Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Είναι χάλια η περίοδος για αναβαθμίσεις αλλά οι ανάγκες της δουλείας δεν με αφήνουν άλλα περιθώρια αναμονής.

Το τωρινό σύστημα είναι αυτό της υπογραφής και για την ώρα θα πάρω cpu, μητρική, ram και M.2 SSDs.

Για CPU θα πάω σε 5600χ και μητρική στην ASUS ROG Strix x570-E (ήθελα MSI αλλά εξαφανιστήκαν και αυτές) έχοντας ως σκοπό αργότερα να πάω σε μεγαλύτερο CPU (μάλλον 5900χ που ήθελα αρχικά αλλά πολλά τα λεφτά).

Θα βάλω 2 M.2 SSDs (Dual Boot με ξεχωριστούς δίσκους για κάθε OS όπως έχω και τώρα).

Τέλος για RAM κοιτάω 32GB στα 3600MHz ιδανικά CL16. Εδώ είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος. Αρχικά κοιτούσα τις Crucial Ballistix Black 32GB DDR4-3600MHz αλλά όλοι λένε 30 μέρες. Μετά βρήκα και τις G.Skill TridentZ Neo 32GB DDR4-3600MHz (έχουν διαφορά ~50€ τις οποίες βρίσκω άμεσα). Η ερώτηση που θέλω να κάνω σε αυτούς που ξέρουν αν οι G.Skill είναι B-die. Από την αναζήτηση που έκανα υποπτεύομαι ότι δεν είναι αλλά δεν μπόρεσα να το επαληθεύσω. Σαν εναλλακτική έχω και τις Crucial BL2K16G36C16U4BL αλλά με φοβίζει λίγο το 4-10 μέρες. Ευπρόσδεκτη όποια άλλη πρόταση με ταβάνι τα 200€ και με καλή διαθεσιμότητα (όχι 30 μέρες).

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...