Gadgetakias12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα ελαβα ενα txt αρχειο το οποιο ομως δοκιμασα να το κανω pdf να εμφανιστει σωστα αλλα μου το βγαζει παλι σε ιδια μορφη το περιεχομενο του εγγραφου σαν txt δηλαδη Τι να κανω να ανοιξει να εμφανιστει σωστα το αρχειο με τις σφραγιδες,υπογραφες και ολα? Ευχαριστω
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Πως ειναι το αρχειο αρχικα και πως περιμενες να εμφανιστει? Γιατι txt σημαινει σκετο αρχειο κειμενου, χωρις μορφοποιηση. Επισης, τι σχεση εχει με το mobile software? 1
Gadgetakias12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Ειναι αρχειο απο τραπεζα κινησης λογαριασμου που ζητησα σφραγισμενο και υπογεγραμμενο και μου το στειλανε σε txt. Και θελω να το στειλω σε ενα στοιχηματικο site αλλα πρεπει να παει να φαινεται πληρες το περιεχομενο του εγγραφου
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Gadgetakias12 είπε Ειναι αρχειο απο τραπεζα κινησης λογαριασμου που ζητησα σφραγισμενο και υπογεγραμμενο και μου το στειλανε σε txt. Και θελω να το στειλω σε ενα στοιχηματικο site αλλα πρεπει να παει να φαινεται πληρες το περιεχομενο του εγγραφου Δεν υπάρχει περίπτωση ΤΧΤ αρχείο να έχει σφραγίδες κλπ.
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Απο τραπεζα στο στειλανε σε txt?!?! Εισαι σιγουρος? Επικοινωνησε τοτε ξανα με την τραπεζα και πες τους οτι το θες σε pdf.
Gadgetakias12 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 ναι και αυτο γινεται!!! Το θεμα ειναι μη μου πουνε οτι δε μπορουν σε pdf
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Στις 21/12/2020 στις 5:15 ΜΜ, Gadgetakias12 είπε Ειναι αρχειο απο τραπεζα κινησης λογαριασμου που ζητησα σφραγισμενο και υπογεγραμμενο και μου το στειλανε σε txt. Για κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στο αρχείο και δες τι λέει στο Τύπος αρχείου. Μήπως είναι pdf και το συσχέτισες με το σημειωματάριο; Αλλιώς όπως είπαν και οι υπόλοιποι, αν είναι text πάντα σαν text θα το βλέπεις.
Gadgetakias12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 txt το βγαζει στις ιδιοτητες αρα πρεπει να παρω τηλεφωνο να μου το στειλουν σωστα ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα