Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας τσακάλια.Είμαι 22 ετών και θέλω να αγοράσω νέο αμάξι.Έχω στο μυαλό μου Volkswagen polo 2014 diesel,Renault Clio 2014 diesel,Suzuki swift 2014,Ford fiesta 2010 και Opel corsa 2011. Θέλω να είναι φτηνό για συντήρηση (ανταλλακτικά) και να έχει μικρή κατανάλωση εντός Πόλης. Τι μου προτείνετε;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, petros4500 είπε

Γεια σας τσακάλια.Είμαι 22 ετών και θέλω να αγοράσω νέο αμάξι.Έχω στο μυαλό μου Volkswagen polo 2014 diesel,Renault Clio 2014 diesel,Suzuki swift 2014,Ford fiesta 2010 και Opel corsa 2011. Θέλω να είναι φτηνό για συντήρηση (ανταλλακτικά) και να έχει μικρή κατανάλωση εντός Πόλης. Τι μου προτείνετε;

diesel μην παρεις εκτος αν κανεις πολλα χλμ καθε μερα. Στα καινουργια φτηνο δεν υπαρχει λιγοτερο ακριβο θες να πεις!!!

Απο αυτα που κοιτας πιστευω πιο τιμιο ειναι το swift! Επειδη το εχω οδηγησει αυτο το μοντελο 1.2 να ξερεις δεν εχει γκαζι αλλα ειναι πραγματικα οικονομικο στα καυσιμα! Καπου στα 6.5λ εντος! Για το corsa d να ξερεις τσιμπαει βενζινη! Οτι παρεις να κοιταξεις να ειναι με καδενα! Α και να φημιζεται για την αξιοπιστια της καδενα οχι οπως vag!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...