΤ η κάποιο Combo που να μπορεί να υπάρχει και να δουλεύει με ενα usb .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα