Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πηρα ενα smartphone στη μανα μου ειχε ενα νοκια με κλασσικη σιμ μεγαλη,ειναι κοσμοτε αρα πρεπει να παω γερμανο,μπορω να παω εγω με τη ταυτοτητα της και να κανω την διαδικασια αλλαγης η πρεπει να παει η ιδια αφου ειναι στο ονομα της??(δεν θελω να παει λογω κοβιντ),και επισης αν δεν το κανουν πρεπει να παω κεπ να παρω βεβαιωση?βασικα ειναι ανοιχτα αυτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς τηλεφωνικα να ζητήσεις να στη στείλουν σπίτι,  αφού κάνουν ταυτοποίηση στοιχείων.  Εγω που έχω δικαρτο και ο δεύτερος αριθμός ανήκει σε αφμ θειου μου προσποιηθηκα οτι ημουν αυτός και ολα οκ 

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε

Μπορείς τηλεφωνικα να ζητήσεις να στη στείλουν σπίτι,  αφού κάνουν ταυτοποίηση στοιχείων.  Εγω που έχω δικαρτο και ο δεύτερος αριθμός ανήκει σε αφμ θειου μου προσποιηθηκα οτι ημουν αυτός και ολα οκ 

Αυτό τύπε λέγεται πλαστοπροσωπια και διώκεται ποινικά 😜

Δημοσ.
1 ώρα πριν, *Kopanos* είπε

Αυτό τύπε λέγεται πλαστοπροσωπια και διώκεται ποινικά 😜

Αυτο λέγεται κανω την δουλειά μου χωρίς να ταλαιπορω κάποιον 2 ωρες ταξιδιού σε κατάστημα για να μου δώσουν μια σιμ που ούτως ή άλλως εγω ο ίδιος της κανω χρήση, αλλά για να σου πουλήσουν υπηρεσίες στο σταθερό που ανήκει στον ίδιο μια χαρα προχώρησαν με ένα ναι που είπε ο μικρός μου αδερφος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...