Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, συναρμολογησα σήμερα ενα νεο pc. Τα εχει αναγνωρίσει ολα κομπλέ, ραμ επεξεργαστη σκληρό dvd rw. Προσπαθώ να βάλω τα windows 7 με dvd, ενω ξεκινάει κανονικά loading files κτλ κάποια στιγμή κολάει στο logo Windows 7. Εχω δοκιμασει δυο διαφορετικά dvd με windows 7 αλλα το προβλημα παραμένει. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι συγνώμη το πιο βασικό ξέχασα. Μητρική asrock H410-HDV P1.30 , 

2x Patriot 8gb kit ddr4 pc4-21300 2666Mhz(2133), 

intel i3 10100 cpu 

Psu thermaltake smart rbg 500w

Επεξ/σία από delpaolo
Δημοσ.
Στις 21/12/2020 στις 8:02 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Οι νέοι επεξεργαστές Ιntel από 6η γενιά και μετά δεν υποστηρίζουν τα Windows 7.

Οι επεξεργαστες μια χαρα τα υποστηριζουν τα Windows 7. Tα Windows 7 δεν υποστηριζουν επεξεργαστες απο 7η γενια και μετα.

Ο μονος τροπος ειναι στησεις τα 7αρια σε παλιοτερο pc και να κανεις τραμπα τον δισκο. Υποψη ομως πως ουτε και το Windows update δουλευει με αυτους τους επεξεργαστες.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, prixtis είπε

Tα Windows 7 δεν υποστηριζουν επεξεργαστες απο 7η γενια και μετα.

Σωστό!

Κι εγώ για τα Windows updates γνώριζα ότι πλέον δεν είναι διαθέσιμα, αλλά είδα πρόσφατα και κάποια βίντεο που λένε πως να κάνουμε πατέντα για να βάλουμε τα 7 σε σύστημα με Ryzen 3xxx και μετά. Οπότε κατάλαβα ότι για αρχή έκοψε τα Updates και μετά την εγκατάσταση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια χαρα μπαινουν τα 7αρια σε ολα τα μηχανηματα.Απλα πρεπει να ξερεις τι κανεις και να φτιαξεις το iso με τους Drivers USB3 πρωτα αλλιως δεν μπορεις να συνεχισεις εγκατασταση.

Η GigaByte Γιαυτο τον λογο δινει και utility που διαβαζει το original iso και σου φτιαχνει ενα νεο για να κανεις την δουλεια σου.
Χρησιμοποιώ 7αρια απο τοτε που βγηκαν και δνε εχω το παραμικρο προβλημα και το PC μου πεταει.

Motherbaord gigabyte z-270-k3
cpu intel i7-7700k 4.20 Ghz
am 32G 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...