maki88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω ένα πρόβλημα στο αυτοκίνητο κ ο μηχανικός μου δεν μπορεί να το βρει όταν το αυτοκίνητο κινείται με δεύτερα η τρίτη ταχύτητα ακούγεται από μπροστά ένα γκουπ γκουπ κ όσο επιταχύνω αυξάνεται ο θόρυβος έχω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν ανεβαίνω μια μικρή ανηφόρα αλλά μετά το συνεχίζει κ σε ευθεία δεν μπορώ να βγάλω άκρη να σημειώσω δεν είναι μπιλιοφοροι έχουν αλλαχθεί κ οι δύο όπως και τα ψαλίδια ρουλεμάν τροχού τα έχω αλλάξει ο θόρυβος του όταν χαλάνε είναι ένα βουητό....τι μπορεί να είναι????Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από maki88
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Ψαχνοντας θα πας, αν δεν ξερει ο μηχανικός σου. Πρωτα αλλαξε μηχανικο και δες τις βασεις του κινητήρα, βάσεις εξάτμισης κλπ
turbat0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Άμα δεν το βρίσκει ο μηχανικός που το ελέγχει από κοντά, φαντάσου διάγνωση που θα σου κάνουν οι ινσομνιακς. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, maki88 είπε Καλησπέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω ένα πρόβλημα στο αυτοκίνητο κ ο μηχανικός μου δεν μπορεί να το βρει όταν το αυτοκίνητο κινείται με δεύτερα η τρίτη ταχύτητα ακούγεται από μπροστά ένα γκουπ γκουπ κ όσο επιταχύνω αυξάνεται ο θόρυβος έχω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν ανεβαίνω μια μικρή ανηφόρα αλλά μετά το συνεχίζει κ σε ευθεία δεν μπορώ να βγάλω άκρη να σημειώσω δεν είναι μπιλιοφοροι έχουν αλλαχθεί κ οι δύο όπως και τα ψαλίδια ρουλεμάν τροχού τα έχω αλλάξει ο θόρυβος του όταν χαλάνε είναι ένα βουητό....τι μπορεί να είναι????Σας ευχαριστώ Καποιος που γνωριζει θα βοηθουσε πολυ να ελεγες σε τι φορτιο το κανει.. Τωρα εδω μας λες οτι στην 1η 4η κ 5η οτι και να το κανεις δεν κανει τιποτα! Αν ειναι απο καποια βαση κινητηρα αναλογα το φορτιο που θα δωσεις στο μοτερ θα καταφερεις να το κανει και στις αλλες ταχυτητες(σασμαν)
maki88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Καποιος που γνωριζει θα βοηθουσε πολυ να ελεγες σε τι φορτιο το κανει.. Τωρα εδω μας λες οτι στην 1η 4η κ 5η οτι και να το κανεις δεν κανει τιποτα! Αν ειναι απο καποια βαση κινητηρα αναλογα το φορτιο που θα δωσεις στο μοτερ θα καταφερεις να το κανει και στις αλλες ταχυτητες(σασμαν) Στην πρώτη δεν το κάνει κ στην τέταρτη πολύ σπάνια το έχω παρατηρήσει είμαι σε νησί κ οι δρόμοι δεν είναι τόσο μεγάλοι που να χρειάζεται η 5η αλλά μου το κάνει πιο έντονα στην 2 και στην 3 για αυτο...και μου το κάνει κυρίως πρωί όταν είναι κρύο όταν ζεσταθεί μετά από ώρα δεν το κάνει συνέχεια...
maki88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, turbat0s είπε Άμα δεν το βρίσκει ο μηχανικός που το ελέγχει από κοντά, φαντάσου διάγνωση που θα σου κάνουν οι ινσομνιακς. Ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει πάθει κάτι ανάλογο έχω αγανακτήσει γιατί πληρώνω ανταλλακτικά κ το πρόβλημα δεν λύνεται...ευχαριστώ
turbat0s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, maki88 είπε γιατί πληρώνω ανταλλακτικά κ το πρόβλημα δεν λύνεται Δηλαδή ο μηχανικός σου είπε "άλλαξα μπιλιοφόρους, ψαλίδια, ρουλεμάν αλλά δεν έλυσα το πρόβλημα. Θέλω 500" -ευχαριστώ. -γειά σας Αυτό?
PLACEBO_89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, maki88 είπε Στην πρώτη δεν το κάνει κ στην τέταρτη πολύ σπάνια το έχω παρατηρήσει είμαι σε νησί κ οι δρόμοι δεν είναι τόσο μεγάλοι που να χρειάζεται η 5η αλλά μου το κάνει πιο έντονα στην 2 και στην 3 για αυτο...και μου το κάνει κυρίως πρωί όταν είναι κρύο όταν ζεσταθεί μετά από ώρα δεν το κάνει συνέχεια... Τις βασεις του κινητηρα τις ειδε σε τι κατασταση ειναι? Αθηνα εισαι?
maki88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Δηλαδή ο μηχανικός σου είπε "άλλαξα μπιλιοφόρους, ψαλίδια, ρουλεμάν αλλά δεν έλυσα το πρόβλημα. Θέλω 500" -ευχαριστώ. -γειά σας Αυτό? Όχι απλά τους τελευταίους 5 μήνες έχω αλλάξει τμηματικά όλα αυτά πριν 2 μήνες μου άλλαξε τον ένα μπιλιοφορο που είχε μείνει γιατί έκανε θόρυβο κ τον ζορισε μου είπε τον έκοψε για να τον βγάλει από εκεί κ μετά πήρα το αμάξι κ σε 5 μέρες άρχισε αυτός ο θόρυβος του το πήγα 2 φορές γιατί την πρώτη δεν του το έκανε όταν το δοκίμασε κ δεν ήξερε τι είναι κ πριν τρεις μέρες το ξανά πήγα κ μου άλλαξε το ψαλίδι γιατί είχε λέει μποσικα μαζί με κάτι τσιμουχες γιατί πίστευε ότι από κει είναι το πρόβλημα κ ότι δεν έχει μείνει κάτι άλλο για να δει τα έχει δει όλα 55 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Τις βασεις του κινητηρα τις ειδε σε τι κατασταση ειναι? Αθηνα εισαι? Όχι σήμερα που τον πήρα μετά την βοήθεια με τις απαντήσεις που μου δώσατε μου είπε ότι είχε δει μόνο τις δύο γιατί οι άλλες δύο είναι πιο δύσκολο να τις δει
PLACEBO_89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, maki88 είπε Όχι απλά τους τελευταίους 5 μήνες έχω αλλάξει τμηματικά όλα αυτά πριν 2 μήνες μου άλλαξε τον ένα μπιλιοφορο που είχε μείνει γιατί έκανε θόρυβο κ τον ζορισε μου είπε τον έκοψε για να τον βγάλει από εκεί κ μετά πήρα το αμάξι κ σε 5 μέρες άρχισε αυτός ο θόρυβος του το πήγα 2 φορές γιατί την πρώτη δεν του το έκανε όταν το δοκίμασε κ δεν ήξερε τι είναι κ πριν τρεις μέρες το ξανά πήγα κ μου άλλαξε το ψαλίδι γιατί είχε λέει μποσικα μαζί με κάτι τσιμουχες γιατί πίστευε ότι από κει είναι το πρόβλημα κ ότι δεν έχει μείνει κάτι άλλο για να δει τα έχει δει όλα Όχι σήμερα που τον πήρα μετά την βοήθεια με τις απαντήσεις που μου δώσατε μου είπε ότι είχε δει μόνο τις δύο γιατί οι άλλες δύο είναι πιο δύσκολο να τις δει Ας βαλουμε το σεναριο μετα την επισκευη του μπιλιοφορου να μην εχει χαλασει καποια βαση.. Γιατι η φθορα στις βασεις πανε αναλογικα.. δηλαδη απο κει που δεν εκανε τιποτα δεν θα ακουσεις ξαφνικα θορυβο..! Πολυ φοβαμαι μηπως αυτος με τον τροπο που εβγαλε τον μπιλιοφορο προκαλεσε ζημια στο ημιαξονιο και κανει το παγωνι!!! Την ωρα που στο κανει κοψε το τιμονι δεξια και αριστερα(αρκετα) να δεις αν φευγει ή χειροτευει ο θορυβος! Τοτε 99% ημιαξονιο!!! Μπαλακι ψαλιδιου χρειαζοσουν και σου αλλαξε μαζι και το ψαλιδι! Αχ και να τον ειχα.. Θα εβλεπες live πορνο!!! Το atos εχει 4 βασεις??? Δεν το ξερω το αμαξι αλλα λιγο απιθανο..!!! Βρες απο το διαδικτυο ενα εξειδικευμενο συνεργειο στην Αθηνα που κανει hyundai. Πες τους πως εισαι απο επαρχια και μαλλον εμπλεξες με λαμογιο.. Να σου πουν ποσες βασεις εχει το atos αν μπορουν να ελεγχθουν ολες ευκολα.. Κατα 90% εχει 3 και ελέγχονται κανονικα χωρις καμια δυσκολια..! Γι αυτο εχεις παλιο αυτοκινητο για να μην εχεις τις δυσκολιες των καινουργιων!!! Οσο μαλλον κορεατικο παλιο που ειναι απο τα πιο ευκολα!!!!
maki88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ας βαλουμε το σεναριο μετα την επισκευη του μπιλιοφορου να μην εχει χαλασει καποια βαση.. Γιατι η φθορα στις βασεις πανε αναλογικα.. δηλαδη απο κει που δεν εκανε τιποτα δεν θα ακουσεις ξαφνικα θορυβο..! Πολυ φοβαμαι μηπως αυτος με τον τροπο που εβγαλε τον μπιλιοφορο προκαλεσε ζημια στο ημιαξονιο και κανει το παγωνι!!! Την ωρα που στο κανει κοψε το τιμονι δεξια και αριστερα(αρκετα) να δεις αν φευγει ή χειροτευει ο θορυβος! Τοτε 99% ημιαξονιο!!! Μπαλακι ψαλιδιου χρειαζοσουν και σου αλλαξε μαζι και το ψαλιδι! Αχ και να τον ειχα.. Θα εβλεπες live πορνο!!! Το atos εχει 4 βασεις??? Δεν το ξερω το αμαξι αλλα λιγο απιθανο..!!! Βρες απο το διαδικτυο ενα εξειδικευμενο συνεργειο στην Αθηνα που κανει hyundai. Πες τους πως εισαι απο επαρχια και μαλλον εμπλεξες με λαμογιο.. Να σου πουν ποσες βασεις εχει το atos αν μπορουν να ελεγχθουν ολες ευκολα.. Κατα 90% εχει 3 και ελέγχονται κανονικα χωρις καμια δυσκολια..! Γι αυτο εχεις παλιο αυτοκινητο για να μην εχεις τις δυσκολιες των καινουργιων!!! Οσο μαλλον κορεατικο παλιο που ειναι απο τα πιο ευκολα!!!! Σε ευχαριστω πολύ για την βοήθεια σου κ εγώ αυτό υποψιάζομαι ότι αυτός έκανε την ζημιά...σε αντιπροσωπεία της hyundai το πάω το αυτοκίνητο από όταν το πήρα....θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες να δω τι κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα