Garnila Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα insomniacs! Εχω τα akg k141 studio και λογω των πολλων ohm (600) η ενσωματωμενη καρτα ηχου της μητρικης δεν μπορει να τα παιξει σωστα... Παιζουν χωρις μπασο και χωρις πολυ ενταση θα ελεγα. Εχετε κατι να μου προτεινετε? Αν χρειαστει ενισχυτης δωστε καμια προταση απο εμπειριες δικες σας και αν δεν χρειαστει τοτε πειτε τις ιδεες σας. Ευχαριστω εκ των προτερων!
jerry banana Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Garnila είπε Καλησπερα insomniacs! Εχω τα akg k141 studio και λογω των πολλων ohm (600) η ενσωματωμενη καρτα ηχου της μητρικης δεν μπορει να τα παιξει σωστα... Παιζουν χωρις μπασο και χωρις πολυ ενταση θα ελεγα. Εχετε κατι να μου προτεινετε? Αν χρειαστει ενισχυτης δωστε καμια προταση απο εμπειριες δικες σας και αν δεν χρειαστει τοτε πειτε τις ιδεες σας. Ευχαριστω εκ των προτερων! αγορασε την soundblaster g6 κούμπωσε την στα ακουστικά σου και θα με θυμηθεις.Απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει η συγκεκριμένη κάρτα ήχου.
Garnila Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, jerry banana είπε αγορασε την soundblaster g6 κούμπωσε την στα ακουστικά σου και θα με θυμηθεις.Απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει η συγκεκριμένη κάρτα ήχου. ευχαριστω πολυ αδερφε θα το κοιταξω
jerry banana Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Garnila είπε ευχαριστω πολυ αδερφε θα το κοιταξω Πιστεύω θα σε υπερκαλύψει . Προτείνω αυτή γιατί είναι εξωτερική και θα έχεις άνεση εάν πχ θες να τη συνδέσεις σε κονσόλα ή οπουδήποτε αλλού .
pirmen56 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Τα ακουστικά αυτά είναι παλαιάς κοπής και δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά στο μπάσο. Xρειάζεσαι κάπου στα 7 Vrms ενισχυτή όπως ο Fiio K5 pro. Σήμερα βρίσκεις καλύτερα μοντέλα της εταιρείας σε παραπλήσια τιμή και πιο ευκολοδήγητα. 1
Garnila Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, pirmen56 είπε Τα ακουστικά αυτά είναι παλαιάς κοπής και δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά στο μπάσο. Xρειάζεσαι κάπου στα 7 Vrms ενισχυτή όπως ο Fiio K5 pro. Σήμερα βρίσκεις καλύτερα μοντέλα της εταιρείας σε παραπλήσια τιμή και πιο ευκολοδήγητα. ειχα σκεφτει να παρω τα beyerdynamic dt770 ή τα k171 της akg... πιστευεις οτι θα ηταν καλη η αλλαγη ή να παρω ενισχυτη για τα k141?
pirmen56 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Garnila είπε ειχα σκεφτει να παρω τα beyerdynamic dt770 ή τα k171 της akg... πιστευεις οτι θα ηταν καλη η αλλαγη ή να παρω ενισχυτη για τα k141? Κρίνοντας από άλλα vintage των 600 Ohm και της ίδιας σειράς τα 141 λογικά έχουν πολύ χαμηλή ευαισθησία(2η στήλη), πέρα από τα 600Ohm. Ο Fiio που σου είπα ή κάποιο ισχυρό μοντέλο της Schiit μέχρι τα 200€ είναι το ελάχιστο. Ξέχνα την G6. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα K612pro στα 104€ που πρόσφατα σεταρίστηκαν να παίζουν πιο κοντά στα Sennheiser μοντέλα όπως τα HD600. Επειδή έχω τα HD650 ως reference είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο στα λεφτά αναφορικά με την απόδοση των μεσαίων συχνοτήτων και την ευκρίνεια. Σε μπάσο επίσης τα καταφέρνουν αρκετά καλύτερα από ανοικτού τύπου της κατηγορίας αλλά δεν παίζουν όπως τα κλειστά ή τα 990pro. Αν θες ζωντανό και αέρινο ήχο χωρίς αίσθηση ότι βγαίνει από κάποιο κουτί/κέλυφος τότε αξίζει να τα δοκιμάσεις. Αλλιώς πήγαινε στα DT 990pro ή τα 770 για περισσότερο όγκο στο μπάσο αν σε ενδιαφέρει το μέταλ και παρεμφερή είδη.
Garnila Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Κρίνοντας από άλλα vintage των 600 Ohm και της ίδιας σειράς τα 141 λογικά έχουν πολύ χαμηλή ευαισθησία(2η στήλη), πέρα από τα 600Ohm. Ο Fiio που σου είπα ή κάποιο ισχυρό μοντέλο της Schiit μέχρι τα 200€ είναι το ελάχιστο. Ξέχνα την G6. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τα K612pro στα 104€ που πρόσφατα σεταρίστηκαν να παίζουν πιο κοντά στα Sennheiser μοντέλα όπως τα HD600. Επειδή έχω τα HD650 ως reference είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάτι καλύτερο στα λεφτά αναφορικά με την απόδοση των μεσαίων συχνοτήτων και την ευκρίνεια. Σε μπάσο επίσης τα καταφέρνουν αρκετά καλύτερα από ανοικτού τύπου της κατηγορίας αλλά δεν παίζουν όπως τα κλειστά ή τα 990pro. Αν θες ζωντανό και αέρινο ήχο χωρίς αίσθηση ότι βγαίνει από κάποιο κουτί/κέλυφος τότε αξίζει να τα δοκιμάσεις. Αλλιώς πήγαινε στα DT 990pro ή τα 770 για περισσότερο όγκο στο μπάσο αν σε ενδιαφέρει το μέταλ και παρεμφερή είδη. στα μοντελα της beyer ποσα ohm προτεινεις για υπολογιστη? 250 ή 80?
pirmen56 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Garnila είπε στα μοντελα της beyer ποσα ohm προτεινεις για υπολογιστη? 250 ή 80? Όσα θες γιατί ούτε με αυτά γλιτώνεις την ενίσχυση.
Garnila Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Όσα θες γιατί ούτε με αυτά γλιτώνεις την ενίσχυση. δλδ θεωρεις οτι και αν αλλαξω ακουστικα θα χρειαστω παλι ενισχυση ακομα και με λιγοτερα ohm?
pirmen56 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Garnila είπε δλδ θεωρεις οτι και αν αλλαξω ακουστικα θα χρειαστω παλι ενισχυση ακομα και με λιγοτερα ohm? Audiophile ακουστικά, μεγάλου διαφράγματος, πάνω σε onboard είναι πεταμένα λεφτά σε μεγάλο βαθμό. Κάποια μοντέλα κοντά στα 32 Ohm θα παίξουν με αρκετά καλή ένταση αλλά θα έχουν αισθητή παραμόρφωση ή κόφτες έντασης σε δυνατά περάσματα της μουσικής και στο μπάσο. Θα είναι πιο ξεψυχισμένο το αποτέλεσμα για να το πω απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα