Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μάγκες θελω να μου στείλει ενα παλικάρι κάτι απο κοζανη.
Το βαρος ειναι περιπου 30 κιλα.
Ξερετε ποσο μπορει να στοιχήσει με τις γνωστες σε ολους μας μεταφορικες στο περιπου;   εαν εχετε παρομοια εμπειρια

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ariccc είπε

Ρε μάγκες θελω να μου στείλει ενα παλικάρι κάτι απο κοζανη.
Το βαρος ειναι περιπου 30 κιλα.
Ξερετε ποσο μπορει να στοιχήσει με τις γνωστες σε ολους μας μεταφορικες στο περιπου;   εαν εχετε παρομοια εμπειρια

Άσε τις μεταφορικές - κούριερ γιατί άγνωστο πότε θα το πάρεις και με υψηλό κόστος φυσικά.Με το ΚΤΕΛ φίλε πας Κηφισό και το παραλαμβάνεις με μικρό κόστος ανάλογα με το βάρος.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Με το ΚΤΕΛ φίλε

Η καλύτερη λύση. Το έχω κάνει κι εγώ, χαμηλό κόστος και παράδοση σε λίγες ώρες

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει ότι είναι ίσως η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σου, και φαντάσου ότι τα ΚΤΕΛ Κηφισού είναι καρκίνος.

Φαντάσου τι είναι οι εταιρείες courier. 

Δημοσ.

Οσοι του λετε ΚΤΕΛ υποψην πως αν τον σταματησουν και πει παω ΚΤΕΛ να παραλαβω τρωει ανετα το 300αρι του.

Το οτι δεν εχει τυχει σε κανεναν η το οτι καποιοι επεσαν σε καποιον που δεν ειχε ορεξη και τους αφησε δεν σημαινει πως ισχυει το ιδιο για ολους.

Τα ΚΤΕΛ δεν ειναι ουτε Σουπερ Μαρκετ, ουτε Φαρμακειο, ουτε καταστημα με Χριστουγενιατικα. Και το λεω γιατι ρωτησα σε ομαδα ΔΙΑΣ γιατι ηθελα και εγω να πηγαινω ΚΤΕΛ και η απαντηση ηταν "αν θελει το οργανο σε γραφει".

Οποτε προσοχη.

• Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, aviador είπε

Για τι όγκο μιλάμε? 

4 ζαντες αυτοκινητου.
πιστευω οτι ή καθε ζάντα απο κιλα να ειναι γυρω στα 6-7.
απλα εχουν ογκο..

13 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Οσοι του λετε ΚΤΕΛ υποψην πως αν τον σταματησουν και πει παω ΚΤΕΛ να παραλαβω τρωει ανετα το 300αρι του.

Το οτι δεν εχει τυχει σε κανεναν η το οτι καποιοι επεσαν σε καποιον που δεν ειχε ορεξη και τους αφησε δεν σημαινει πως ισχυει το ιδιο για ολους.

Τα ΚΤΕΛ δεν ειναι ουτε Σουπερ Μαρκετ, ουτε Φαρμακειο, ουτε καταστημα με Χριστουγενιατικα. Και το λεω γιατι ρωτησα σε ομαδα ΔΙΑΣ γιατι ηθελα και εγω να πηγαινω ΚΤΕΛ και η απαντηση ηταν "αν θελει το οργανο σε γραφει".

Οποτε προσοχη.

αυτο τωρα με γαμησε..ειμαι και χέστης με αυτή την κατάσταση..

Δημοσ.
13 hours ago, Salvation81 said:

η απαντηση ηταν "αν θελει το οργανο σε γραφει".

Αυτη δεν ειναι απαντηση που σου εδωσαν. Το οργανο δεν γραφει οποιον "θελει" 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ariccc είπε

4 ζαντες αυτοκινητου.
πιστευω οτι ή καθε ζάντα απο κιλα να ειναι γυρω στα 6-7.
απλα εχουν ογκο..

αυτο τωρα με γαμησε..ειμαι και χέστης με αυτή την κατάσταση..

Αν όχι μεταφορική τότε κτελ.Ξεχνα το κούριερ.Και θα είναι 4 δεματα και σίγουρα δεν έιναι 6 κιλά η μια ,εκτός αν μιλάμε για μπροστινές απο σμαρτάκι.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Οποτε προσοχη.

Δεν λέει κάτι αυτό, και για αιμοδοσία να πας αν θέλει το όργανο σε γράφει...

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Αυτη δεν ειναι απαντηση που σου εδωσαν. Το οργανο δεν γραφει οποιον "θελει" 

Φυσικα και ειναι απαντηση, δεν υπαρχουν guidelines για αυτα, ρωτησα και φιλους μου που ειναι στην αστυνομια. Αν θελει ο αστυνομικος που θα σε σταματησει σε γραφει, ειναι πολυ απλο. Το ΚΤΕΛ δεν ειναι καταστημα βασικης αναγκης η χριστουγεννιατικων. Οπως το αλλο που καποιοι βαζουν βοηθεια στο σπιτι, αυτο ειναι κυριως για 1ου συγγενικου προσωπου, οποτε αν θελει και εσυ πεις παω να βοηθησω τον ταδε παλι σε γραφει.
Καλως η κακως το εχουν αφησει στον καθενα το αν θα σε γραψει η οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...