gregorykon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα ψάχνω μητρική ddr3 για q9550 για να κάνω oc μια και μια g41vs3 που είχα μάλλον χάλασε διότι έβγαλα κάρτα , τα καια σκηρουν κ έχω μόνο την οθόνη κάνω ωκαι δεν μπαίνει στα bios . το σύστημα δουλεύει με μια κάρτα ρχ580 για τα παιχνίδια που παίζω world of tanks counter strike kai lol δεν τερματίζει σε φουλ γραφικά από εκεί κ πέρα δεν θέλω - μπορώ να αλλάξω σύστημα ακόμα από τροφοδοτικό έχω ένα vs550 τι μητρική μου προτείνετε δώστε μια 2 επιλογές που να μπορώ να πειράξω και vcore για να ψάξω για μεταχειρισμένη
Aris_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Στις αγγελίες ψάξε για p45 x48 p35 x38 mobo
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, gregorykon είπε ψάχνω μητρική ddr3 για q9550 Πόσα διαθέτετε; Γνωρίζετε από O.C.;
gregorykon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δεν γνωρίζω ποιες είναι ddr3 μόνο η g41 που έχω ξέρω πως υποστηρίζει δε θέλω να αλλάξω ραμ . Για ένα απλό o.c στα 3.2 3.4 ξέρω αλλά αν τα βρω σκούρα έχω φίλο που ασχολείται χρόνια . Δεν γνωρίζω ποιες είναι ddr3 μόνο η g41 που έχω ξέρω πως υποστηρίζει δε θέλω να αλλάξω ραμ . Για ένα απλό o.c στα 3.2 3.4 ξέρω αλλά αν τα βρω σκούρα έχω φίλο που ασχολείται χρόνια . Και πως θα μπορώ να είμαι σίγουρος αν χάλασε η όχι η μητρική??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα