Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κι ένα θέμα που δεν το περιμένατε 😁. Μιας και δεν έχω ποιον να ρωτήσω, είπα να ρωτήσω εδώ.

Καμιά φορά όταν παίρνω φρέσκα κρεμμυδάκια (που είναι λίγο μεγάλα), τυγχάνει να έχουν μέσα έχουν μια αδιαφανή γλίτσα (βλ. φωτογραφίες). Είναι φυσιολογικό αυτό; Στα μικρά δεν βλέπω να υπάρχει. Όποτε το παίρνω χαμπάρι, το πετάω, διότι αηδιάζω. Για πείτε μου, λοιπόν: Είναι φυσιολογικό ή όχι;

Εικόνα 1

Εικόνα 2

Εικόνα 3

Εικόνα 4

Εικόνα 5

Εικόνα 6

Εικόνα 7

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, George Karagiannis said:

Να κι ένα θέμα που δεν το περιμένατε 😁. Μιας και δεν έχω ποιον να ρωτήσω, είπα να ρωτήσω εδώ.

Καμιά φορά όταν παίρνω φρέσκα κρεμμυδάκια (που είναι λίγο μεγάλα), τυγχάνει να έχουν μέσα έχουν μια αδιαφανή γλίτσα (βλ. φωτογραφίες). Είναι φυσιολογικό αυτό; Στα μικρά δεν βλέπω να υπάρχει. Όποτε το παίρνω χαμπάρι, το πετάω, διότι αηδιάζω. Για πείτε μου, λοιπόν: Είναι φυσιολογικό ή όχι;

Εικόνα 1

Εικόνα 2

Εικόνα 3

Εικόνα 4

Εικόνα 5

Εικόνα 6

Εικόνα 7

Δεν θα πάθεις τίποτα είναι φυσιολογικό.

Τις περισσότερες φορές φαίνεται πιο έντονα αν συντηρηθούν ή μαζευτούν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και μετά ξεπαγώσουν. :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν θα πάθεις τίποτα είναι φυσιολογικό.

Τις περισσότερες φορές φαίνεται πιο έντονα αν συντηρηθούν ή μαζευτούν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και μετά ξεπαγώσουν. :) 

2 ώρες πριν, DrLo είπε

This is what you do with your spare time ? Moodslime ?!?

https://cherdt.livejournal.com/155447.html

Σας ευχαριστώ, ρε παιδιά! Να 'στε καλά, ησύχασα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...