kogasdrakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Kαλησπέρα. Εάν το pc διαθέτει 2 HDMI μπορώ να συνδέσω το ένα HDMI με τo MONITOR (να δουλεύω κανονικά Office ή σερφάρισμα στο Internet) και το άλλο hdmi με την TV και να βλέπω live Streaming από π.χ. Youtube; Εάν ναι τότε παρακαλω προτείνετε κάρτα οθόνης μεχρι 100€) η τρόπο να βγάλω άλλη μία HDMI (έχω μια στο Μotherboard και βλέπω live stream αξιοπρεπέστατα). Ευχαριστώ ...❤️
jim_p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Γενικα ναι, γινεται αυτο που λες. Ποια μητρικη εχεις?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, kogasdrakos είπε Kαλησπέρα. Εάν το pc διαθέτει 2 HDMI μπορώ να συνδέσω το ένα HDMI με τo MONITOR (να δουλεύω κανονικά Office ή σερφάρισμα στο Internet) και το άλλο hdmi με την TV και να βλέπω live Streaming από π.χ. Youtube; Εάν ναι τότε παρακαλω προτείνετε κάρτα οθόνης μεχρι 100€) η τρόπο να βγάλω άλλη μία HDMI (έχω μια στο Μotherboard και βλέπω live stream αξιοπρεπέστατα). Ευχαριστώ ...❤️ Εφόσον εχει δυο hdmi μπορεις να τα συνδεσεις οπως λες
kogasdrakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, jim_p είπε Γενικα ναι, γινεται αυτο που λες. Ποια μητρικη εχεις? Asus prime Α320M-R. Έχει HDMI x 1. Θέλω άλλο ένα οπότε... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από kogasdrakos
nickol-us Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω οτι μπορείς να προσθέσεις hdmi χωρίς να προσθέσεις κάρτα γραφικών. Από την στιγμή που διαθέτεις τουλάχιστων 2 εξόδους μπορείς να κάνεις "extend desktop", να έχεις ουσιαστικά 2 οθόνες όπου η κάθε μια θα δείχνει όποιο task θες. Edit: Απο τη στιγμή που θα προσθέσεις κάρτα γραφικών, η hdmi που έχεις ήδη δε λογίζεται για δεύτερη, μόνο οι έξοδοι της κάρτας γραφικών υπολογίζονται Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από nickol-us
jim_p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Αν η τηλεοραση σου ή η οθονη σου εχουν dsub (η μπλε υποδοχη), μπορεις να συνδεσιες εκει την αλλη εξοδο της μητρικης και να εχεις το ιδιο αποτελεσμα.
kogasdrakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, jim_p είπε Αν η τηλεοραση σου ή η οθονη σου εχουν dsub (η μπλε υποδοχη), μπορεις να συνδεσιες εκει την αλλη εξοδο της μητρικης και να εχεις το ιδιο αποτελεσμα. Εxω συνδέσει το hdmi και βλεπω youtube στην tv αλλα στο pc δεν μπορώ να δουλ;eψω... η οθονη του pc ειναι συνδεμενη στο vga port γιατί; κανω κάτι λάθος;
29gk Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Εχω την βασικη οθονη ( μια τηλεοραση με εξοδους hdmi ) οπως και ενα παλιο μονιτορ ( με συνδεση vga ) συνδεδεμενα στο ιδιο pc και τα windows βλεπουν κανονικα και τις δυο οθονες. Παραλληλα η τηλεοραση ( η βασικη οθονη του παραπανω pc ) ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο hdmi - dvi και στο δευτερο pc. Η βασικη οθονη του οποιου ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο vga -hdmi ανταπτορα. Ετσι και τα 2 pc μου μπορουν να βλεπουν απο 2 οθονες το καθενα. Παραλλαγες των παραπανω setup ειναι βασικα ευκολες. Για να μην εχεις εικονα ξεκινας απο το λειτουργικο οπου θα σε βοηθησει να εντοπισεις κι ορισεις τις οθονες σου οπως και τη συμπεριφορα τους.
jim_p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kogasdrakos είπε Εxω συνδέσει το hdmi και βλεπω youtube στην tv Αρα βλεπεις ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τον browser μεσα στον οποιο τρεχει το youtube?
29gk Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Η μητρικη του εχει ενα hdmi και μια vga. Αρα μαλλον εχει 2 οθονες με hdmi δυνατοτητες. 1
kogasdrakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jim_p είπε Αρα βλεπεις ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τον browser μεσα στον οποιο τρεχει το youtube? ναι βλεπω στην ΤV αλλα δεν μπορω να επιλεξω ας πουμε αλλο video απο τον Η/Υ. Μόνο απο την TV μπορώ να επιλέγω. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από kogasdrakos
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Αρα αυτο που βλεπεις στην τηλεοραση δεν ειναι ο browser του pc αλλα η εφαρμογη για το youtube που εχει η τηλεοραση σου, σωστα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα