Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω μια νέα οθόνη για το MacBook Pro και είμαι ανάμεσα σε dell p2720dc (2k) και LG 27ul650 (4K). Η οθόνη θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για την εργασία μου (προγραμματιστής - coding). Τι θα μου προτείνατε; Αξίζει το 4Κ σε αυτή την περίπτωση; budget μέχρι 400€. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Melli είπε

2k 25ρα που έχω είναι οριακά μικρά τα texts. 4k σε 27 θα κάνεις zoom πιστεύω αλλιώς θα στραβωθείς

Τα texts μπορείς να τα φτιάξεις και μέσα από το MacBook. Το θέμα μου είναι αν η ανάλυση της 2Κ θα είναι αρκετή έτσι ώστε ότι βλέπω στο MacBook να είναι το ίδιο και στην οθόνη.  25αρα 2Κ είχα δει την dell u2520d, εσυ ποια έχεις; 

Δημοσ.

εχω 2 dell, 2515H και 2518D και οι δυο 25 και 2Κ. Η 2515H ειναι η αγαπημένη μου.Στο νεότερο μοντέλο με ξενερωσε το bleeding, η λιγο χειροτερη κατασκευή και γενικα δεν την χρησιμοποιω για coding γιατι την 2515 την δουλευω σε 40% brightness και ειμαι ευχαριστημενος με τα text στο dark mode, ενω για παρομοιο αποτέλεσμα η 2518 θελει 56-58% και παλι ειναι αρκετα σκοτεινο αλλα αν την ανεβασεις παραπάνω αρχιζουμ οι "ασπριλες". στην 2520 δεν ξερω αν τα εχουμ φτιαξει. θα σου λεγα αν μπορεις να δοκιμασεις την οθονη πριν την πάρεις και νομιζω με 2Κ θα μεινεις ευχαριστημενος. τον συνδιασμο 25ρα και 2Κ αναλυση δεν νομιζω να τον αλλάξω για κανένα λογο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...