SPYRER_007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και η σχεση με τον Ελληνα μικρέμπορα του σκρουτζ ποια ακριβώς ειναι............ Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από SPYRER_007
sotosko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε Και η σχεση με το θεμα μας ποια ακριβώς ειναι............ Αν ρωτάς εμένα, η σχέση είναι, ότι σύμφωνα με την νομοθεσία της Ε.Ε., η επιστροφή της κάρτας γραφικών είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία εφόσον επιστραφεί στην αρχική της κατάσταση και με πλήρη συσκευασία. 1
SPYRER_007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Και η σχεση με τον Ελληνα μικρέμπορα του σκρουτζ ποια ακριβώς ειναι............
sotosko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Και η σχεση με τον Ελληνα μικρέμπορα του σκρουτζ ποια ακριβώς ειναι............ Προφανώς αν δεν μπορεί να το αντέξει αυτό ο μικρέμπορας να μην άνοιγε μαγαζί, όσο σκληρό και αν ακούγεται. Δεν μπορούμε να βρίσκουμε ευκαιρίες για να τα οικονομάμε και με το που τα βρίσκουμε σκούρα δεν μας ενδιαφέρει η νομοθεσία και οι κανόνες και κλείνουμε το μαγαζάκι και πάμε για άλλα. Αυτό, άποψή μου πάντα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από sotosko 1 1
SPYRER_007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εσυ ψάχνεις ευκαιρίες για τσαμπα ψυχαγωγία Ο νόμος στην ελλαδα ειναι τοσο ασαφής ωστε να μην μπορείς να γινεις μαγκας στην πλατη του αλλου.Οχι μονο του επαγγελματια αλλα και του καταναλωτή.Εμενα δηλαδη που θα μου πασάρεις το ανοιγμενο. Μου κάνεις και συγκρίσεις με την σαμσουνγ.....έλεος δηλαδη.. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από SPYRER_007 1 1
sotosko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε Εσυ ψάχνεις ευκαιρίες για τσαμπα ψυχαγωγία Ο νόμος στην ελλαδα ειναι τοσο ασαφής ωστε να μην μπορείς να γινεις μαγκας στην πλατη του αλλου.Μου κάνεις και συγκρίσεις με την σαμσουνγ.....έλεος δηλαδη.. Εγώ απλά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου με την νομοθεσία της Ε.Ε. Εσύ μάλλον ψάχνεις ψυχαγωγία... Επίσης όπως έχει αναφερθεί παραπάνω δεν νομίζω ότι μια χώρα μέλος μπορεί να αναιρέσει μέρος της κοινής νομοθεσίας με δική της, αλλά τι να πω, ίσως γίνεται. Επίσης δεν έκανα καμία σύγκριση. Τέλοσπάντων, κάθε φορά που απαντάω σε κάτι στο insomnia καταλήγω να το μετανιώνω και παρατάω το φόρουμ για μήνες, οπότε το αφήνω εδώ. Καλό βράδυ. 2
SPYRER_007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Συνέκρινες την κολοπετινιτσα με την σαμσουνγ, εκει διαφωνώ εγω.........
primeragt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό που όλοι λέτε για παραδείγματα και δεν κατονομάζεται τα μαγαζιά που κάνουν κάτι τέτοιο λέγοντας απλά ότι κάνουν ότι λέει ο νόμος με ξεπερνάει. Πείτε πια είναι να ξέρουμε και μεις ρε παίδες. Και εφόσον είναι έτσι ο νόμος γιατί έχει δικιά της πολιτική που την αναγράφει και έχει επίσης και συγκεκριμένες κατηγορίες που εξαιρεί; Η είναι νόμος και πάει σε όλα ή δεν αφορά τη νομοθεσία και είναι πολιτική της συγκεκριμένης αλυσίδας. 1
1600 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ολοι εσεις που φωναζετε και που κανετε πως δεν καταλαβαινετε, ευχομαι να μην εχετε καταστηματα ή επιχειρησεις γενικοτερα, διοτι αργα ή γρηγορα θα αντιμετωπισετε επαγγελματικα προβληματα αξιοπιστιας, με την συμπεριφορα και την νοοτροπια που αντιμετωπιζετε το εν λογω ζητημα. Οι νομοι -καλως ή κακως- δεν ειναι ουτε ελαστικοι-ευελικτοι και ουτε κοινωνικα δικαιοι, αρκετες φορες. Ομως ειναι εκει για να θετουνε καποιους κανονες για να συνυπαρχουμε αρμονικα, γιατι αλλιως θα επιβαλλοταν το δικαιο του ισχυρου. Επιμενετε να αγνοειτε διαφορετικες περπτωσεις που αναφερθηκαν, με την ιδια καταληξη με την δικη μου. Να επιστραφει το Χρησιμοποιημενο προϊον και να παρουμε τα λεφτα μας πισω. Γιατι ετσι οριζει ο νομος. Μετα, ας το κανουνε οτι νομιζουνε, αν και συνηθως πωλειται ως "μεταχειρισμενο-εκθεσιακο" φθηνοτερα. Επισης ειναι ματαιη η προσπαθεια, μεσω υπερβολων σε παραδειγματα με αυτοκινητα και λοιπες χοντραδες, να υποτιμηθει η λογικη και νομιμη απαιτηση του καταναλωτη για επιστροφη της καρτας. Κι αυτο διοτι ξεχνατε να αναφερετε -πολυ βολικως- οτι μιλαμε για δικαιωμα σε "εξ αποστασεως αγορες", οχι φυσικα σε καθε αγορα οπου ειστε φυσικως παρων, δια ζωσης. Αρα οχι, η δικη μου και μερικων ακομη αποψη...οχι...δεν ξεχειλωνει με καταστασεις οπου καθε βδομαδα αγοραζεις πολυτελη αυτοκινητα απο καποιον εμπορο αυτοκινητων και στο τελος της εβδομαδας (αφου τους πιεις το αιμα) τα επιστρεφεις γιατι μετανοιωσες... Εγω καταλαβαινω και τον πονο και την απογοητευση ενος μικρου καταστηματαρχη, οταν του ζητειται να ασκηθει το δικαιωμα στην Υπαναχωρηση, αλλα δυστυχως για αυτον, πολυ φιλικα, θα συνιστουσα να αλλαξει επαγγελμα. Το ανεφερα και προηγουμενως, αν ηταν τοσο απλο-ευκολο και προσοδοφορο το εμποριο, δεν θα ειχαμε υπαλληλους κι εργατικο δυναμικο, αλλα θα ημασταν ολοι επιχειρηματιες και θα 'κονομουσαμε. Και αυτο γιατι στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ο σωστος επαγγελματιας-επιχειρηματιας κρινεται απο το after sales support. Οσον αφορα το mail που εστειλα για την δικη μου περιπτωση, εχει εξηγηση και μαλιστα πολυ απλη. Και τις δυο φορες που επικοινωνησα με το κεντρο εξυπηρετησης, με δυο διαφορετικους υπαλληλους της εταιρειας, και τις δυο φορες μου απαντησαν πως δεν γνωριζουνε για αυτο το δικαιωμα μου!!!...και πως θα επρεπε να επιστρεψω την τηλεοραση, μονο αν ηταν doa (που δεν ηταν). Ισως ειχα πεσει πανω σε τιποτε αρνητες σαν αυτους που απαντωνται στο παρον θεμα, ισως.....τελος παντων επειδη δεν ειχα αλλο χρονο για τηλεφωνηματα και για περαιτερω εξηγησεις Και με τον επομενο υπαλληλο που θα επρεπε να πω την ιστορια μου, τελικα συνεταξα το mail, το εστειλα και τελικα συνεννοηθηκα με καποιον -απροθυμο ισως- ευγενικο και εξυπηρετικο παρολα αυτα υπαλληλο μεσω αυτου του διευκρινιστικου mail. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από 1600 1
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 θα γραψω και εγω κατι απλο. παω πλαισιο αγοραζω σε κανονικη τιμη ενα tp link 9970.λειπει η ζελατινα και οταν το σεταρω ειχε ηδη στοιχεια μεσα. κοινως απο επιστροφη. kai ξεκινανε ολες οι περιπτωσεις. το πλασιο φταιει που το πουλησε ως καινουριο; ο χρηστης που απλα κανει τεστ και το γυρισε πισω και πηρε τα χρηματα του και ασε τον επομενο να το παρει χρησιμοποιημενο.αραγε θα του αρεσε να ηταν στην θεση μου; που να ηταν καμια cpu και να την ειχε σκισει σε oc. το πλαισιο φταιει που δεν μου το εδωσε σε καλυτερη τιμη; αλλα γιατι να μπει αυτο μεσα επειδη ο αλλος το γυρισε πισω;αν αυτο γινεται καθ εξακολουθηση; η μηπως κατε εμε το σωστο εφοσον χρησιμοποιηθηκε να το παρει πισω με μειωμενη τιμη και να το πουλησει με μειωμενη τιμη; και για να προλαβω κακες γλωσσες υπαρχουν ατομα που γυρνανε πραγματα καθ εξακολουθηση πχ για να βρουν ενα καλο batch απο μια specific cpu. τροφη για σκεψη 4
29gk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, poulinos είπε θα γραψω και εγω κατι απλο. παω πλαισιο αγοραζω σε κανονικη τιμη ενα tp link 9970.λειπει η ζελατινα και οταν το σεταρω ειχε ηδη στοιχεια μεσα. κοινως απο επιστροφη. kai ξεκινανε ολες οι περιπτωσεις. το πλασιο φταιει που το πουλησε ως καινουριο; ο χρηστης που απλα κανει τεστ και το γυρισε πισω και πηρε τα χρηματα του και ασε τον επομενο να το παρει χρησιμοποιημενο.αραγε θα του αρεσε να ηταν στην θεση μου; που να ηταν καμια cpu και να την ειχε σκισει σε oc. το πλαισιο φταιει που δεν μου το εδωσε σε καλυτερη τιμη; αλλα γιατι να μπει αυτο μεσα επειδη ο αλλος το γυρισε πισω;αν αυτο γινεται καθ εξακολουθηση; η μηπως κατε εμε το σωστο εφοσον χρησιμοποιηθηκε να το παρει πισω με μειωμενη τιμη και να το πουλησει με μειωμενη τιμη; και για να προλαβω κακες γλωσσες υπαρχουν ατομα που γυρνανε πραγματα καθ εξακολουθηση πχ για να βρουν ενα καλο batch απο μια specific cpu. τροφη για σκεψη Εαν επιτρεπεις, να εμπλουτισω λιγο τα παραπανω σεναρια. Αν η επιστροφη γινοταν δεκτη, αλλα με ενα "προστιμο" της ταξης του 30% θα ηταν ολα καλα, νομιμα και ηθικοκαταναλωτικοδικαιωματικα σωστα; Εαν καποιος εβλεπε στο ραφι, εικονικο ή πραγματικο, ενα προιον με ζελατινες πχ στα 100€ κι ενα αλλο ιδιο ανευ αρα και απο επιστροφη στα 70€ ποιο θα διαλεγε; Κι αν τα ποσα δεν ηταν τοσο χαμηλα αλλα αξιας 800- 1000 ή και παραπνω ευρω, τι θα προτιμουσε; Εαν τα ραφια μετα απο ενα διαστημα ηθικου κι αγγελικου επειχειρειν με σκατα στα μουτρα του μικρου και ροδοπεταλα στο σπιτι του μεγαλου, ηταν γεματα μονον κι αποκλειστικα απο ανοιγμενα και προιοντα επιστροφης, τοτε ο σωστος καταναλωτης που θεωρει οτι ο νομος ειναι για να προστατευει μονον τον ενα και να κρεμαει τον αλλο, τι διλημματα και προβληματα θα ειχε; προσθετω ακομα περισσοτερη τροφη αλλα χωρις να ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος ως προς την σκεψη. Μιας κι η δευτερη καταργειται στην σκεψη μονον των δικαιωματων και ποτε των υποχρεωσεων. 1
primeragt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, 1600 είπε Ολοι εσεις που φωναζετε και που κανετε πως δεν καταλαβαινετε, ευχομαι να μην εχετε καταστηματα ή επιχειρησεις γενικοτερα, διοτι αργα ή γρηγορα θα αντιμετωπισετε επαγγελματικα προβληματα αξιοπιστιας, με την συμπεριφορα και την νοοτροπια που αντιμετωπιζετε το εν λογω ζητημα. Οι νομοι -καλως ή κακως- δεν ειναι ουτε ελαστικοι-ευελικτοι και ουτε κοινωνικα δικαιοι, αρκετες φορες. Ομως ειναι εκει για να θετουνε καποιους κανονες για να συνυπαρχουμε αρμονικα, γιατι αλλιως θα επιβαλλοταν το δικαιο του ισχυρου. Επιμενετε να αγνοειτε διαφορετικες περπτωσεις που αναφερθηκαν, με την ιδια καταληξη με την δικη μου. Να επιστραφει το Χρησιμοποιημενο προϊον και να παρουμε τα λεφτα μας πισω. Γιατι ετσι οριζει ο νομος. Μετα, ας το κανουνε οτι νομιζουνε, αν και συνηθως πωλειται ως "μεταχειρισμενο-εκθεσιακο" φθηνοτερα. Επισης ειναι ματαιη η προσπαθεια, μεσω υπερβολων σε παραδειγματα με αυτοκινητα και λοιπες χοντραδες, να υποτιμηθει η λογικη και νομιμη απαιτηση του καταναλωτη για επιστροφη της καρτας. Κι αυτο διοτι ξεχνατε να αναφερετε -πολυ βολικως- οτι μιλαμε για δικαιωμα σε "εξ αποστασεως αγορες", οχι φυσικα σε καθε αγορα οπου ειστε φυσικως παρων, δια ζωσης. Αρα οχι, η δικη μου και μερικων ακομη αποψη...οχι...δεν ξεχειλωνει με καταστασεις οπου καθε βδομαδα αγοραζεις πολυτελη αυτοκινητα απο καποιον εμπορο αυτοκινητων και στο τελος της εβδομαδας (αφου τους πιεις το αιμα) τα επιστρεφεις γιατι μετανοιωσες... Εγω καταλαβαινω και τον πονο και την απογοητευση ενος μικρου καταστηματαρχη, οταν του ζητειται να ασκηθει το δικαιωμα στην Υπαναχωρηση, αλλα δυστυχως για αυτον, πολυ φιλικα, θα συνιστουσα να αλλαξει επαγγελμα. Το ανεφερα και προηγουμενως, αν ηταν τοσο απλο-ευκολο και προσοδοφορο το εμποριο, δεν θα ειχαμε υπαλληλους κι εργατικο δυναμικο, αλλα θα ημασταν ολοι επιχειρηματιες και θα 'κονομουσαμε. Και αυτο γιατι στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ο σωστος επαγγελματιας-επιχειρηματιας κρινεται απο το after sales support. Οσον αφορα το mail που εστειλα για την δικη μου περιπτωση, εχει εξηγηση και μαλιστα πολυ απλη. Και τις δυο φορες που επικοινωνησα με το κεντρο εξυπηρετησης, με δυο διαφορετικους υπαλληλους της εταιρειας, και τις δυο φορες μου απαντησαν πως δεν γνωριζουνε για αυτο το δικαιωμα μου!!!...και πως θα επρεπε να επιστρεψω την τηλεοραση, μονο αν ηταν doa (που δεν ηταν). Ισως ειχα πεσει πανω σε τιποτε αρνητες σαν αυτους που απαντωνται στο παρον θεμα, ισως.....τελος παντων επειδη δεν ειχα αλλο χρονο για τηλεφωνηματα και για περαιτερω εξηγησεις Και με τον επομενο υπαλληλο που θα επρεπε να πω την ιστορια μου, τελικα συνεταξα το mail, το εστειλα και τελικα συνεννοηθηκα με καποιον -απροθυμο ισως- ευγενικο και εξυπηρετικο παρολα αυτα υπαλληλο μεσω αυτου του διευκρινιστικου mail. Όσο και να μακρυγορεις η δικιά σου περίπτωση είναι καραμπίνα το doa. Το οποίο όχι δεν αφορά μόνο εντελώς χαλασμένες συσκευές αλλά και συσκευές που υπολειτουργούν και δεν αντεπεξερχονται στα διαφημίζουμε να χαρακτηριστικά τους. Hint ,αυτό ακριβώς έκανε η τηλεόραση σου. 1
georgebou21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, 1600 είπε Ολοι εσεις που φωναζετε και που κανετε πως δεν καταλαβαινετε, ευχομαι να μην εχετε καταστηματα ή επιχειρησεις γενικοτερα, διοτι αργα ή γρηγορα θα αντιμετωπισετε επαγγελματικα προβληματα αξιοπιστιας, με την συμπεριφορα και την νοοτροπια που αντιμετωπιζετε το εν λογω ζητημα. Οι νομοι -καλως ή κακως- δεν ειναι ουτε ελαστικοι-ευελικτοι και ουτε κοινωνικα δικαιοι, αρκετες φορες. Ομως ειναι εκει για να θετουνε καποιους κανονες για να συνυπαρχουμε αρμονικα, γιατι αλλιως θα επιβαλλοταν το δικαιο του ισχυρου. Επιμενετε να αγνοειτε διαφορετικες περπτωσεις που αναφερθηκαν, με την ιδια καταληξη με την δικη μου. Να επιστραφει το Χρησιμοποιημενο προϊον και να παρουμε τα λεφτα μας πισω. Γιατι ετσι οριζει ο νομος. Μετα, ας το κανουνε οτι νομιζουνε, αν και συνηθως πωλειται ως "μεταχειρισμενο-εκθεσιακο" φθηνοτερα. Επισης ειναι ματαιη η προσπαθεια, μεσω υπερβολων σε παραδειγματα με αυτοκινητα και λοιπες χοντραδες, να υποτιμηθει η λογικη και νομιμη απαιτηση του καταναλωτη για επιστροφη της καρτας. Κι αυτο διοτι ξεχνατε να αναφερετε -πολυ βολικως- οτι μιλαμε για δικαιωμα σε "εξ αποστασεως αγορες", οχι φυσικα σε καθε αγορα οπου ειστε φυσικως παρων, δια ζωσης. Αρα οχι, η δικη μου και μερικων ακομη αποψη...οχι...δεν ξεχειλωνει με καταστασεις οπου καθε βδομαδα αγοραζεις πολυτελη αυτοκινητα απο καποιον εμπορο αυτοκινητων και στο τελος της εβδομαδας (αφου τους πιεις το αιμα) τα επιστρεφεις γιατι μετανοιωσες... Εγω καταλαβαινω και τον πονο και την απογοητευση ενος μικρου καταστηματαρχη, οταν του ζητειται να ασκηθει το δικαιωμα στην Υπαναχωρηση, αλλα δυστυχως για αυτον, πολυ φιλικα, θα συνιστουσα να αλλαξει επαγγελμα. Το ανεφερα και προηγουμενως, αν ηταν τοσο απλο-ευκολο και προσοδοφορο το εμποριο, δεν θα ειχαμε υπαλληλους κι εργατικο δυναμικο, αλλα θα ημασταν ολοι επιχειρηματιες και θα 'κονομουσαμε. Και αυτο γιατι στις περισσοτερες των περιπτωσεων, ο σωστος επαγγελματιας-επιχειρηματιας κρινεται απο το after sales support. Οσον αφορα το mail που εστειλα για την δικη μου περιπτωση, εχει εξηγηση και μαλιστα πολυ απλη. Και τις δυο φορες που επικοινωνησα με το κεντρο εξυπηρετησης, με δυο διαφορετικους υπαλληλους της εταιρειας, και τις δυο φορες μου απαντησαν πως δεν γνωριζουνε για αυτο το δικαιωμα μου!!!...και πως θα επρεπε να επιστρεψω την τηλεοραση, μονο αν ηταν doa (που δεν ηταν). Ισως ειχα πεσει πανω σε τιποτε αρνητες σαν αυτους που απαντωνται στο παρον θεμα, ισως.....τελος παντων επειδη δεν ειχα αλλο χρονο για τηλεφωνηματα και για περαιτερω εξηγησεις Και με τον επομενο υπαλληλο που θα επρεπε να πω την ιστορια μου, τελικα συνεταξα το mail, το εστειλα και τελικα συνεννοηθηκα με καποιον -απροθυμο ισως- ευγενικο και εξυπηρετικο παρολα αυτα υπαλληλο μεσω αυτου του διευκρινιστικου mail. Δηλαδή φίλε στο κατάστημα πως ακριβως θα δοκίμαζες την καρτα γραφικών, ενω σε εξ αποστασεως δεν μπορεις? Θα σου εστηναν συστημα στο κατάστημα για να δεις αν σου κάνει και αν τελικα την αγόραζες δεν θα μπορουσες να την επιστρεψεις? Διαβάζετε τι γράφετε? Εγώ δεν εχω μαγαζι και ειμαι καταναλωτης σαν και εσας. Αλλα με αυτα που διαβάζω περι νομοθεσίας που το μεταφραζετε όπως σας συμφέρει εχω βγει απο τα ρούχα μου. Και στο κατω κατω ας δώσει ο φιλες 150 ευρω να τους κανει μηνυση και να βρει το δικιο του στα δικαστήρια, και ας φταίει αυτος που πηρε καρτα που δεν ήθελε. Εχω συναντησει αστροπελέκια πωλητές, αλλα και εμεις οι καταναλωτες τελικα δεν πάμε πίσω. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από georgebou21
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Αλλη μια συζήτηση εκτροχιαστηκε ως συνήθως.
1600 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Λυπαμαι, γιατι δεν γινομαι οσο κατανοητος θα ηθελα. Ισως ειναι κι ο γραπτος λογος, ισως ειναι και το παρατεταμενο lockdown... Εγω, μιλωντας για μενα, και χωρις να υπερασπιζομαι κανεναν και τις οποιες επιλογες του, ανεφερα ενα προσωπικο παραδειγμα οσον αφορα το Δικαιωμα στην Υπαναχωρηση. Ουτε ειμαι ο συνηγορος οσων κατ΄εξακολουθηση ασκουν αυτο το δικαιωμα, ουτε προτρεπω ή επικροτω τετοιες συμπεριφορες. Ομως ο ρημαδο_νομος ειναι σαφης, ξεκαθαρος. Εγω εχω υποχρεωση να το παραδωσω οπως το παρελαβα, αλλα ειναι δικαιωμα μου να το επιστρεψω εντος 14 ημερων, για οποιοδηποτε λογο. Αν με ρωτησει καποιος πως φτασαμε σε εναν τοσο φιλελευθερο Ευρωπαϊκο νομο, σε ενα Δυτικο Κατεστημενο οπου οι νομοι κοβονται και ραβονται κατα παραγγελια των μεγαλων πολυεθνικων, εκτιμηση μου ειναι πως σκεφτηκαν οτι αυτη η παραμετρος θα ενεθαρρυνε το Ηλεκτρονικο Εμποριο, αρα μεγαλυτεροι τζιροι, ακομη και με αυτον τον αστερισκο της ενδεχομενης απωλειας ενος πσοσοστου αυτου, λογω ενος μικρου ποσοστου πωλησεων που θα αντιστρεφονταν λογω αυτου του δικαιωματος του καταναλωτη. Οσον αφορα το φιλο που αναρωτιεται -ρητορικα υποθετω- περι "τις πταιει" με το Πλαισιο και το Tp-link, νομιζω πως ειναι ολοφανερο. Το καταστημα και το αντιστοιχο τμημα service, οφειλει να ελεγξει το προϊον και να το ξαναπουλησει ως "μεταχειρισμενο-εκθεσιακο" σε χαμηλοτερη τιμη. Προσωπικα μαλιστα, κανω αρκετες αγορες απο διαφορα Stockhouse, με κινητρο την καλυτερη τιμη και το σχεδον ιδιο χρονικο διαστημα εγγυησης. Η τροφη για σκεψη παντα ειναι ευπροσδεκτη, απλως το θεμα ειναι οτι...δεν κανουμε ολοι τις ιδιες επιλογες στα τροφιμα. Δηλαδη κατι που για καποιον θεωρειται "εξαιρετικο, τελεια επιλογη", για καποιον αλλον ειναι "αδιαφορο, αναξιο λογου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις