Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Εάν το pc διαθέτει 2 HDMI μπορώ να συνδέσω το ένα HDMI  με τo MONITOR (να δουλεύω κανονικά Office ή σερφάρισμα στο Internet) και το άλλο hdmi  με την TV και να βλέπω live Streaming από π.χ. Youtube; Εάν ναι τότε  παρακαλω προτείνετε κάρτα οθόνης μεχρι 100€) η τρόπο να βγάλω άλλη μία HDMI (έχω μια στο Μotherboard και βλέπω live stream αξιοπρεπέστατα). Ευχαριστώ ...❤️

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kogasdrakos είπε

Kαλησπέρα. Εάν το pc διαθέτει 2 HDMI μπορώ να συνδέσω το ένα HDMI  με τo MONITOR (να δουλεύω κανονικά Office ή σερφάρισμα στο Internet) και το άλλο hdmi  με την TV και να βλέπω live Streaming από π.χ. Youtube; Εάν ναι τότε  παρακαλω προτείνετε κάρτα οθόνης μεχρι 100€) η τρόπο να βγάλω άλλη μία HDMI (έχω μια στο Μotherboard και βλέπω live stream αξιοπρεπέστατα). Ευχαριστώ ...❤️

Εφόσον εχει δυο hdmi μπορεις να τα συνδεσεις οπως λες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, jim_p είπε

Γενικα ναι, γινεται αυτο που λες. Ποια μητρικη εχεις?

Asus prime Α320M-R.  Έχει HDMI x 1. Θέλω άλλο ένα οπότε...

Επεξ/σία από kogasdrakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω οτι μπορείς να προσθέσεις hdmi χωρίς να προσθέσεις κάρτα γραφικών. Από την στιγμή που διαθέτεις τουλάχιστων 2 εξόδους μπορείς να κάνεις "extend desktop", να έχεις ουσιαστικά 2 οθόνες όπου η κάθε μια θα δείχνει όποιο task θες.

Edit: Απο τη στιγμή που θα προσθέσεις κάρτα γραφικών, η hdmi που έχεις ήδη δε λογίζεται για δεύτερη, μόνο οι έξοδοι της κάρτας γραφικών υπολογίζονται

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.

Αν η τηλεοραση σου ή η οθονη σου εχουν dsub (η μπλε υποδοχη), μπορεις να συνδεσιες εκει την αλλη εξοδο της μητρικης και να εχεις το ιδιο αποτελεσμα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jim_p είπε

Αν η τηλεοραση σου ή η οθονη σου εχουν dsub (η μπλε υποδοχη), μπορεις να συνδεσιες εκει την αλλη εξοδο της μητρικης και να εχεις το ιδιο αποτελεσμα.

Εxω συνδέσει το hdmi και βλεπω youtube στην tv αλλα στο pc δεν μπορώ να δουλ;eψω... η οθονη του pc ειναι συνδεμενη στο vga port γιατί; κανω κάτι λάθος; 

Δημοσ.

Εχω την βασικη οθονη ( μια τηλεοραση με εξοδους hdmi ) οπως και ενα παλιο μονιτορ ( με συνδεση vga )  συνδεδεμενα στο ιδιο pc και τα windows βλεπουν κανονικα και τις δυο οθονες.

Παραλληλα η τηλεοραση  ( η βασικη οθονη του παραπανω pc ) ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο hdmi - dvi και στο δευτερο pc. Η βασικη οθονη του οποιου ειναι συνδεδεμενη με καλωδιο vga -hdmi ανταπτορα.

Ετσι και τα 2 pc μου μπορουν να βλεπουν απο 2 οθονες το καθενα.

Παραλλαγες των παραπανω setup ειναι βασικα ευκολες. Για να μην εχεις εικονα ξεκινας απο το λειτουργικο οπου θα σε βοηθησει να εντοπισεις κι ορισεις τις οθονες σου οπως και τη συμπεριφορα τους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kogasdrakos είπε

Εxω συνδέσει το hdmi και βλεπω youtube στην tv

Αρα βλεπεις ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τον browser μεσα στον οποιο τρεχει το youtube?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jim_p είπε

Αρα βλεπεις ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τον browser μεσα στον οποιο τρεχει το youtube? ναι βλεπω στην ΤV αλλα δεν μπορω να επιλεξω ας πουμε αλλο video απο τον Η/Υ.  Μόνο απο την TV μπορώ να επιλέγω. 

Επεξ/σία από kogasdrakos
Δημοσ.

Αρα αυτο που βλεπεις στην τηλεοραση δεν ειναι ο browser του pc αλλα η εφαρμογη για το youtube που εχει η τηλεοραση σου, σωστα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...