gba Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε > Αγορά σπορ αυτοκινήτου > Suzuki swift, Reault Clio Κάτι δεν κολλάει Αν είδες πιο πάνω γράφω ότι δεν με πειράζει να έχει εμφάνιση σπορ και να μην έχει τόσο δυνατές επιδόσεις. 1
lefkrc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To Swift Sport που εφερες ως παράδειγμα ειναι εξαιρετική επιλογη...sport στησιμο, επιδόσεις που δεν θα τρομάξουν τον νέο οδηγό, μικρό κι ελαφρύ αμαξι, βολεύεται παντού... Αυτό που πρέπει να σιγουρέψεις ειναι αν όντως θες sport αυτοκίνητο και τα έξοδα που αυτό συνεπάγεται...λάστιχα, αυξημένη ασφάλεια, πιο ακριβά αναλώσιμα, οχήματα που εκ των πραγμάτων προορίζονται για σκίσιμο, συνεπως σε μεταχειρισμένο ρισκαρεις διπλά...κι αν εξαιρέσεις το swift λόγο βάρους, μη περιμενεις μικρές καταναλώσεις, το 7αρι 8αρι στο ταξίδι και 9-10 λίτρα στην πόλη να τα θεωρεις δεδομένα... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από lefkrc 1
tsofras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, gba είπε Αν είδες πιο πάνω γράφω ότι δεν με πειράζει να έχει εμφάνιση σπορ και να μην έχει τόσο δυνατές επιδόσεις. Φαντάζομαι ότι και οι περισσότεροι θα σου πούν οτι απο αυτά που έβαλες το suzuki έχει την καλύτερη αξιοπιστία , δεν το έχω οδηγήσει για να σου πώ εντυπώσεις αλλά απο την άλλη σίγουρα ποιοτικά θα είναι χειρότερο απο όλα τα άλλα. Αν στο συγκρεκριμένο είναι αληθινά τα χιλιόμετρα δεν συγκρίνεται με όλα τα άλλα (αν και φαντάζομαι τις έβαλες απλά για το μοντέλο γιατί το renault είναι πετρέλαιο) Προσωπικά απο κουβέντες καφενείου που λέμε θα απέφευγα το mini και το scirocco To clio το έχει ο πατέρας μου , έχει βγεί σκυλί αλλά άσχετα απο αυτό γιατί μπορεί να είναι και τυχαίο έχει πολύ ωραία , χαμηλή και σπορ αίσθηση οδήγησης Για αξιοπιστία σε alfa δεν ξέρω αλλά και τα 2 είναι πανέμορφα με ωραία εσωτερικά 1
paylidis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Για να επανέλθω και με πρόταση από εμένα αυτό https://www.car.gr/34243058 με προγραμμα (350-400€ σε πολύ καλό μάστορα) Intercooler από 118 ή 120 (80€ γνήσιο μεταχειρο με τοποθέτηση) και ένα σπορ τιμόνι με χειριστήρια στο τιμόνι και cruise control (μεταχειρο 170 με τοποθέτηση- πιθανώς μπορείς απλά να πάρεις το πλαστικό κομμάτι με τα πλήκτρα με τα μισά λεφτά) Κ ένα ωραιο σετακι ελαφρύ φιμέ ΜΜΕ ένα κατοσταρικο και είσαι άψογος για μερικά χρόνια να κανείς το γούστο σου (αν ήμουν 20 αυτό θα έκανα) με ένα μικρό παζάρι το παίρνεις κ βάζεις κ τα παραπάνω έξτρα που θα έβαζα εγώ κ σου βγαίνει 11Κ σύνολο (προ καιρού επαιζε ένα καλό 118 με 9700 που είχε τα παραπάνω πλην προγράμματος) 1
Salvation81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, paylidis είπε Μείνε μακρυά από το σιροκο. Κ από τα Κούπερ είναι φριτέζες. Το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε εξαιρετικό. Διαφωνώ εν μέρει. Η προηγούμενη 1 έβγαλε όντως πολλά παρά πολλά προβλήματα (παθών). Το συγκεκριμένο είναι Διαμαντάκι. Για τα άλογα-πίσω κίνηση σηκώνει κουβέντα, εγώ από 15 χρόνων πισωκίνητα οδηγούσα (εχμ 18 politically correct), έως τώρα δεν έχω φύγει σε καμία μάντρα (μια φορά που μου έτυχε να τσουγκρίσω μάντρα ήταν σε μπροστινοκινητο με προβλημα στο σύστημα κινησης και αυτό σε αδιέξοδο δρόμο 2.2 που έπρεπε να κάνω αναστροφή με sedan 4.6 μ) Οσοι παλιοι μενουν η εμεναν Περιστερι θα θυμουνται την 316 που ειχε μπει μεσα στο West Side Story (ετσι νομιζω λεγοταν) προ 20ετιας οταν πηγε απλα να κανει μια αναστροφη στην Κωνσταντινουπολεως...... Ναι ολοι οι οδηγοι δεν ειναι ιδιοι, εγω αρχισα με RX7 και δεν του εκανα ουτε μια γρατζουνια, ωστοσο δεν μπορουμε να θεωρουμε πως ολοι οι νεοι οδηγοι θα ειναι καλοι, κατεμε πρεπει να ισχυει το αντιθετο ωστε να μην γινει καμια στραβη στο τελος. 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Για να επανέλθω και με πρόταση από εμένα αυτό https://www.car.gr/34243058 με προγραμμα (350-400€ σε πολύ καλό μάστορα) Intercooler από 118 ή 120 (80€ γνήσιο μεταχειρο με τοποθέτηση) και ένα σπορ τιμόνι με χειριστήρια στο τιμόνι και cruise control (μεταχειρο 170 με τοποθέτηση- πιθανώς μπορείς απλά να πάρεις το πλαστικό κομμάτι με τα πλήκτρα με τα μισά λεφτά) Κ ένα ωραιο σετακι ελαφρύ φιμέ ΜΜΕ ένα κατοσταρικο και είσαι άψογος για μερικά χρόνια να κανείς το γούστο σου (αν ήμουν 20 αυτό θα έκανα) με ένα μικρό παζάρι το παίρνεις κ βάζεις κ τα παραπάνω έξτρα που θα έβαζα εγώ κ σου βγαίνει 11Κ σύνολο (προ καιρού επαιζε ένα καλό 118 με 9700 που είχε τα παραπάνω πλην προγράμματος) Απλα ασχημο, το ξαναλεω..... Για νεο οδηγο θα το δεχομουν μονο αν το διαλεγε ο μπαμπας του.... Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από Salvation81 4
paylidis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Απλα ασχημο, το ξαναλεω..... Για νεο οδηγο θα το δεχομουν μονο αν το διαλεγε ο μπαμπας του.... Γεράσα μάλλον 😅 γούστα είναι αυτά 2
Salvation81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, paylidis είπε Γεράσα μάλλον 😅 γούστα είναι αυτά Και του ξαδερφου μου ο πατερας του το διαλεξε.....Δεν ξερω, εμενα δεν μου αρεσε ποτε η σειρα 1 και οκ, σχεδον 40 δεν με λες και νεουδι 3
gleft Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 σπορ, να μη καιει πολυ, φθηνο και δεκαετιας... μαλλον το σπορ εχει χασει το νοημα του πλεον. τα σπορ αυτοκινητα ειναι παιχνιδια. εσυ απ οτι καταλαβαινω θες απλα κατι που να εχει μια επιθετικοτερη εμφανιση απ το συνολο των αυτοκινητων στο δρομο. εγω θα προτεινα κατι σχετικα καλοστημενο απ το εργοστασιο, με μπολικα ανταλλακτικα, οπως το λεον. το πιο κοντινο σε σπορ αυτοκινητο για χρηση πολης, να μη καει και να ειναι και καλοστημενο, για μενα ειναι το προηγουμενο twingo rs 1
gba Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 20 χρόνων είμαι δεν θα την προτιμούσα την συγκεκριμένη bmw παρόλο που είναι πολύ καλό αμάξι!Αργοτερα ίσως ,τώρα όμως όχι 😅Το Suzuki πολύ καλό. Χαχα φίλε αυτά είναι τα σπορ αυτοκίνητα της νέας εποχής (μετά οικονομικής κρίσης )😂Ναι αυτό ακριβώς θέλω,ένα αμάξι να έχει επιθετική εμφάνιση και να είναι σχετικά οικονομικό για συντήρηση και κατανάλωση. Twingo rs και Leon δεν μου πολύ αρέσουν!
judge_manos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Αν δεν είχες αποκλείσει κάμπριο θα σου έλεγα mx5, όχι ότι είναι οικονομικό ούτε ντεμί sport που ψάχνεις Μήπως να κοιτάξεις και κανα Civic; (π.χ. https://www.car.gr/29992166-honda-civic-1300ccfull-extra-start-stop-ec) 1
gba Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Το Honda Civic δεν μου αρέσει ,ποσο μάλλον το εσωτερικό του. Καμπριο δεν με βολεύει εμένα καθόλου !
theodi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 βασικα εισαι νεος οδηγος , ενα φαμπια σου ειναι μια χαρα . σπορ ειναι η πορσε οχι αυτα που κοιτας αν δεν αλλαξεις μυαλο ομως σε βλεπω στο ΚΑΤ
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Salvation81 είπε Απλα ασχημο, το ξαναλεω..... Για νεο οδηγο θα το δεχομουν μονο αν το διαλεγε ο μπαμπας του.... Σε καμία περιπτωση δεν ειναι ασχημο! Εμενα μου βγαζει σοβαρο και με καποιο κυρος..! 5 ώρες πριν, gba είπε 20 χρόνων είμαι δεν θα την προτιμούσα την συγκεκριμένη bmw παρόλο που είναι πολύ καλό αμάξι!Αργοτερα ίσως ,τώρα όμως όχι 😅Το Suzuki πολύ καλό. Χαχα φίλε αυτά είναι τα σπορ αυτοκίνητα της νέας εποχής (μετά οικονομικής κρίσης )😂Ναι αυτό ακριβώς θέλω,ένα αμάξι να έχει επιθετική εμφάνιση και να είναι σχετικά οικονομικό για συντήρηση και κατανάλωση. Twingo rs και Leon δεν μου πολύ αρέσουν! Εγω στη θεση σου δεν θα εδινα τοσα χρηματα για μεταχειρισμενο.. Αλλο σε κατασταση μεταχειρισμενο-καινουργιο δηλαδη 1-2ετων και με πολυ λιγα χλμ! Επιθετικο το χω https://www.car.gr/24112445-mazda-rx-8-cosmo-turbo Για συντηρηση-βενζινες απλα κοιτα το παρον και ασε το μελλον!!!🙄 Σου βρηκα την λυση!!! Βρες ενα rx8 να εχει καλη καροτσα και αν εισαι Αθηνα εχω κονε να κοτσαρεις πανω μοτερ 1.3 κυλινδρο! Θ αλλαξουμε και κορωνοπηνιο για πιο κοντες σχεσεις και ποιος σε πιανει!!!😜 Θα κυκλοφορεις και θα λενε τον π... που τα βρισκει τα λεφτα για βενζινες!!! Βεβαια αν σου κολλησει κανεις στο δρομο για να τ ανοιξετε κανε το παγωνι πως δεν καταλαβαινεις.. και αν ειναι διαχυτικος-επιμενει,του λες μαγκα του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε!!!😂😂🤣🤣🤣 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από PLACEBO_89
DVaderLa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ θα προτείνω με τη σειρά μου επίσης μια bmw f20. Έχω μια εδώ και 6 χρόνια, μοντέλο 116d efficient dynamics. Κανένα πρόβλημα εδώ κι 140.000 χλμ. Πολύ ωραία συμπεριφορά στο δρόμο, χωρίς να τρομάζει, άνετο, αρκετοί χώροι, τέλη 89 ευρώ και κατανάλωση κάτω από 6 λίτρα ΠΑΝΤΑ. Φωτιά στο δρόμο δε βάζει βέβαια με 116 άλογα και μακρύ κιβώτιο. Αντίστοιχα πας στο ίδιο βενζίνη με 136 άλογα, θα ανεβείς σε κατανάλωση, αλλά και σε ευχαρίστηση. Τέλος, με ένα τέτοιο αμάξι, κυριολεκτικά γυρίζεις όλη την Ελλάδα, με τρομερά χαμηλό κόστος, και άνετος. Βάζεις και 2 φίλους μέσα κλπ. Από την άλλη, αν θες να το συντηρήσεις σωστά, τα σέρβις στην αντιπροσωπεία είναι τσουχτερά, αν δεν έχεις αξιόλογο ανεξάρτητο συνεργείο να πας. Από τα αυτοκίνητα που παρέθεσες, το πιο αξιόλογο είναι το swift sport, αλλά με ατμόσφαιρα 136 άλογα, μέσα στην πόλη μην περιμένεις κάτω από 10 λίτρα κατανάλωση. 11 ώρες πριν, Salvation81 είπε Απλα ασχημο, το ξαναλεω..... Για νεο οδηγο θα το δεχομουν μονο αν το διαλεγε ο μπαμπας του.... Εξωτερικά δεν είναι το πλέον όμορφο, ειδικά από μπροστά. Η πισωκίνητη, σχετικά χαμηλή σιλουέτα με το μακρύ καπό όμως είναι ελκυστική στα μάτια μου, χωρίς να είναι κραυγαλέα. Επίσης μέσα κάθεσαι πιο χαμηλά από όλα τα αυτοκίνητα που προτάθηκαν, και η αίσθηση του τιμονιού είναι υπέροχη, ίσως μόνο η Giulietta να συγκρίνεται (την έχω επίσης οδηγήσει και τελικά επέλεξα τη BMW ανάμεσα σε όλα τα hatch της κατηγορίας που κυκλοφορούσαν το 2014). Επίσης, για ποιότητα κατασκευής και εσωτερικού, δεν υπάρχει σύγκριση με κάποιο από τα μοντέλα που αναφέρθηκαν. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από DVaderLa 1
makevius Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Τα scirocco ειναι όντως λαχείο. Τα πρώτα είχαν τα πιο πολλά θέματα . Απο τα μέσα του 2010 και μετά ειναι βελτιωμένα . Με 10000 δεν θα βρείς σωστό scirocco. Σκέψου εγώ πού ηθελα να το δώσω πέρυσι λόγω μωρού στην οικογένεια είχα βρει με 14000 αλλά είχα κάνει μόνο 70000 χιλ. Απο car δε θα το έπαιρνα μόνο απο γνωστό γνωστού κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα