Thanasis159 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Σε εξαιρετική τιμή, νομίζω lowest ever! https://www.amazon.de/-/en/75t-Wireless-Headphones-Bluetooth-Charging/dp/B07XDBCYMX/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Jabra+Elite+75t&qid=1608490288&s=ce-de&sr=1-1 Skroutz από 176€
Salvation81 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Βγηκαν τα 85 και ξεστοκαρουν ολοι, εδω και ενα μηνα γινεται αυτο 1
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Η μόνη διαφορά με τα 85t είναι το ANC που σε ψείρα δεν λετουργεί τόσο καλά ούτως ή άλλως (σε σχέση πάντα με τα παραδοσιακά headsets)
Thanasis159 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Η μόνη διαφορά με τα 85t είναι το ANC που σε ψείρα δεν λετουργεί τόσο καλά ούτως ή άλλως (σε σχέση πάντα με τα παραδοσιακά headsets) Τα 75t πήραν και αυτά ANC μέσω firmware update. Δεν έχω ομολογώ άποψη για το κατά πόσο είναι το ίδιο καλό όπως σε περιπτώσεις που υπάρχει και το αντίστοιχο hardware για να το υποστηρίξει, αλλά όπως και να έχει παραμένει πολύ εντυπωσιακό!
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Thanasis159 είπε Τα 75t πήραν και αυτά ANC μέσω firmware update. Δεν έχω ομολογώ άποψη για το κατά πόσο είναι το ίδιο καλό όπως σε περιπτώσεις που υπάρχει και το αντίστοιχο hardware για να το υποστηρίξει, αλλά όπως και να έχει παραμένει πολύ εντυπωσιακό! Ναι πήραν, προσωπικά δεν είδα μεγάλη διαφορά - έχω ένα θέμα με τα 75t και δε με ακουνε καλά, εγώ ακούω πεντακάθαρα. Δε ξέρω αν έχεις αντίστοιχη εμπειρία
equi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 βασικό μείον στα 75t ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το αριστερό ακουστικό μόνο του.. Προσωπικά χρησιμοποιούσα αρκετά συχνά το συγκεκριμένο feature ειδικά εντός σπιτιού που θέλω να ακούω από το ένα αυτί, οπότε έβαζα δεξί όταν τελείωνε η μπαταρία το έβαζα στην θήκη για φόρτισμα και έβαζα το αριστερό. Με τα 75t αυτό δεν παίζει και ενώ είχαν υποσχθεί ότι θα το προσθέσουν δεν το έκαναν ποτέ 1
grlazy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ ΟΡ, τσιμπισα και εγω ενα ζευγάρι από εδω. 122 ευρώ και 6 μεταφορικά
Bakxos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Σε αυτά τα χρήματα γιατί να πάρεις αυτά και όχι τα freebuds pro της Huawei? Νομίζω ότι έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα