salonico Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Σημερα έσκασε μήνυμα ότι υπήρξαν «anomalies» στην εξέταση (καμία επιπλέον διευκρίνιση) και ότι πάει για περαιτέρω έλεγχο ο οποίος θα διαρκέσει 10εργασιμες (μπορεί και παραπάνω!) Εννοείται καπάκι email και τηλέφωνο, θα το κοιτάξουν, πάλι με ασάφεια και με εντελώς αδιαφάνεια. Τα γράφω για να πω τον πόνο μου κάπου και για να μάθει κανένας επόμενος το τι μπορεί να του τύχει. Συγχαρητήρια! Και 10 μέρες πολλές δεν είναι. Δεν κατάλαβα καλά, τους ρώτησες τι θα ελέγξουν / κοιτάξουν αυτές τις 10 μέρες όταν μίλησες στο τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 41 λεπτά πριν, salonico είπε Συγχαρητήρια! Και 10 μέρες πολλές δεν είναι. Δεν κατάλαβα καλά, τους ρώτησες τι θα ελέγξουν / κοιτάξουν αυτές τις 10 μέρες όταν μίλησες στο τηλέφωνο; Αυτό με τρελαίνει, ότι η κοπελα που μιλησα δεν ήξερε/ήθελε να μου πει, απλά είπε θα προωθησει το γεγονός οτι βιάζομαι να πάρω την πιστοποιηση πριν το τελος του μήνα. Στο email μου δωσαν αριθμό πρωτοκόλλου και θα μου απαντήσουν το συντομότερο. Η σχολή από την οποία αγόρασα το δικαίωμα συμμετοχής δηλώνει αναρμόδια. Για το μόνο που δέχομαι συγχαρητήρια προς το παρον είναι για το πόσο βλάκας νιώθω που έδειχνα μεχρι και τους καρπούς για το ότι δεν έχω ούτε κάποιο ηλεκτρονικό ρολόι, αγχώθηκα, έτρεξα την εξέταση και τελείωσα 45 λεπτά πριν το τέλος της εξέτασης για να προλάβω να πάω στην δουλειά μου αργότερα, για να μου αφήνουν αμφιβολίες ότι είμαι απατεώνας την αλλή μέρα! Τόσο βλάκας είχα καιρο να νιώσω πραγματικά... 😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis-athens Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Kαλημέρα και απο μένα, να σας γραψω και εγω την εμπειρια μου(παρακολουθουσα το forum πριν δωσω).Εγω σε 10 ημερες εδωσα και πηρα το Β2 (το επιπεδο μου εκει ειναι)αλλα το πηρα πολυ γρηγορα,με την πρωτη και με μικρη προετοιμασια στα tests απο το φροντιστηριο και λιγα απο το internet.Οντως τα θεματα ειναι πιο δυσκολα απο των mock tests!!!!Aλλα και ο εξεταστης, πολυ καλο παιδι,κοιταξε τον χωρο μου,το δωματιο μου,γραφειο,πορτα(την δουλεια του εκανε δηλαδη),και σε 5 λεπτα ξεκινησα.Δεν με διεκοψε,δεν ειπε τιποτα,δεν ειχα φυσικα να κρυψω τιποτα. Βγηκε το αποτελεσμα Β2 οταν τελειωσα και σε 2 ημερες μου εστειλαν την πιστοποιηση.Πιο μετα θα μου ερθει και με το ταχυδρομείο.Δεν εχω κανενα παραπονο ουτε απο το φροντιστηριο που πληρωσα για τα tests και να μου κανονισει την εξεταση,(δεν ασχοληθηκα καν με αυτα)ουτε απο την language cert. Για μενα αξιζει η διαδικασια,ελπιζω να βοηθησα οσους το σκεφτονται. PS.Nα εχετε καλο υπολογιστη,καμερα,ακουστικα ενσυρματα,καλη συνδεση στο internet!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, antonis-athens είπε Kαλημέρα και απο μένα, να σας γραψω και εγω την εμπειρια μου(παρακολουθουσα το forum πριν δωσω).Εγω σε 10 ημερες εδωσα και πηρα το Β2 (το επιπεδο μου εκει ειναι)αλλα το πηρα πολυ γρηγορα,με την πρωτη και με μικρη προετοιμασια στα tests απο το φροντιστηριο και λιγα απο το internet.Οντως τα θεματα ειναι πιο δυσκολα απο των mock tests!!!!Aλλα και ο εξεταστης, πολυ καλο παιδι,κοιταξε τον χωρο μου,το δωματιο μου,γραφειο,πορτα(την δουλεια του εκανε δηλαδη),και σε 5 λεπτα ξεκινησα.Δεν με διεκοψε,δεν ειπε τιποτα,δεν ειχα φυσικα να κρυψω τιποτα. Βγηκε το αποτελεσμα Β2 οταν τελειωσα και σε 2 ημερες μου εστειλαν την πιστοποιηση.Πιο μετα θα μου ερθει και με το ταχυδρομείο.Δεν εχω κανενα παραπονο ουτε απο το φροντιστηριο που πληρωσα για τα tests και να μου κανονισει την εξεταση,(δεν ασχοληθηκα καν με αυτα)ουτε απο την language cert. Για μενα αξιζει η διαδικασια,ελπιζω να βοηθησα οσους το σκεφτονται. PS.Nα εχετε καλο υπολογιστη,καμερα,ακουστικα ενσυρματα,καλη συνδεση στο internet!! Μέλος πριν μια ώρα με ένα μήνυμα, που είναι γραμμένο έτσι ώστε να αντανακλά το αρνητικό δικο μου. Αρχίζω να πιστεύω ότι μάλλον έπεσα σε σκαμερς. Πάθημα μάθημα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis-athens Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Evangelos Anagnostou είπε Μέλος πριν μια ώρα με ένα μήνυμα, που είναι γραμμένο έτσι ώστε να αντανακλά το αρνητικό δικο μου. Αρχίζω να πιστεύω ότι μάλλον έπεσα σε σκαμερς. Πάθημα μάθημα… Δεν καταλαβα φιλε τι εννοεις?????Με ξερεις?Σε ξερω???Τι να αντανακλα το αρνητικο δικο σου???Δεν καταλαβα!!!!!Εγω μπηκα να πω την γνωμη μου για την εμπειρια μου για οσους γραφουν τοσο καιρο και τους παρακολουθουσα.Την δικη μου εμπειρια!!Με σενα ασχοληθηκα????Δεν ξερω γιατι με σενα εγινε αυτο που γραφεις και ουτε με ενδιαφερει.Ψαξτο ρωτα τους!!Εγω αυτο θα εκανα.Αλλα μην μου λες οτι γραφω για αντανακλασεις κτλ.Προσωπικη εμπειρια για να ζυγισουν οσα παιδια ενδιαφερονται τα συν που λενε καποιοι και τα πλην που λενε καποιοι.Ληξη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ότι ηταν να πω το είπα, ότι ήταν να πάθω το έπαθα. Χαιρετίζω και τα νέα μέλη της κοινότητας μας κατά τα αλλά. Είθε να κάνουμε ενδιαφερουσες τεχνολογικές συζητήσεις στο μέλλον. edit: Να κλείσω το θέμα. Σήμερα μετά από νέο κάφκικο κύκλο τηλεφώνων και email, που ανακύκλωναν την ασάφεια του ζητήματος, ξαφνικά το απόγευμα ήρθε το email της πιστοποίησης. Δεν ξέρω γιατί με υπέβαλαν σε τέτοια περιπέτεια για 1-2 μέρες, που συνέχιζε ακόμα και 1-2 ώρες πριν τελικά έρθει το πιστοποιητικό στην ώρα του. Άγνωσται αι βουλαί, πάμε γι' άλλα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από Evangelos Anagnostou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonico Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Ωραία... Συγχαρητήρια και επισήμως λοιπόν! Νερό κι αλάτι η κοκορομαχία για το LTE, ας γράψουν και άλλοι την εμπειρία τους να βοηθηθούν όσοι ψάχνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis130 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ παιδιά δίνω την άλλη Κυριακή online. Αν δν τα καταφέρω έχω ήδη μιλήσει με ένα φροντιστήριο στο Κέντρο για paper pased. Στο συγκεκριμένο δεν ν χρειάζεται να μαζευτούν άτομα για να δώσουν όλοι μπορείς και ατομικά. Η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη αλλά οκ. Τόσες λέξεις π έχω μάθει δν τις έμαθα ούτε για lower. Δυστυχώς όμως το online μου το επιβεβαίωσαν όλοι ότι είναι πιο δύσκολο... Τουλάχιστον γραπτά είναι τα ίδια οπότε ίσως να χω περισσότερες πιθανότητες.. Οποίος δώσει μεχρι τη Κυριακή ας μας πει την εμπειρία του. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από akis130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis130 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Here and back again. An Lte story by Akis (είπα να ξεκινήσω λίγο σαν νέος Bilbo Baggins 😂). Παιδιά μ έδωσα σήμερα. Τελικά δεν κατάφερα να πάρω το πολυπόθητο prof αλλά έγραψα 85 % που και αυτό μου κάνει. Προσωπικά με 3 μήνες διάβασμα χωρίς καμία βοήθεια και με σημειώσεις αισθάνομαι περήφανος!! Στα τεστ π έδινα φανταστείτε όλα με έβγαζαν σαν lower οπότε να λέω και ευχαριστώ. Οι εξετάσεις ήταν πολύ καλές η επιτηρητρια ξηγημενη μιλάγαμε στα ελληνικά και κάναμε και αστεία. Ελεγξε το χώρο, (τον είχα διαμορφώσει έτσι ώστε να μην υπάρχει τπτ περιττό) και ξεκινήσα. ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΑΡΚΕΤΆ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ. Είχα απογοητευτεί όσο έφτανα προς το τέλος και λέω δν θα χω πιάσει ούτε advance αλλά τελικά με μάντεψια και καλό listening γτ στ reading δεν πήγα πολύ καλά, το εξασφάλισα. Αρκετές λέξεις αγνωστες και κάποιες μοιαζανε μεταξύ τους... Προσπαθήστε να ακούτε καλά τι λένε, και να μη βιάζεστε.. Ο χρόνος απλετος μ έμειναν 25 λεπτά. Καλη τύχη για τους επόμενους!! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από akis130 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Καλημέρα και από μένα! Παραθέτω κι εγώ τη δική μου εμπειρία. Έδωσα σήμερα το πρωί με στόχο να πιάσω το C1. Η προετοιμασία που έχω κάνει έως τώρα, είναι πολύ μικρή. Εδώ και ένα μήνα, κάνω 1,5 ώρα την εβδομάδα μάθημα για να δώσω για το NOCN C2. Κάθε εβδομάδα κάνω κάποιες ασκήσεις, κυρίως Reading και Listening, οι οποίες είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εγώ έχω το Lower εδώ και πολλά χρόνια. Bέβαια, λόγω του ακαδημαϊκού μου background είχα συχνή επαφή με τα αγγλικά, κυρίως σε επίπεδο σύνταξης ακαδημαϊκών άρθρων. Αυτή η ενασχόληση μαζί με τη χρήση εργαλείων τύπου Grammarly και DeepL με έχουν βοηθήσει να βελτιώσω τα αγγλικά μου ως ένα βαθμό. Θα αναρωτηθεί κανείς γιατί να δώσω για LTE αφού σε λίγο καιρό θα δώσω το NOCN. Η απάντηση έχει να κάνει με μία προκήρυξη του ΑΣΕΠ, η οποία ζητάει C1 τουλάχιστον. Τυχαία έπεσε το μάτι μου πριν λίγες μέρες στο LTE (δε το γνώριζα καν), είδα ότι αναγνωρίζεται και από τον ΑΣΕΠ και είπα να το δώσω και ό,τι βγει. Τελικά, πήγα ανέλπιστα καλά καθώς απάντησα επιτυχώς με 91% στο Listening και 89% στο Reading. Total score: 90%, το οποίο, όπως εξηγούν, δεν είναι ο μέσος όρος των άλλων δύο αλλά εξαρτάται από το επίπεδο δυσκολίας των ερωτήσεων. Αναμένω, λοιπόν, την πιστοποίηση με συγκρατημένη αισιοδοξία να πάρω το C2, κυριολεκτικά από το πουθενά. Και όταν λέω από το πουθενά, εννοώ ότι το τεστ μου φάνηκε αρκετά δύσκολο, ιδίως το Reading. Τα κείμενα απαιτούσαν ξανά και ξανά ανάγνωση. Πολλές πιθανές απαντήσεις ταίριαζαν μεταξύ τους. Υπήρχαν αρκετές άγνωστες λέξεις. Κάποιες από αυτές μπορούσε να τις μεταφράσει κανείς από τα συμφραζόμενα. Τα Reading των practice papers 1 και 2 που έχουν στο site τους, είναι αισθητά πιο εύκολα. Ο χρόνος, πάντως, είναι επαρκής. Γενικά, θεωρώ ότι θέλει πολύ καλή προετοιμασία, ειδικά για το C2. Δεν υπάρχουν πολυτέλειες για πολλά λάθη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis130 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Συγχαρητήρια. Πίστεψέ με το lrn και το nocn μπροστα στ lte ειναι βατα.. Ειδικα αν δινεις online. Δεν θα αλλαξει το αποτελεσμα σ να ξερεις τo c2 θα παρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 akis130, σε ευχαριστώ πολύ. Επίσης, συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες. Τα NOCN και LRN είναι αισθητά πιο εύκολα. Ιδιαίτερα δε το δεύτερο με το οποίο έχω κάνει εξάσκηση στο Reading (και όχι μόνο), τόσο σε επίπεδο επίσημων παρελθοντικών τεστ όσο και σε επίπεδο βιβλίου αυξημένης δυσκολίας συγκριτικά με τα επίσημα, είναι αρκετά πιο εύκολο από το Reading του LTE. Μου αρέσει που το LTE εξετάζει τις δύο δεξιότητες που συμπαθώ περισσότερο. Αποφεύγεις δηλαδή τα Speaking και Writing. Και βέβαια το ότι υπάρχει η δυνατότητα να το δώσει κανείς διαδικτυακά και να έχει την πιστοποίηση σε λίγες μέρες, είναι αρκετά δελεαστικό. Αυτές τις μέρες τρέχει μία προκήρυξη για το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ήταν ο λόγος που έκανα το LTE. Όμως, όπως προείπα, μου φάνηκε αρκετά δύσκολο. Ταυτίζομαι πλήρως με όσα έγραψε ο pirforos. Στη διάρκεια της εξέτασης αισθανόμουν ότι θα έπιανα B2 και μόνο αν ήμουν τυχερός θα έπιανα το C1. Δεν το πίστευα όταν είδα το 90%. Αν έγραφα 88% ή 89%, δεν ξέρω αν θα το ξαναέδινα για το C2. Διότι δεν αισθανόμουν σιγουριά για τις απαντήσεις μου ώστε να έλεγα ότι ήμουν άτυχος και ότι την επόμενη φορά θα τα κατάφερνα. Αντιθέτως, αισθάνθηκα όπως όταν πήρε ο Ολυμπιακός την Euroleague το 2012 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Ότι αν έπαιζαν δέκα παιχνίδια μεταξύ τους, μόνο το ένα θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός (το οποίο και έγινε). Τα LRN και NOCN μου φαίνονται πιο σίγουρα/εύκολα και... εκ του ασφαλούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis130 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, BonJovi είπε akis130, σε ευχαριστώ πολύ. Επίσης, συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες. Τα NOCN και LRN είναι αισθητά πιο εύκολα. Ιδιαίτερα δε το δεύτερο με το οποίο έχω κάνει εξάσκηση στο Reading (και όχι μόνο), τόσο σε επίπεδο επίσημων παρελθοντικών τεστ όσο και σε επίπεδο βιβλίου αυξημένης δυσκολίας συγκριτικά με τα επίσημα, είναι αρκετά πιο εύκολο από το Reading του LTE. Μου αρέσει που το LTE εξετάζει τις δύο δεξιότητες που συμπαθώ περισσότερο. Αποφεύγεις δηλαδή τα Speaking και Writing. Και βέβαια το ότι υπάρχει η δυνατότητα να το δώσει κανείς διαδικτυακά και να έχει την πιστοποίηση σε λίγες μέρες, είναι αρκετά δελεαστικό. Αυτές τις μέρες τρέχει μία προκήρυξη για το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ήταν ο λόγος που έκανα το LTE. Όμως, όπως προείπα, μου φάνηκε αρκετά δύσκολο. Ταυτίζομαι πλήρως με όσα έγραψε ο pirforos. Στη διάρκεια της εξέτασης αισθανόμουν ότι θα έπιανα B2 και μόνο αν ήμουν τυχερός θα έπιανα το C1. Δεν το πίστευα όταν είδα το 90%. Αν έγραφα 88% ή 89%, δεν ξέρω αν θα το ξαναέδινα για το C2. Διότι δεν αισθανόμουν σιγουριά για τις απαντήσεις μου ώστε να έλεγα ότι ήμουν άτυχος και ότι την επόμενη φορά θα τα κατάφερνα. Αντιθέτως, αισθάνθηκα όπως όταν πήρε ο Ολυμπιακός την Euroleague το 2012 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Ότι αν έπαιζαν δέκα παιχνίδια μεταξύ τους, μόνο το ένα θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός (το οποίο και έγινε). Τα LRN και NOCN μου φαίνονται πιο σίγουρα/εύκολα και... εκ του ασφαλούς. Εγω ηθελα c1 κυρίως και λεω αν παρω το c2 τοτε εχει καλως.. Και εγω οτανεφτανα στ τελος λεω ενταξει lower και πολυ μ ειναι αλλα τελικα 85% και ευχάριστημενος ειμαι. Και εγω κυριως για προκηρύξεις το πηρα.. Και 3 μηνες διαβασμα μονος μ χωρις καποια βοηθεια μονο με λεξολογιο βιβλία και ασκησεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Άκυρο 😁 Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από SalemsLot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina1993a Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας ! Λοιπόν η δικιά μου εμπειρία είχε ως εξής . Στόχος μου και εμένα ήταν βέβαια να πιάσω το C2 αλλά από ότι κατάλαβα ήταν σχεδόν ακατόρθωτο με 1,5 μήνα μόνο προετοιμασία + να εργάζομαι κιόλας . Τέλος πάντων . Έχοντας ήδη το Lower και γενικά είχα μια καθημερινή πολύ καλή προσέγγιση με τα αγγλικά δήλωσα να δώσω το LTE cert καθώς βγαίνουν γρήγορα τα αποτελέσματα και χρειαζόμουν το επίπεδο C2 έστω C1 για μια προκυρηξη που ήθελα . Η αρχή της εξέτασης ηταν όλο προβλήματα και μπελάδες καθώς το πρόγραμμα δεν μου άνοιγε για την εξέταση αφού βέβαια κου έβγαλε το check system πως όλα είναι τέλεια . Εν τέλη επικοινώνησα με αυτούς και μου εξήγησαν το πρόβλημα . Ο επιτηρητής ήταν πολύ καλός και ευγενικός και μάλιστα μου πρότεινε στην αρχή αν ήθελα να κάνω διαλλειμα για να ηρεμήσω μετά το πρόβλημα που είχα στην αρχή . Η εξέταση ήταν λιιιγο δύσκολη ως προς το λεξιλόγιο καθώς τα mock test που έκανα δεν ήταν σε τέτοιο επίπεδο . Αλλά Ευτυχως έπιασα 85/100 και είμαι ευχαριστημένη. Γενικά θέλει αρκετή προετοιμασία και πολύ συγκέντρωση για να πιάσεις πάνω από 90 . Τα mock tests που μου έδωσαν από το Online Education θεωρώ πως προσεγγίζουν καλύτερα το μοντέλο και ύφος λεξιλογίου για να προετοιμαστείς καλύτερα από κάτι άλλους οργανισμούς που είχα επιλέξει . Και προτείνω να μελετήσετε πολύ καλά το business λεξιλόγιο και idionyms. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από katerina1993a 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα