Cartman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300€ με Φ.Π.Α 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα ή Αmazon (θα κοπεί τιμολόγιο) 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι, αρκεί να έχει επίσημη εγγύηση. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούριο. 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο, αλλά όχι πάνω από 6,5' (ή πάνω από 16-16,5 cm μήκος) 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 3,5 jack, Gorilla Glass, NFC, B20 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ΝΑΙ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑΙ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΑΝDROID 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Λήψη φωτογραφιών, Netflix, Revolut, Winbank Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω για κινητό που θα αποτελεί τη βασική μου συσκευή και θα αντικαταστήσει το Huawei Honor 10 που έχω τώρα (και θα χαριστεί). Λόγω χρήσης τραπεζικών εφαρμογών κ.λ.π μόνο official firmware θα μπουν στη συσκευή. Με ενδιαφέρει να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη φωτογραφική (για αυτό το όριο τιμής)... Η μέχρι τώρα έρευνα μου με έχει φέρει μεταξύ των RealMe 7 Pro & Poco X3 NFC αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να καταλάβω ποιο είναι καλύτερο. Επίσης δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κανένα μοντέλο. Η αγορά θα γίνει υποχρεωτικά πριν την αλλαγή του χρόνου και ένα από τα πράγματα που με προβληματίζουν είναι αν (πέρα από την όποια διαφορά στη ταχύτητα) θα κερδίσω κάτι αν πάω σε συσκευή 5G αντί για 4G (που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις μου σε ταχύτητα δικτύου). Σας ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από Cartman
chios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 https://www.e-shop.gr/kinito-realme-7-pro-128gb-8gb-dual-sim-mirror-silver-p-TEL.092992 με 3 χρόνια επίσημη εγγύηση είναι καλή επιλογή 2
Cartman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω κατά πόσο το e-shop.gr συγκαταλέγεται στους επίσημους μεταπωλητές της RealMe στην Ελλάδα, απλά γιατί δεν αναφέρεται στο site του εισαγωγέα ως πελάτης...
Fotia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Πολλοι αγοραζουν απο τους επισημους μεταπωλητες χονδρικη πωληση
Cartman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Ο κύβος ερρίφθη... Realme 7 Pro από σκρουτζομαγαζο με 3 (?) χρόνια εγγύηση...
Prasino Mantarinh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Γνωμη για mi 10 lite? το εχεις δει?
intruder99 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Κατά την γνώμη μου μια πολύ καλή επιλογή μέχρι τα 300€ είναι και το Samsung Galaxy A52. 1
ougxar Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Κανε την μικρη υπερβαση και παρε το poco f3 απο αμαζον,θα σου κρατησει περισσοτερο καιρο
madnifestah Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) το θέμα το άνοιξε δεκέμβρη του 20... 5 μηνες πριν! λογικά σε λίγο θα ψάχνει το επόμενο... που τα ξεθάβεται κάποιοι... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από madnifestah 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα