Fuel7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους... Εχω το UPS Accupower Eyeon 800.Για καποιο λογο μου βγάζει ενα παρατεταμένο και συνεχομενο μπιπ.(Εχω χάσει το manual). Ψαχνοντας δεξια αρριστερα στο διαδυκτιο ανακαλύπτω οτι ειναι ενας fault alarm που υποδηλώνει οτι υπάρχει πρόβλήμα με κάτι(υποθέτω της μπαταρίας). Επειδη θέλω να το επαναλειτουργήσω γιατι μου λειπει σαν συσκευή, και οποτε δοκιμαζω να το βαζω μπρος, τσιριζει.Θέλω να προσπαθήσω να το φτιάξω. Επειδη η μπαταρια πρεπει να ελεγθει και το UPS να ανοιχθει καπως ,θελω να ζητησω την βοήθεια σας. Εάν κάποιος εχει το μανιουαλ του όπου δειχνει πώς ανοιγει και να μου το στειλει θα μου ήταν χρησιμο. Εαν καποιος γνωρίζει πως ανοιγει και πως να σταματήσω το fault alarm(εμπειρικά) και μπορει να με καθοδηγησει θα του ειμουν υποχρεος. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!
htaccess Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Continuous sounding = fault http://www.cosmodata.gr/brochures/160386.pdf Θα σου συνιστούσα, να μην το ανοίξεις.
Fuel7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, htaccess είπε Continuous sounding = fault http://www.cosmodata.gr/brochures/160386.pdf Θα σου συνιστούσα, να μην το ανοίξεις. Καλημέρα! Την εχω δει αυτη την μπροσούρα,αλλα δεν ειναι το μανιουάλ. Εαν ειναι κατι μικρο γιατι να μην ανοιξω να δω τι ειναι;δεν ειναι βομβα.
htaccess Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 5 hours ago, Fuel7 said: Καλημέρα! Την εχω δει αυτη την μπροσούρα,αλλα δεν ειναι το μανιουάλ. Εαν ειναι κατι μικρο γιατι να μην ανοιξω να δω τι ειναι;δεν ειναι βομβα. Καλησπέρα, δεν είναι καθόλου δύσκολο όμως, να γίνει βόμβα από λάθος χειρισμό, προσωπική μου άποψη είναι μην το ανοίξεις και το έγραψα αν μη τι άλλο φιλικά. Υπάρχουν κυκλώματα τα οποία είναι υπό τάση, ακόμα κι` αν έχεις αφαιρέσει τον ρευματολήπτη ή και τις μπαταρίες. Αν ζητούσες το shematic diagram, η απάντησή μου σίγουρα δεν θα ήταν η παραπάνω. Δώσε το σε ένα εξουσιοδοτημένο service. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Συνήθως ολα τα UPS αυτού του είδους έχουν 4 μεγάλες βίδες στην βάση και μια μπροστά στο κάτω μέρος που βγαινει η φάτσα Εγώ προτείνω να το πας σε ενα μαγαζί να το τεστάρουν, μπορεί να έχει διάφορα θέματα. όπως πλακέτα, η απλά να τα έχουν παιξει οι μπαταρίες Από το να πάρεις μπαταρίες και να μην φταίει αυτο και να πληρώσεις τσάμπα λεφτά...στο λέω Σίγουρα κανένας δεν θα ασχοληθεί αν φταίει η πλακέτα. Δεν συμφέρει από άποψη χρόνου /χρήματος κανεναν τεχνικό για κάτι το οποίο καινούργιο μπορεί να έχει 50-60 ευρώ 2 μπαταρίες 7Ah μπορεί να σου πάνε κανά 25-30 ευρώ. Βάλε και μια εργασία πχ 10-15 ευρώ για να στο ελέγξει κάποιος . Συνολο μαζί με μπαταρίες να σου παει 40 Με 60-70 πας για κάποιο νέο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα