Gellaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, NiVa013 είπε Ποιος θα τον εγκαταστήσει ΠΟΙΟΣ?????!!!! Μπορει λόγο των memes για τον IE να νομίζουν πολλοί ότι ο Edge είναι το ίδιο άλλα αντικειμενικά είναι πάρα πολύ κάλος, είναι chromium based οπότε λειτουργεί σαν τον Chrome, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακριβώς τα ίδια extentions, και είναι αρκετά πιο ελαφρύς από τον Chrome, γενικά χρησιμοποιώ safari άλλα όταν χρειάζομαι κάτι σε Chrome στο Mac άλλα και στο PC μου ανοίγω μονο τον Edge, τον Chrome τον έχω διαγράψει από παντού! Γενικα η Microsoft έκανε καλή δουλειά με τον Edge αφού τον έφτιαξε από την αρχή, και όσο πάει ο καιρός σιγά σιγά παίρνει μερίδιο από την πίτα των browsers. 4 ώρες πριν, KostasMulti είπε Βασικά έτσι όπως πάει η Affinity σουίτα, δεν αποκλέιεται να το δούμε και αυτό! Προφητικό εκ της σύνταξης Αν και ευχαριστώ νέο η άμεση προσαρμογή των εφαρμογών σε ARM64, ειλικρίνα δε ξέρω ποιος apple user θα βάλει Edge στο Mac του. Τεσπά! Κουβέντα να κάνουμε. Παρα πόλοι που δεν θέλουν να βάλουνε Chrome και θέλουν κάτι σε Chromium για την δουλειά τους, ναι δεν είναι τεράστια μερίδα άλλα υπάρχουν, και άμα η Microsoft θέλει να κάνει τον Edge ανταγωνιστικό όπως τον Chrome, Firefox, και τον Safari πρέπει να προσπαθεί να τον προωθήσει παντού! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα