Kostas.Tzav Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Γράφω εδώ στο forum γιατί δεν είμαι και τόσο expert σε συμβατότητες hardware. Έχω τη μητρική Gigabyte H81m-s2pv. Επάνω της είναι ο επεξεργαστής i3-4170. Μνήμη Ram: Team group Ddr3 1*8Gb 1600Mhz. Graphic card: Afox gt 720 2 GB Επειδή μου βγάζει πολλά προβλήματα η κάρτα γραφικών, σκεφτόμουν για την αντικατάσταση της. Η χρήση που κάνω είναι καθημερινή, καθώς είτε παίζω games ή κάνω δουλειά γραφείου Ερώτηση. Υπάρχει συμβατότητα με την GTX 1650? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Υ.Σ. Δεν έχω την οικονομική άνεση για μεγάλη αναβάθμιση για αυτό και επιλέγω πρώτα την κάρτα γραφικών, και έπειτα να περάσω στα υπόλοιπα κομμάτια Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από Kostas.Tzav
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Υποστηρίζεται κανονικά, αλλά για τι χρήση θέλετε; Από GT720 σε GTX1650 είναι χαοτική η διαφορά (σε επιδόσεις). 1
Kostas.Tzav Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Θέλω να απολαύσω λίγη gaming εμπειρία(GTA, CoD, Assassin's creed κλπ), καθώς τα τελευταία χρόνια ούτε κάποια κονσόλα έχω. Να μπορώ να υποστηρίξω και δύο οθόνες λόγω της δουλειάς μου. Καταλαβαίνω ότι είναι χαοτική η διαφορά, στις επιδόσεις.
Nik1239 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Στις 20/12/2020 στις 7:16 ΜΜ, Kostas.Tzav είπε Θέλω να απολαύσω λίγη gaming εμπειρία(GTA, CoD, Assassin's creed κλπ), καθώς τα τελευταία χρόνια ούτε κάποια κονσόλα έχω. Να μπορώ να υποστηρίξω και δύο οθόνες λόγω της δουλειάς μου. Καταλαβαίνω ότι είναι χαοτική η διαφορά, στις επιδόσεις. Εγώ θα κοιτούσα σε καμοια 1050ti λίγο κατώτερη από την 1650 Μαζί με άλλη μια 8gb ram Και αργότερα κάποιον i7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα