Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σοβαρό πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο συγκεκριμένο ρολόι. Δεν χτυπάνε οι ειδοποιήσεις στο Xiaomi τηλέφωνο που έχω. Πριν με ένα Samsung δούλευαν όλα τέλεια. Τώρα δεν έρχονται. Έχει συναντήσει καποιος κάτι αντίστοιχο; έχω κάνει τα πάντα. Έχω βγάλει το από την εξοικονόμηση μπαταρίας την εφαρμογή Health έχω ενεργοποιήσει ειδοποιήσεις εννοείται στο ρολόι.... Μετά από διαγραφή και σύζευξη ξανα δουλεύει για πολύ λίγο.. 

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα με σώσει... 

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω και εγώ xiaomi τηλέφωνο και όλα είναι οκ. Από το μενού των εφαρμογών βάλτο στο autostart, στην εξοικονόμηση όπως το έχεις χωρίς περιορισμούς, επίσης κλείδωσε την εφαρμογή υγεία ώστε να τρέχει πάντα στο παρασκήνιο. Αλήθεια ποιο κινητό έχεις?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, dr_papas είπε

Καλησπέρα, έχω και εγώ xiaomi τηλέφωνο και όλα είναι οκ. Από το μενού των εφαρμογών βάλτο στο autostart, στην εξοικονόμηση όπως το έχεις χωρίς περιορισμούς, επίσης κλείδωσε την εφαρμογή υγεία ώστε να τρέχει πάντα στο παρασκήνιο. Αλήθεια ποιο κινητό έχεις?

Mi 10T Pro 

Το να κλειδώσω την εφαρμογή να μη κλείνει καθόλου δείχνει να δουλεύει! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι ναι. Ακόμα και χωρίς περιορισμούς να την έχεις στην μπαταρία, αν δεν την κλειδώσεις το miui την τερματίζει κάποια στιγμή μόνο του!

Επεξ/σία από dr_papas
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. Ξέρουμε μήπως γιατί δε μου δείχνει ειδοποιήσεις με ένα μικρό preview πανω; εννοώ ότι όταν λάμβανα πχ από what's app ένα μήνυμα μου το έδειχνε λίγο 2-3 δευτερόλεπτα. Τώρα δε το δείχνει, απλά φαίνεται το εικονίδιο στη status bar δίπλα στην ώρα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DjTony είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα.. Ξέρουμε μήπως γιατί δε μου δείχνει ειδοποιήσεις με ένα μικρό preview πανω; εννοώ ότι όταν λάμβανα πχ από what's app ένα μήνυμα μου το έδειχνε λίγο 2-3 δευτερόλεπτα. Τώρα δε το δείχνει, απλά φαίνεται το εικονίδιο στη status bar δίπλα στην ώρα 

Διάλεξε αλλο watchface.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Διάλεξε αλλο watchface.

Στο κινητό εννοώ ότι δε δείχνει το preview του μηνύματος... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DjTony είπε

Στο κινητό εννοώ ότι δε δείχνει το preview του μηνύματος... 

Δεν έχει σχέση με το ρολόι αυτό.Αλλά με το κινητό και την εφαρμογή.Ψαξε για το πως θα φαίνονται οι ειδοποιησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...