Προς το περιεχόμενο

Ληξη συμβολαιου και ανανεωση - ψαχνω μερικες πληροφοριες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Τα τελευταια 2-3 χρονια ειμαι συνδρομητης στην Wind, με adsl 24 και σταθερο. Ενημερωτικα οι ταχυτητες που εχω ειναι γυρω στα 11 mbps download και 0.8-9 upload. Η εμπειρια που εχω στον συγκεκριμενο παροχο δεν ειναι καθολου καλη, για μηνες η ταχυτητα ειχε πεσει στα 6mbps down και στο τηλεφωνο μου ελεγαν πως ειναι νορμαλ για την συνδεση μου (καφαο στα 200 η 300 μετρα περιπου δεν ειμαι σιγουρος). Για μηνες παλι το σταθερο δεν λειτουργουσε καθολου λογω προβληματος στην γραμμη, κι εγω το πληρωνα κανονικα. Η αρχικη συμβαση ηταν 17 ευρω και κατι σεντς και εχω φτασει να πληρωνω μεχρι και 25-26 ευρω. Αργησα να πληρωσω λογαριασμο για σχεδον μια εβδομαδα, 1 φορα ολα αυτα τα χρονια, και μου εστειλαν αμεσως απειλητικα μηνυματα στο κινητο οτι θα στειλουν τα στοιχεια μου σε δικηγορο. Δεν χρειαζεται πιστευω να πω περισσοτερα. Συντομα το 21 θα ληξει το συμβολαιο και εχουν αρχισει να με παιρνουν τηλεφωνα σχετικα με ανανεωση, ηδη μου εχουν κανει μια προταση για την ιδια συνδεση παλι αλλα 21 ευρω τον μηνα στανταρ, τελικη τιμη (τουλαχιστον ετσι λενε). Η κατασταση μου οικονομικα δεν ειναι καλη, ζω σε πολυ παλια 6οροφη πολυκατοικια (4ο οροφο), το μονο θετικο ειναι οτι ειμαι ιδιοκτητης του διαμερισματος. Ο χαλκος μαλλον ειναι παναρχαιος εδω μεσα, δεν πιστευω πως υπαρχει κανεις στην πολυκατοικια που να ενδιαφερεται για οπτικη ινα οπως και να εχει, μονο ξενοι εργατες και ηλικιωμενοι ζουν εδω πλεον. Μπορω να διαθεσω μεχρι και 25 ευρω ΑΛΛΑ μονο με προυποθεση καλυτερες ταχυτητες απο αυτες που εχω ηδη, και οταν λεω 25 εννοω 25, ουτε 26 ουτε σεντ παραπανω. Μπορει να μην ειναι ρεαλιστικη αυτη η επιθυμια αλλα για αυτο ειμαι κι εδω επειδη δεν ξερω πολλα σχετικα με αυτα και θελω να παρω γνωμες. Αν δεν υφισταται να βρω κατι τετοιο τοτε παλι 20-21 ειναι αυτο που μπορω να διαθεσω το πολυ για 24αρα, αλλα ηθελα να μαθω μηπως τυχων θα ηταν καλη ιδεα να αλλαξω παροχο για να εχω ισως ακομα και με την 24αρα καπως καλυτερη εξυπηρετηση και πιθανως ταχυτητες. Επισης, οσων αφορα την οπτικη θελω μερικες πληροφοριες. Για να εγκαταστησω κατι τετοιο θα πρεπει να αλλαξουν καλωδια στην πολυκατοικια, ετσι δεν ειναι? Αν ναι, τοτε αυτες τις εργασιες ποιος τις χρεωνεται και ποσο κοστιζουν περιπου? Επισης θα πρεπει να εχω αδεια απο καποιον αλλον? Θα το δεχτουν καν?

Μια ιδεα που ειχα αρχικα ηταν να παω σε skytelecom 24αρα airfiber χωρις σταθερο στα 17.90, αλλα ειδα να γραφει για 100 ευρω εξοπλισμο και δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως θελει να πει. Αν ειναι απαραιτητος αυτος ο εξοπλισμος τοτε δεν μπορω να το κανω.

Ευχαριστω για την βοηθεια.

Επεξ/σία από XarisArgy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού είχες αυτά τα θέματα με την wind τότε ένα σκαλί ποίο πάνω είναι η vf. Έχει τό adsl έως 24 18.90€ αλλά καλύτερα να μιλήσεις μαζί τούς στο τηλέφωνο, καί αρχικά πες τους για 50αρι vdsl αλλά πως έχεις ως μπάτζετ έως 25€ . Ίσως σου το δώσουν.

13 ώρες πριν, bill27 είπε

Αφού είχες αυτά τα θέματα με την wind τότε ένα σκαλί ποίο πάνω είναι η vf. Έχει τό adsl έως 24 18.90€ αλλά καλύτερα να μιλήσεις μαζί τούς στο τηλέφωνο, καί αρχικά πες τους για 50αρι vdsl αλλά πως έχεις ως μπάτζετ έως 25€ . Ίσως σου το δώσουν.

Πηγα σημερα στην VF και εχουν vdsl 50αρι 25.50 τελικη τιμη απο ο,τι λενε, αλλα την ιδια στιγμη καποιος στην Wind μου ειπε οτι δεν αξιζει να βαλω vdsl, και οτι θα εχει ελαχιστη διαφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσο το είχα δει πριν ένα μήνα και εγώ στη vf(23.9€) τα 50 Mbps,  με μια αναζήτηση τόσο έχει και τώρα , όπως είπε ο φίλος παραπάνω . Πριν ένα μήνα όμως έβγαζε και 100€ δωροεπιταγή σε σούπερ μάρκετ, οπότε κοίτα το καλύτερα . Όσο για την wind έπρεπε να φύγεις από εχθές ....

Επεξ/σία από dispi

3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Εγω 23,90 και μου βγαλε διαφημιση στο γουγλ για το 50αρι της βοντα

3 ώρες πριν, dispi είπε

Τόσο το είχα δει πριν ένα μήνα και εγώ στη vf(23.9€) τα 50 Mbps,  με μια αναζήτηση τόσο έχει και τώρα , όπως είπε ο φίλος παραπάνω . Πριν ένα μήνα όμως έβγαζε και 100€ δωροεπιταγή σε σούπερ μάρκετ, οπότε κοίτα το καλύτερα . Όσο για την wind έπρεπε να φύγεις από εχθές ....

Που ρε παιδια το βρισκετε αυτο με τα 23.90? Εμενα μονο αυτα τα 2 μου βγαζει για την διευθυνση μου στην σελιδα, και επισης αυτο ειναι το χαρτι που μου εδωσαν στο καταστημα

Screenshot 2020-12-22 185205.png

132299165_1081057362336881_4528005259047860017_o.jpg

3 λεπτά πριν, dispi είπε

Κάνε αναζήτηση στο Google με:

vodafone 50Mbps

τωρα το βρηκα, ειχα adblock για αυτο δεν μου το εδειχνε. Λεει ομως οτι ισχυει μονο για συνδρομητες vodafone, δεν εχω εγω vodafone πουθενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε ενδιαφέρει συμπλήρωσε τη φόρμα να σε πάρουν τηλέφωνο, και εγώ δε έχω .........

Έχει και 50€ δωροεπιταγή σουπερμάρκετ , δωρεάν τέλη ενεργοποίησης. Εγώ παλιοτερα είχα πάρει σε ανάλογο και τους 2 πρώτους μήνες δωρεαν

Επεξ/σία από dispi

15 λεπτά πριν, dispi είπε

Αν σε ενδιαφέρει συμπλήρωσε τη φόρμα να σε πάρουν τηλέφωνο, και εγώ δε έχω .........

Έχει και 50€ δωροεπιταγή σουπερμάρκετ , δωρεάν τέλη ενεργοποίησης. Εγώ παλιοτερα είχα πάρει σε ανάλογο και τους 2 πρώτους μήνες δωρεαν

Ευχαριστω, θα το δοκιμασω αυριο

Δυστυχώς μου ειπαν οτι η εκπτωση ειναι μονο για συνδρομητές, οποτε παμε η για 25αρι η για την 24αρα με τα 19

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...