Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάνεις δεν αναφέρει αν τα τεστ της go learn είχαν τουλάχιστον τα ίδια part μέσα .

δηλαδή το listening στο  go learn είχε 4 part τα πρώτα δύο ηταν μικρές προτάσεις η μικρός διάλογος, το τρίτο είχε μια ολόκληρη ιστορία και το τέταρτο διάφορες κουβέντες με άλλη θεματική σε καθε ερωτήσεις.

αντίστοιχα στο reading  το go learn έχει 5 part που τα πρώτα 2 είναι μικρές προτάσεις το 3 και το 5 Είναι κείμενα που έχουν κενά που τα συμπληρώνεις με πολλαπλής και το 4 κατανόηση κειμένου.

στην  εξέταση δεν έχει αναφέρει κανείς αν ήταν όλα τα part που ανάφερα η έλειπε κάποιο η κάποιο το είχε πολλές φορές.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 498
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έδωσε κανείς πρόσφατα? Από που αγοράσατε την εξέταση, κατευθείαν από την ιστοσελίδα της languagecert η μέσω golearn/online edu? Αν αγοράσω την εξέταση μέσω golearn , αυτό συμπεριλαμβάνει την εξέταση την ίδια η μόνο τα Practice Tests?

Δημοσ.

Επίσης, στο site της LanguageCert αλλά και στο https://f2f.gr/LTE.html η τιμή είναι 150-160$ , γιατί αυτή η αύξηση στην τιμή σε σχέση με την GoLearn? Πραγματικά εχω μπερδευτεί. Αγοράζοντας το πακέτο της GoLearn ουσιαστικά πληγώνω τα εξέταστρα και παίρνω δωρεάν τα practice tests? Κάποιος να ρίξει τα φώτα του ως προς την διαδικασία που ακολούθησε; 😃

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Και εγώ έχω χαθεί με το αν πρέπει να δώσεις μέχρι τέλος Μαΐου ή τέλος Ιουνίου αν και το ΦΕΡ γράφει για τέλος Ιουνίου. Επίσης μια ερώτηση. Η επικοινωνία με τον ελεγκτή γίνεται στα αγγλικά??? Η και στην μητρική γλώσσα. Γιατί στην language cert παρόλο που βάζεις μητρική γλώσσα ελληνική δεν υπάρχει επιλογή για ελληνική γλωσσα στους ελεγκτές. Πάντως από ότι είδα στην language cert τα ραντεβού για εξέταση είναι ελάχιστα μέχρι τέλος Μαΐου και υπάρχει άνεση για αρχές Ιουνίου. Συν ότι με κουπονακι βγαίνει το κόστος 120. Η government κάνει τις εξετάσεις μέσω της languagecert???

Επεξ/σία από jobous
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έδωσε κάποιος πρόσφατα να μας ενημερώσει πως ήταν. ? Τι προγράμματα κλείνουν από το check στην αρχή? 

Στις 12/3/2021 στις 1:17 ΜΜ, johnsti είπε

Δεν νομίζω να μην μπορείς να κρύψεις τις εξόδους από τον υπολογιστή, αν πας στην συσκευή και κανείς κατάργηση δεν μπορούν να το δουν, έχουν ρύθμιση τα windows, η οθόνη ενώ έχεις κάνει κατάργηση συνεχίζει να δουλεύει. Αν λέμε έχουν τόσο καλό πρόγραμμα συγκυρία υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις. Σου ζήτησε να δείξεις καλώδια, επίσης η συνεννόηση με τον επιτηρητή είναι εύκολη; Άκουσα ότι δεν μιλάει καθολοθ ελληνικά; Ισχύει;

Υπάρχει τρόπος ώστε να μην δούνε το ,hdmi ? Πως γίνετε μέσω windows?

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους συντομα θα δωσω το συγκεκριμενα καθως ο μηνας που θα το δωσω ειναι μεσα στον ιουλιο του 24 γνωριζεται αν θα αναγωριζεται στον ασεπ καθως κατι ακουσα αναγνωριζετε μεχρι τελος Ιουνιου

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mason είπε

καλησπερα σε ολους συντομα θα δωσω το συγκεκριμενα καθως ο μηνας που θα το δωσω ειναι μεσα στον ιουλιο του 24 γνωριζεται αν θα αναγωριζεται στον ασεπ καθως κατι ακουσα αναγνωριζετε μεχρι τελος Ιουνιου

Μέχρι τέλη Ιουνίου θα αναγνωρίζεται οπότε αν πάρεις την πιστοποίηση Ιούλιο δε θα αναγνωρίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/6/2024 στις 12:26 ΠΜ, Eleni322 είπε

Καλησπέρα παιδιά! Έδωσε κάποιος πρόσφατα να μας ενημερώσει πως ήταν. ? Τι προγράμματα κλείνουν από το check στην αρχή?

Εγώ έδωσα πριν λίγες μέρες. Πρακτικά έφτιαξα καινούριο χρήστη στο λαπτοπ (στο gaming σταθερο έχω αρμαθιά καλώδια και λεω ασε καλύτερα πάμε στο λάπτοπ!) για να μην έχω προγράμματα να τρέχουν και να κλείνω μετα. Ούτε καν web browser δε μπορείς να ανοίξεις αν υπάρξει θέμα και πρέπει να ανεβάσεις πάλι ταυτότητα, χρησιμοποιείς το κινητό να τα στείλεις με φώτο απο QR λινκ που σου δίνει.

Πάντως το επίπεδο του τεστ αστείο, το έδωσα μόνο και μόνο γιατί δεν είχα χαρτί C2 (για τον ΑΣΕΠ ποτέ δεν ξέρεις), είδα οτι έλεγε μονο reading/listening και λέω ας το δώσουμε να το έχουμε δε βαριέσαι.

94/100 με 2 mock test προπόνηση (που μου έβγαλε 87/100 στα 2 mock) ένα απόγευμα και τα αγγλικά που ξέρω απο ταινίες, σειρές, συνομιλία σε παιχνίδια με ξένους μια 15 ετία κτλ. Για κανονικό C2 ίσως ήθελα 2-3 μήνες καλή προετοιμασία για να το περάσω με την ίδια γνώση αγγλικών για παράδειγμα.

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ.

Ξέρεις αν το hdmi φανεί στο check? Κ επίσης αν υπάρχει τρόπος να μην το δούνε?

12 ώρες πριν, zygorito είπε

Εγώ έδωσα πριν λίγες μέρες. Πρακτικά έφτιαξα καινούριο χρήστη στο λαπτοπ (στο gaming σταθερο έχω αρμαθιά καλώδια και λεω ασε καλύτερα πάμε στο λάπτοπ!) για να μην έχω προγράμματα να τρέχουν και να κλείνω μετα. Ούτε καν web browser δε μπορείς να ανοίξεις αν υπάρξει θέμα και πρέπει να ανεβάσεις πάλι ταυτότητα, χρησιμοποιείς το κινητό να τα στείλεις με φώτο απο QR λινκ που σου δίνει.

Πάντως το επίπεδο του τεστ αστείο, το έδωσα μόνο και μόνο γιατί δεν είχα χαρτί C2 (για τον ΑΣΕΠ ποτέ δεν ξέρεις), είδα οτι έλεγε μονο reading/listening και λέω ας το δώσουμε να το έχουμε δε βαριέσαι.

94/100 με 2 mock test προπόνηση (που μου έβγαλε 87/100 στα 2 mock) ένα απόγευμα και τα αγγλικά που ξέρω απο ταινίες, σειρές, συνομιλία σε παιχνίδια με ξένους μια 15 ετία κτλ. Για κανονικό C2 ίσως ήθελα 2-3 μήνες καλή προετοιμασία για να το περάσω με την ίδια γνώση αγγλικών για παράδειγμα.

Δημοσ.
13 minutes ago, Eleni322 said:

Δεν ξέρω αν θα φανεί στο check, αλλά θα φανεί το καλώδιο που θα είναι συνδεδεμένο, αφού σου ζητάνε με την κάμερά σου εκτός από το δωμάτιο να δουν και το γραφείο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Eleni322 είπε

Το check το κάνεις με το examshield https://www.peoplecert.org/ways-to-get-certified/olp-guidelines/install-examshield και μάλιστα λέει να το κατεβάσει κανείς 1-2 μέρες πριν και να το τρέξει για να είναι κομπλέ οτι δεν έχει θέμα, θα το κάνει βέβαια και στο live test προφανώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zygorito είπε

Το check το κάνεις με το examshield https://www.peoplecert.org/ways-to-get-certified/olp-guidelines/install-examshield και μάλιστα λέει να το κατεβάσει κανείς 1-2 μέρες πριν και να το τρέξει για να είναι κομπλέ οτι δεν έχει θέμα, θα το κάνει βέβαια και στο live test προφανώς.

Καλησπέρα, το έχω κατεβάσει, έχω κάνει το check ,απλά πριν την εξέταση εννοώ αν θα φανεί hdmi ....τώρα είναι όλα οκ δεν μ έκανε κάποιο θέμα 

Δημοσ.

εδωσα τελικα 26/06/2024 και περιμενω να εκδοθει , αυτοι μου ειπαν 3 εργασιμες οποτε η εκδοση θα παει οπως βλεπω απο ιουλιου, πανω στο χαρτι γραφει ημερομηνια εξετασης και ημερομηνια εκδοσης, η ημερομηνια εξετασης θα ειναι 26/06/2024 αν η ημερομηνια εκδοσης ειναι 01/07/2024 δεν θα αναγνωριζεται απο τον ασεπ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mason είπε

εδωσα τελικα 26/06/2024 και περιμενω να εκδοθει , αυτοι μου ειπαν 3 εργασιμες οποτε η εκδοση θα παει οπως βλεπω απο ιουλιου, πανω στο χαρτι γραφει ημερομηνια εξετασης και ημερομηνια εκδοσης, η ημερομηνια εξετασης θα ειναι 26/06/2024 αν η ημερομηνια εκδοσης ειναι 01/07/2024 δεν θα αναγνωριζεται απο τον ασεπ?

Το δικό μου έκανε 2 εργάσιμες, είχα δώσει Πέμπτη πρωί (exam date), Δευτέρα βράδυ το ανέβασαν οτι πέτυχα το C2 (issue date), ξημερώματα Τρίτη 01:00 μου στείλανε email οτι συγχαρητήρια πέτυχες κτλ και ταυτόχρονα Τρίτη είχε ήδη έρθει επαρχία με κούριερ (με issue date Δευτέρα προφανώς). Ίσως με λίγη τύχη το ανεβάσουν και σένα σήμερα βράδυ πχ. 

Κοίτα το account στο site τους μπας και το βάλουν νωρίτερα δλδ.

Επεξ/σία από zygorito

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...