LongTom Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, jmmys είπε [...] Δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο,εξάλλου είσαι σε εντελώς λάθος φόρουμ για κάτι τετοιο,θα το διαπιστώσεις και εσυ,δες εσυ τι σου αρεσε. [...] Συμφωνώ σε όλα τα άλλα, αλλά επ' αυτού διαφωνώ. Έχοντας στο μυαλό αρκετά "ειδικά" ελληνικά και μη φόρουμ, θα έλεγα ότι παντού είναι το ίδιο πιθανό να φας παπά από επαγγελματίες και λοιπούς με ισχυρά συμφέροντα στο τι θα αγοράσει ο κόσμος. Πολλοί αντιπρόσωποι, μηχανικοί και εισαγωγείς (και υπάλληλοι αυτών) που ουσιαστικά "ποστάρουν" διαφημίσεις ως "γνώμες".
Liapisftw Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Θα σου πω και την δικιά μου γνώμη. Είχα Scirocco και είναι απλά φανταστικό αυτοκίνητο. Αλλά με 10.000 καλό scirocco δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις. Αν τελικά πας σε Scirocco να κοιτάξεις να είναι του 2011 και μετά με όσο λιγότερα χιλιόμετρα μπορείς να βρεις και όχι από πιτσιρικά που του έπινε το αίμα. Επίσης όχι dsg γιατί το 7αρι που φορούσαν τα 14αρια βγαζει θέματα. Mini cooper S φοράει το ίδιο μοτέρ με τα 207. Τρελή λαδιερα και έχει πολλές ιδιαιτερότητες δεν το προτείνω με τίποτα. 3
eMike Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Το Scirocco είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, ειδικά τα πιο καινούρια μοντέλα. Αλλά θα πρέπει να ανέβεις κανά δυο χιλιάρικα. Από όσα έχεις βάλει, η πιο σωστή επιλογή είναι το Swift. Φθηνό σχετικά, οικονομικό σε πιθανές βλάβες (αν και αυτά δε χαλάνε ποτέ), πάει ωραία και στριβει/φρενάρει πολύ καλά. Μόνο μειονέκτημα το ότι είναι πολύ σφιχτό από ανάρτηση..πάρα πολύ. Το Clio ούτε καν. Το Alfa όμορφο και δυνατό αμάξι, αλλά τα ετήσια κόστη θα είναι πολύ υψηλότερα. Το BMW καλό αυτοκίνητο, απροβλημάτιστο και με πολύ ωραία οδηγική συμπεριφορά, αλλά άσχημο.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, gba είπε Ναι φίλε συμφωνώ δεν θέλω και πολύ μεγάλο αμάξι γιατί τώρα μαθαίνω καλά καλά να οδηγάω και μου λείπει η εμπειρία.Θέλω ένα νεανικό αμαξάκι με σπορ χαρακτήρα έστω και πιο πολύ σε εμφάνιση παρά επιδόσεις. Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ,σας ρωτάω μάγκες για να πάρω διάφορες γνώμες !😜 Προσανατολισου στο sport look και οχι στο καθαροαιμο sport! σαν νεος οδηγος ακολουθουμε το δογμα "δεν τρεχουμε πριν μπουσουλησουμε"
JailbrokenDiesel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, gba είπε Twingo rs και Leon δεν μου πολύ αρέσουν! ωωωωω τι ειπεεε @tsofras !!!!!!!!
tsofras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε ωωωωω τι ειπεεε @tsofras !!!!!!!! Το είδα και απλά το προσπέρασα 😁 Βέβαια σε αυτό το budget επειδή κοίταξα παίζει μόνο ένα 5f τα υπόλοιπα είναι PA που εμένα μου αρέσει σαν καλούπι αλλά η κονσόλα θεωρώ ότι είναι άθλια
JailbrokenDiesel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Το είδα και απλά το προσπέρασα 😁 Βέβαια σε αυτό το budget επειδή κοίταξα παίζει μόνο ένα 5f τα υπόλοιπα είναι PA που εμένα μου αρέσει σαν καλούπι αλλά η κονσόλα θεωρώ ότι είναι άθλια +1 βεβαια θεωρρω παραλογο το ολο thread. νεος οδηγος, sport οδηγηση, χαμηλη καταναλωση/εξοδα κ μεχρι 10Κ σε κανα polo/clio/i20/ θα πηγαινα.. βολικα για πολη, νεανικα, κανουν κοντινα ταξιδακια.. οτι πρεπει για κατηγοριες σαν του TS 1
tsofras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, JailbrokenDiesel είπε +1 βεβαια θεωρρω παραλογο το ολο thread. νεος οδηγος, sport οδηγηση, χαμηλη καταναλωση/εξοδα κ μεχρι 10Κ σε κανα polo/clio/i20/ θα πηγαινα.. βολικα για πολη, νεανικα, κανουν κοντινα ταξιδακια.. οτι πρεπει για κατηγοριες σαν του TS sport εμφάνιση θέλει ο TS , δεν το έθεσε σωστά στην αρχή και μπερδευτήκαμε , δεν ζητάει 200 άλογα κτλ (έτσι έχω καταλάβει εγώ) 1
Salvation81 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Σε καμία περιπτωση δεν ειναι ασχημο! Εμενα μου βγαζει σοβαρο και με καποιο κυρος..! Εγω στη θεση σου δεν θα εδινα τοσα χρηματα για μεταχειρισμενο.. Αλλο σε κατασταση μεταχειρισμενο-καινουργιο δηλαδη 1-2ετων και με πολυ λιγα χλμ! Επιθετικο το χω https://www.car.gr/24112445-mazda-rx-8-cosmo-turbo Για συντηρηση-βενζινες απλα κοιτα το παρον και ασε το μελλον!!!🙄 Σου βρηκα την λυση!!! Βρες ενα rx8 να εχει καλη καροτσα και αν εισαι Αθηνα εχω κονε να κοτσαρεις πανω μοτερ 1.3 κυλινδρο! Θ αλλαξουμε και κορωνοπηνιο για πιο κοντες σχεσεις και ποιος σε πιανει!!!😜 Θα κυκλοφορεις και θα λενε τον π... που τα βρισκει τα λεφτα για βενζινες!!! Βεβαια αν σου κολλησει κανεις στο δρομο για να τ ανοιξετε κανε το παγωνι πως δεν καταλαβαινεις.. και αν ειναι διαχυτικος-επιμενει,του λες μαγκα του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε!!!😂😂🤣🤣🤣 Ελπιζω να αστειευεσαι, αν η σειρα 1 βγαζει κυρος τοτε ο καθε καγκουρας με σειρα 3 και 5 εκει εξω (σορρυ στους κατοχους BMW αλλα υπαρχουν πολλοι τετοιοι) τι ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα