Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!Ειμαι νέος οδηγός και σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο!Θελω κάτι σε sport φάση,σκέφτομαι για Volkswagen scirocco μοντέλο του 2010. Ποια είναι η άποψη σας για αυτό;Το budget που διαθέτω είναι έως 10.000€. Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε; Θέλω να είναι από 2007 και μετά και να μην καίει παρα πολύ 😂Η χρήση που θα του κάνω είναι σε πόλη και λιγότερο σε εθνική οδό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!😜

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οταν εννοεις να μη καιει παρα πολυ; Ποσο ειναι το ανεκτο για σενα; 
Επισης στα ποσα κυβικα προσανατολιζεσαι; Τελη κυκλοφοριας;
Τι αποστασεις θα κανεις;
Θες 3θυρο ή κοιτας και 5θυρο και καμπριο;
Ποσα αλογα και πανω ψαχνεις;

• Like 2
Δημοσ.

BMW F20 / F21 2012 κ έπειτα 1.6 turbo απροβλημάτιστο μοντέλο, με ένα προγραμμα κ κανένα φίλτρο κλπ το πας αβίαστα 200 άλογατα (κ πισωκίνητα). Το σιροκο θα σε πεθάνει στις βλάβες χωρίς αμφιβολία 

• Like 6
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

BMW F20 / F21 2012 κ έπειτα 1.6 turbo απροβλημάτιστο μοντέλο, με ένα προγραμμα κ κανένα φίλτρο κλπ το πας αβίαστα 200 άλογατα (κ πισωκίνητα). Το σιροκο θα σε πεθάνει στις βλάβες χωρίς αμφιβολία 

+1000000000

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, merkon είπε

Οταν εννοεις να μη καιει παρα πολυ; Ποσο ειναι το ανεκτο για σενα; 
Επισης στα ποσα κυβικα προσανατολιζεσαι; Τελη κυκλοφοριας;
Τι αποστασεις θα κανεις;
Θες 3θυρο ή κοιτας και 5θυρο και καμπριο;
Ποσα αλογα και πανω ψαχνεις;

Θέλω το πολύ μέχρι 1600 κυβικά!Κατα προτίμηση 3θυρο,άντε κ 5θυρο όχι καμπριο όμως.Από άλογα και τέτοια δεν ξέρω και πολλά!Αποστασεις σε γενικές γραμμές δεν θα διανυω μεγάλες.

20 λεπτά πριν, paylidis είπε

Πολύ καλό αμάξι αυτό φίλε. Το scirocco γενικά βγάζει ζημιές ε;Για Mini Cooper S η γενικά για Mini Cooper τι λες;Βγάζουν και αυτά ζημιές λένε ισχύει;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δεν θα σχολιασω οτι η σειρα 1 ειναι μακραν η χειροτερη μετα την 3 hatchback που ειχε καποτε η BMW (εστω σε εμφανιση, ο ξαδερφος μου που την εχει ολο προβληματα του βγαζει αλλα οκ ολα τα αμαξια βγαζουν προβληματα), εγω απλα θα πω πως 200 αλογα πισωκουνα δεν ειναι κατι που θα εδινα σε νεο οδηγο.

Περα απο αυτο σπορ αμαξι και να Μην καιει δεν υπαρχει, οταν λεμε σπορ εννοουμε να τα εχει τα αλογακια του και να εχει και γκαζακι. Αυτο να το εχεις στο νου σου γενικα. Οσο για ολα τα αλλα ΕΣΥ θα το οδηγας, μην ακους κανεναν και παρε αυτο που σου αρεσει ΕΣΕΝΑ.

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν θα σχολιασω οτι η σειρα 1 ειναι μακραν η χειροτερη μετα την 3 hatchback που ειχε καποτε η BMW (εστω σε εμφανιση, ο ξαδερφος μου που την εχει ολο προβληματα του βγαζει αλλα οκ ολα τα αμαξια βγαζουν προβληματα), εγω απλα θα πω πως 200 αλογα πισωκουνα δεν ειναι κατι που θα εδινα σε νεο οδηγο.

Περα απο αυτο σπορ αμαξι και να Μην καιει δεν υπαρχει, οταν λεμε σπορ εννοουμε να τα εχει τα αλογακια του και να εχει και γκαζακι. Αυτο να το εχεις στο νου σου γενικα. Οσο για ολα τα αλλα ΕΣΥ θα το οδηγας, μην ακους κανεναν και παρε αυτο που σου αρεσει ΕΣΕΝΑ.

Ναι φίλε συμφωνώ δεν θέλω και πολύ μεγάλο αμάξι γιατί τώρα μαθαίνω καλά καλά να οδηγάω και μου λείπει η εμπειρία.Θέλω ένα νεανικό αμαξάκι με σπορ χαρακτήρα έστω και πιο πολύ σε εμφάνιση παρά επιδόσεις. Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά ,σας ρωτάω μάγκες για να πάρω διάφορες γνώμες !😜

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gba είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!Ειμαι νέος οδηγός και σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο!Θελω κάτι σε sport φάση,σκέφτομαι για Volkswagen scirocco μοντέλο του 2010. Ποια είναι η άποψη σας για αυτό;Το budget που διαθέτω είναι έως 10.000€. Τι άλλο έχετε να μου προτείνετε; Θέλω να είναι από 2007 και μετά και να μην καίει παρα πολύ 😂Η χρήση που θα του κάνω είναι σε πόλη και λιγότερο σε εθνική οδό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!😜

Με βάση τα κυβικά που ψάχνεις και στα αμάξια που σου προτείνουν και εσύ ψάχνεις,καλό θα ήταν να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος.Δεν έχουν καμμία σχέση scirocco,mini cooper,BMW 1 και γενικά 1600 κυβικά με σπορ αυτοκίνητο,

εντελώς παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα όπως και το "full extra".

Από εκεί και πέρα ψάχνεις ένα αμάξι που να είναι σχετικά γρήγορο και ελαφρύ,με 150+ άλογα.

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο,εξάλλου είσαι σε εντελώς λάθος φόρουμ για κάτι τετοιο,θα το διαπιστώσεις και εσυ,δες εσυ τι σου αρεσει,ξέχνα ερωτήσεις τύπου "βγάζει προβλήματα το τάδε αμαξι;",ΟΛΑ τα μεταχειρισμένα μπορούν να βγάλουν βλάβη,είναι κατά 99% θέμα συντήρησης και τρόπου οδήγησης του/των προκατοχου/ων,και όχι τι μάρκα είναι το αμάξι.

Πάρα πολύ σημαντικό επίσης,το αμάξι να είναι εντελώς μαμά.ΜΑΚΡΙΑ από πειραγμενα με προγράμματα,φιλτροχοανες,αεροτομες,εξατμίσεις ηχορύπανση κλπ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jmmys είπε

Με βάση τα κυβικά που ψάχνεις και στα αμάξια που σου προτείνουν και εσύ ψάχνεις,καλό θα ήταν να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος.Δεν έχουν καμμία σχέση scirocco,mini cooper,BMW 1 και γενικά 1600 κυβικά με σπορ αυτοκίνητο,

εντελώς παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα όπως και το "full extra".

Από εκεί και πέρα ψάχνεις ένα αμάξι που να είναι σχετικά γρήγορο και ελαφρύ,με 150+ άλογα.

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο,εξάλλου είσαι σε εντελώς λάθος φόρουμ για κάτι τετοιο,θα το διαπιστώσεις και εσυ,δες εσυ τι σου αρεσει,ξέχνα ερωτήσεις τύπου "βγάζει προβλήματα το τάδε αμαξι;",ΟΛΑ τα μεταχειρισμένα μπορούν να βγάλουν βλάβη,είναι κατά 99% θέμα συντήρησης και τρόπου οδήγησης του/των προκατοχου/ων,και όχι τι μάρκα είναι το αμάξι.

Πάρα πολύ σημαντικό επίσης,το αμάξι να είναι εντελώς μαμά.ΜΑΚΡΙΑ από πειραγμενα με προγράμματα,φιλτροχοανες,αεροτομες,εξατμίσεις ηχορύπανση κλπ.

Εγώ στο μόνο που θα σταθώ είναι το εντελώς λάθος φόρουμ.

Μία χαρά κόσμος υπάρχει με γνώσεις και σεβαστές γνώμες , έχω περάσει και από φορουμς αυτοκινήτου που υπάρχουν περισσότερο κολλημένοι με μάρκες από ότι εδώ πέρα και μπαίνουν σε κάθε ποστ να λένε τα ίδια και τα ίδια.

Προς TS μπες car.gr σε κάθε μάρκα μοντέλο και φτιάξε μία λίστα με αυτά που σου κάνουν κλικ τουλάχιστον στο μάτι.

Να σου προτείνουμε αμάξια που δεν σου αρέσουν δεν έχει κάποιο νόημα

Έλα με λίστα τότε να τα συζητήσουμε

• Like 2
Δημοσ.

Έγινε, θα κάνω μια λίστα με αυτά που σκέφτομαι και θα την ανεβάσω εδώ για να τα δείτε !

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gba είπε

Πολύ καλό αμάξι αυτό φίλε. Το scirocco γενικά βγάζει ζημιές ε;Για Mini Cooper S η γενικά για Mini Cooper τι λες;Βγάζουν και αυτά ζημιές λένε ισχύει;

Μείνε μακρυά από το σιροκο. Κ από τα Κούπερ είναι φριτέζες. Το συγκεκριμένο μοντέλο βγήκε εξαιρετικό. 

57 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Διαφωνώ εν μέρει. Η προηγούμενη 1 έβγαλε όντως πολλά παρά πολλά προβλήματα (παθών). Το συγκεκριμένο είναι Διαμαντάκι. Για τα άλογα-πίσω κίνηση σηκώνει κουβέντα, εγώ από 15 χρόνων πισωκίνητα οδηγούσα (εχμ 18 politically correct), έως τώρα δεν έχω φύγει σε καμία μάντρα (μια φορά που μου έτυχε να τσουγκρίσω μάντρα ήταν σε μπροστινοκινητο με προβλημα στο σύστημα κινησης και αυτό σε αδιέξοδο δρόμο 2.2 που έπρεπε να κάνω αναστροφή με sedan 4.6 μ)

• Like 2
Δημοσ.

Εγω θα προτεινα Τζουλιετα αν βρεις προσεγμενη με 10 χιλιαρικα ιδανικα 1.4 155 αλογα θα ειναι οτι πρεπει. Αλλα και στα 120 ειναι μια χαρα εκτος αν θες λιγοτερο ογκο και μεγεθος. 

Αφου δε μου εκατσε εμενα καινουργια την προτεινω σε αλλους :P 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να διαλέξει ένα μοντέλο που φοράει τον 1.8Τ 20V.

Η διαφορά σε χρήματα από τον 1.6 (τέλη, ασφάλεια) δεν είναι δα και τόσο μεγάλη, ο δε κινητήρας είναι διαμάντι. Ας ψάξει και το περιτύλιγμα, δηλ ένα από τα πολλά αυτοκίνητα που τον φόραγαν

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...