Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mike.hatz είπε

Η μητρικη και η οθονη ειναι το προβλημα. Εχεις βαλει πολυ τουμπανη μητρικη, και λιγο πιο τουμπανη οθονη.

Η μητρική είναι τρικαλη. Η οθόνη οποιαδήποτε μέχρι τα 200 είναι μια από τα ίδια. Στα διακόσια και πάνω πας σε άλλη ανάλυση και στα 300φευγα ξεκινάνε οι σοβαρές με υψηλό adobe rgb 10 bit. Τώρα για ερασιτέχνη ξέρω γω; 

Επίσης ο 3700x στο photoshop είναι κάτω από τον 10700k και με pbo είναι πάνω από 10700. Βάλε και καλύτερη στοκ ψύξη.

Αν θέλει να ρίξει το κόστος και να πάει σε καλύτερο μόνιτορ απλά αλλάζει επεξεργαστή με 3600x-3600xt που είναι επίσης καλύτεροι από όλους τους κλειδωμένους i5.  Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο ο,τι θέλει ο φίλος κάνει. 

Δημοσ.

εγω εκανα λαθος, sorry που σας ζαλιζα και σας βαζω να βγαζετε τα ματια σας :-)   οποτε καταλαβατε τη περιπου ψαχνω. θελω ενα μηχανημα να μην κολλαει και αντεξει στα επομενα χρονια, να μην χρειαζεται αντικαταστασει. ελπιζω να μην αλλαγουν παλι οι τιμες γιατι βλεπω ειναι σαν το χρηματηστηριο :-)   

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zazasnet είπε

εγω εκανα λαθος, sorry που σας ζαλιζα και σας βαζω να βγαζετε τα ματια σας :-)   οποτε καταλαβατε τη περιπου ψαχνω. θελω ενα μηχανημα να μην κολλαει και αντεξει στα επομενα χρονια, να μην χρειαζεται αντικαταστασει. ελπιζω να μην αλλαγουν παλι οι τιμες γιατι βλεπω ειναι σαν το χρηματηστηριο :-)   

Πήρες πρόταση.

Δημοσ.

ναι ευχαριστω πολυ τωρα ειμαι πληρες καλυμενος, θα σας ξαναενοχλησω μετα τα φωτα (6-1) εκει που θα καταλαξω κιολας.θα ηθελα την γνωμη σας γιατι οτι αφηνεις σ'αφηνει. παιδες καλες γιορτες με υγεια και τυχη σε εσας και στις οικογενειες σας. 

• Like 2
Δημοσ.

παιδες καλησπερα!!! σημερα εκανα κατι πειραματα και κατεληξα σε αυτον τον συνδυασμο. θα ηθελα την γνωμη σας. καρτα γραφικων θα την παρω αργοτερα αν χρειαστει. οθονη και αυτην αργοτερα γιατι ειχω μια 24 lg monitor - tv  την οποια την ειχα ξεχασει, θα βαλω εκεινη και να δεν κανει τοτε θα παρω αμεσα αλλιως βολευομαι για αρχη. γυρω στα 550$ θα βγουνε περιπου. τη λετε ?

και η διαφορα απο 10400 με τον 10600 αξιζουν τα 60-70 $ παραπανω?

4444444444.png

Δημοσ.

Έχεις πάρει πολλές προτάσεις, γιατί συνεχίζεις και κανεις και πειράματα αφού ξέρεις ότι θα κάνει μπουμ. 

• Confused 1
Δημοσ.

Μη παρεις αυτην την μητρικη με τον επεξεργαστη, δε θα ανοιξει καν. Θελεις z490, b460, h410, h470 για να δουλεψει με 10η γενια intel. 

Τα περιφεριακα της natec δε μου αρεσαν, και ενα φτηνο ποντικι που ειχα ηταν πολυ μετριο... Σε 2 λεπτα βρηκα αυτα για 5-10 ευρω πιο πολυ. Logitech Desktop MK120 + Edifier R12U White + Havit HV-MP838

Πηγαινε καλυτερα σε ενα bronze τροφοδοτικο

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...