CheOnWeb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 1 minute ago, Kostasspil said: Εννοούσα ότι ακόμα ζητάει σύνδεση με κάποια τράπεζα, ενώ θα μπορούσαν να έχουν προσθέσει το taxis Αν θυμάμαι καλά, μόνο την πρώτη φορά θέλει registration με web banking. Εγώ μπαίνω πάντα μόνο με κωδικούς Taxis.
Kostasspil Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 34 minutes ago, CheOnWeb said: Αν θυμάμαι καλά, μόνο την πρώτη φορά θέλει registration με web banking Και πάλι, αν το ζητούμενο είναι το verification του αριθμού (που αυτό είναι), θα μπορούσε να γίνει απευθείας με αποστολή ενός ΟΤΡ π.χ.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 14 hours ago, Kostasspil said: Και πάλι, αν το ζητούμενο είναι το verification του αριθμού (που αυτό είναι), θα μπορούσε να γίνει απευθείας με αποστολή ενός ΟΤΡ π.χ. Ίσως επειδή οι τράπεζες είναι οι μόνες που έχουν κάνει πραγματική διαπίστευση του κινητού (με λογαριασμό, ταυτότητα και φυσική παρουσία, ενώ στο gov.gr το κάνεις δηλώνοντας όποιο κινητό θες αρκεί να έχεις πρόσβαση για ένα OTP), για λόγους ασφαλείας έχουν επιλέξει αυτόν τον τρόπο. Προσωπικά το προτιμώ απ' το να χρειαστεί να κάνω άλλη μια διαπίστευση κινητού, είτε με επισφαλή τρόπο μέσω Internet είτε με την ταλαιπωρία της φυσικής παρουσίας. 1
EnergosPolitis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Την κατέβασα, έχει καλό layout, πρακτική φαίνεται, για να δούμε
HuskerDu Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Σήμερα, με ios 15 δεν μπαίνει, timeout, errors, etc, υπάρχει πρόβλημα? Νομίζω, το πρωί πήρε μια αναβάθμιση για να κάνεις login με faceid or touch id.
CheOnWeb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, HuskerDu είπε Σήμερα, με ios 15 δεν μπαίνει, timeout, errors, etc, υπάρχει πρόβλημα? Νομίζω, το πρωί πήρε μια αναβάθμιση για να κάνεις login με faceid or touch id. Με 15.1.1 μπαίνει κανονικά και το Face ID επίσης δουλεύει. 1
HuskerDu Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 To δοκίμασα μετά από 2-3 ώρες και δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα