trib Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Η Microsoft ενημέρωσε τον δικό της browser Edge φέρνοντας πλήρη υποστήριξη για τους υπολογιστές Apple Silicon. Η ενημέρωση του Edge αναμένεται να φέρει βελτιωμένες επιδόσεις αφού ο διάσημος browser της Microsoft θα είναι απόλυτα συμβατός με τα Macs που εξοπλίζονται με M1 Chip. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό του Edge, όπου παράλληλα η εταιρία προτρέπει τους χρήστες να κατεβάσουν τη νέα έκδοση από το κανάλι αναβαθμίσεων Edge Canary. Η Microsoft δεν διευκρίνισε τι είδους βελτιώσεις μπορούν να περιμένουν οι χρήστες αναφορικά με την απόδοση, αλλά αν αυτή είναι ίδια ή κοντά στις επιδόσεις που ανακοίνωσε η Mozilla για τον Firefox που επίσης υποστηρίζει πλέον τα M1 Macs (2.5 φορές καλύτερες επιδόσεις), τότε η διαφορά θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Apple μοιράστηκε μία λίστα δημοφιλών προγραμμάτων που επίσης έχουν βελτιστοποιηθεί για M1 Macs και είναι ήδη διαθέσιμα στο Mac App Store όπως Pixelmator Pro, Adobe Lightroom, Affinity Designer, Darkroom, Fantastical, OmniFocus, BBEdit, Instapaper και Twitter. Μάλιστα, η Apple αναφέρει πως οι εφαρμογές που έχουν βελτιστοποιηθεί για το M1 chip, προσφέρουν ταχύτητες και δυνατότητες που θα αλλάξουν τον τρόπο που χρησιμοποιούσαν τον υπολογιστή τους οι χρήστες. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
MetroStar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Αν κάθε εφαρμογή που υποστηρίζει ARM της Apple γίνεται είδηση για τα επόμενα 2 χρόνια το 20% των ειδήσεων του insomnia θα είναι σχετικά με το ποια εφαρμογή άρχισε να υποστηρίζει ARM. 1
ignome4 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Ποιο είναι ρε σείς το Affinity Lightroom? 1
kotronas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Βαλτε το επι πληρωμή κονομες μεγάλες βλέπω.
trib Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, ignome4 είπε Ποιο είναι ρε σείς το Affinity Lightroom? Εκ παραδρομής. 1
NiVa013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Ποιος θα τον εγκαταστήσει ΠΟΙΟΣ?????!!!! 1
nick10000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικα το βαπορι απ την Περσια πρεπει να ξεσυρε κατα Ρεντμοντ μερια. Πιο λογικη εξηγηση που να βγαζει νοημα δε μου ρχεται... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από nick10000
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Τα Macs τι ειναι? 1 ώρα πριν, NiVa013 είπε Ποιος θα τον εγκαταστήσει ΠΟΙΟΣ?????!!!! βαλτο αγορι μου!!!!
KostasMulti Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ignome4 είπε Ποιο είναι ρε σείς το Affinity Lightroom? Βασικά έτσι όπως πάει η Affinity σουίτα, δεν αποκλέιεται να το δούμε και αυτό! Προφητικό εκ της σύνταξης Αν και ευχαριστώ νέο η άμεση προσαρμογή των εφαρμογών σε ARM64, ειλικρίνα δε ξέρω ποιος apple user θα βάλει Edge στο Mac του. Τεσπά! Κουβέντα να κάνουμε. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 2 hours ago, NiVa013 said: Ποιος θα τον εγκαταστήσει ΠΟΙΟΣ?????!!!! Εγώ. Γιατί στο MacBook μου (όχι ακόμη με Μ1) λειτουργεί απείρως καλύτερα σε σχέση με τον chrome (που τον έχω για δοκιμές κλπ εκτός του safari) που κυριολεκτικά το γονάτιζε! 2
CheOnWeb Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 43 minutes ago, billdanos said: Εγώ. Γιατί στο MacBook μου (όχι ακόμη με Μ1) λειτουργεί απείρως καλύτερα σε σχέση με τον chrome (που τον έχω για δοκιμές κλπ εκτός του safari) που κυριολεκτικά το γονάτιζε! Δεν ξέρεις εσύ. Αυτός που δεν τον έχει εγκαταστήσει ποτέ και πουθενά ξέρει. 5
ignome4 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, trib είπε Εκ παραδρομής. Επειδή τα χρησιμοποιώ λέω Ωπ τι φάση τι έχασα?! 4 ώρες πριν, KostasMulti είπε Βασικά έτσι όπως πάει η Affinity σουίτα, δεν αποκλέιεται να το δούμε και αυτό! Προφητικό εκ της σύνταξης Αν και ευχαριστώ νέο η άμεση προσαρμογή των εφαρμογών σε ARM64, ειλικρίνα δε ξέρω ποιος apple user θα βάλει Edge στο Mac του. Τεσπά! Κουβέντα να κάνουμε. Σίγουρα παίζει γ αυτό ρώτησα! Και εγώ χρησιμοποιώ edge αντί για chrome 😬
giorgoskouro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Έχω edge στο κινητό, καλύτερο σε σχέση με Google Chrome. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα