Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά σε όλους!

Καταρχάς πριν σας πω για το πρόβλημά μου..να σας πω έφτασα ως εκεί....ψάχνω να αποθηκεύσω ταινίες τις Disney(cartoons) για την κόρη μου ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΕΣ. Τις έχω σχεδόν όλες, αλλά δυστυχώς μόνο με υπότιτλους! Οπότε ως λύση σκέφτηκα να τις κάνω εγγραφή σε σκληρό ή usb από την ταινιοθήκη......... του MAG...... όπου υπάρχουν μεταγλωτισμένες. Το θέμα το έψαξα και online, αλλά δεν βρήκα και πολύ άκρη...ίσως κάποιο πρόγραμμα screen recorder, αλλά αυτό προυποθέτει να συνδέσω τον MAG στο laptop...και δεν ξέρω αν γίνεται....

Βέβαια αυτός είναι ο μόνος τρόπος που σκέφτηκα εγω (πέρα του να τις αγοράσω, γιατί είναι καμιά 50αριά τουλαχιστον...χαχα). Παλιότερα που υπήρχαν και τα ελληνικά Torrent-sites θα τις έβρισκα σχετικά εύκολα, αλλά νομίζω τα έχουν κλείσει όλα. Εάν υπάρχει άλλος πιο εύκολος τρόπος να βρω τις ταινίες πολύ ευχαρίστως να τον ακούσω...διαφορετικά...όποιος μπορεί... να μου προτείνει πως μπορώ να κάνω την εγγραφή από τον MAG... Διευκρινίζω και πάλι...εγγραφή από την ταινιοθήκη και όχι από Live πρόγραμμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από johnypol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...