ChristinaVal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα για αύριο. Έχω ενα iPhone 11 Pro Max αγορασμένο απο τον Αύγουστο. Όμως μόλις είδα το 12, αρχικά δεν έδωσα βάση, αλλά επειδή είχα iPhone 4, μου αρέσει περισσότερο η σχεδίαση. Το πήρε μια ξαδέρφη μου, το κράτησα λίγο, ειναι τέρμα βολικότερο απο το 11 PM καθότι πιο τετράγωνο. Είδα καποιες "ελάχιστες" αλλαγές και διαφορές στην κάμερα πράγμα που με ενδιαφέρει, κυρίως στη νυχτερινή που εχει σε όλες τις κάμερες, ενω το 11 όχι. Πέρα απο αυτό το κομμάτι που λέγεται κάμερα όμως, θα προτείνατε πάω στο 12; Σε Pro μοντέλα κυρίως ή δεν είναι απαραίτητο; Σκεφτόμουν για το 13 μια και καλή αλλά όπως είπε και η ξαδέρφη μου "κάθε χρόνο θα υπάρχει και κάτι καλύτερο, δε μπορείς κάθε φορά να περιμένεις για κάτι άλλο, αν σου αρέσει, το παίρνεις".
koutsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ChristinaVal είπε Καλησπέρα και καλή εβδομάδα για αύριο. Έχω ενα iPhone 11 Pro Max αγορασμένο απο τον Αύγουστο. Όμως μόλις είδα το 12, αρχικά δεν έδωσα βάση, αλλά επειδή είχα iPhone 4, μου αρέσει περισσότερο η σχεδίαση. Το πήρε μια ξαδέρφη μου, το κράτησα λίγο, ειναι τέρμα βολικότερο απο το 11 PM καθότι πιο τετράγωνο. Είδα καποιες "ελάχιστες" αλλαγές και διαφορές στην κάμερα πράγμα που με ενδιαφέρει, κυρίως στη νυχτερινή που εχει σε όλες τις κάμερες, ενω το 11 όχι. Πέρα απο αυτό το κομμάτι που λέγεται κάμερα όμως, θα προτείνατε πάω στο 12; Σε Pro μοντέλα κυρίως ή δεν είναι απαραίτητο; Σκεφτόμουν για το 13 μια και καλή αλλά όπως είπε και η ξαδέρφη μου "κάθε χρόνο θα υπάρχει και κάτι καλύτερο, δε μπορείς κάθε φορά να περιμένεις για κάτι άλλο, αν σου αρέσει, το παίρνεις". Προφανώς και αντικειμενικα δεν αξίζει η αλλαγή μιας και κερδίζεις λιιιιγο σε κάμερα και τίποτα άλλο αλλά χάνεις σε μπαταρία. Άρα το θέμα είναι κατά πόσο θέλεις να κάνεις μια αλλαγή μόνο και μόνο για να την κάνεις για να αισθανθείς εσύ καλα. Επίσης αν έχεις λεφτά να ξοδέψεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν απαντάς ναι και στα δύο παραπάνω go for it! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από koutsis
ChristinaVal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 σε ευχαριστώ πολύ. Λογικά θα περιμένω το 13. Θα δείξει!
paris_chav Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, ChristinaVal είπε Καλησπέρα και καλή εβδομάδα για αύριο. Έχω ενα iPhone 11 Pro Max αγορασμένο απο τον Αύγουστο. Όμως μόλις είδα το 12, αρχικά δεν έδωσα βάση, αλλά επειδή είχα iPhone 4, μου αρέσει περισσότερο η σχεδίαση. Το πήρε μια ξαδέρφη μου, το κράτησα λίγο, ειναι τέρμα βολικότερο απο το 11 PM καθότι πιο τετράγωνο. Είδα καποιες "ελάχιστες" αλλαγές και διαφορές στην κάμερα πράγμα που με ενδιαφέρει, κυρίως στη νυχτερινή που εχει σε όλες τις κάμερες, ενω το 11 όχι. Πέρα απο αυτό το κομμάτι που λέγεται κάμερα όμως, θα προτείνατε πάω στο 12; Σε Pro μοντέλα κυρίως ή δεν είναι απαραίτητο; Σκεφτόμουν για το 13 μια και καλή αλλά όπως είπε και η ξαδέρφη μου "κάθε χρόνο θα υπάρχει και κάτι καλύτερο, δε μπορείς κάθε φορά να περιμένεις για κάτι άλλο, αν σου αρέσει, το παίρνεις". Υπάρχει μια εφαρμογή στο iOS ονόματι neural cam. Έχει κόστος 2 με 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Έναν καφέ δηλαδή. Αυτή δίνει night mode σε όλους τους φακούς στις συσκευές που δεν έχουν. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά, σίγουρα δεν είναι ισάξια με το night mode που δίνει η ίδια η εταιρία στα 12άρια αλλά προκειμένου να μην έχεις, πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. 1
ChristinaVal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Όντως; Θα την δοκιμάσω ωστε να μην αλλάξω συσκευή. Σε ευχαριστώ πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα