Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή παρόχου διαδικτύου με ασφάλεια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως μπορώ να κάνω αλλαγή παρόχου διαδικτύου και τηλεφώνου, ημουν σε μια εταιρεία που αγοράστηκε και θα πάω αλλού όχι σε αυτή που την αγόρασε, χωρίς να με χρεώσουν τέλη αποσύνδεσης η καποιου είδους χρέωση τέχνασμα? Το συμβόλαιο λήγει σε λίγους μήνες. 

Ευχαριστώ

Επίσης θέλω να ελαχιστοποιήσω το χρονικό διάστημα οπου δεν θα εχω τηλεφωνο και διαδίκτυο λογω της αλλαγής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 20/12/2020 at 15:05, Anna51 said:

Πως μπορώ να κάνω αλλαγή παρόχου διαδικτύου και τηλεφώνου, ημουν σε μια εταιρεία που αγοράστηκε και θα πάω αλλού όχι σε αυτή που την αγόρασε, χωρίς να με χρεώσουν τέλη αποσύνδεσης η καποιου είδους χρέωση τέχνασμα? Το συμβόλαιο λήγει σε λίγους μήνες. 

Ευχαριστώ

Επίσης θέλω να ελαχιστοποιήσω το χρονικό διάστημα οπου δεν θα εχω τηλεφωνο και διαδίκτυο λογω της αλλαγής.

θεωρητικα οταν αλλαζεις παροχο εχεις ενα μικρο downtime εκτος απροοπτου οπου η μια ωρα γινεται μια βδομαδα.δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να διακοψεις το συμβολαιο επειδη εξαγοραστηκε εφοσον εχεις τις ιδιες παροχες στην ιδια τιμη.οτι πχ την ταδε εταιρεια την εχω πχ εγω και οχι ο αλλος δεν σημαινει οτι εσυ σπας συμβολαιο εφοσον απο την μερια της εταιρειας δεν αλλαξε κατι

λήγει σε 1 μήνα και θα παω σε άλλη εταιρεία. Να το αφήσω να λήξει η να ξεκινησω μεταφορα στην άλλη μια-δυο βδομάδες πριν;

14 ώρες πριν, poulinos είπε

η μια ωρα γινεται μια βδομαδα

τι εννοεις με αυτό;

9 hours ago, Anna51 said:

λήγει σε 1 μήνα και θα παω σε άλλη εταιρεία. Να το αφήσω να λήξει η να ξεκινησω μεταφορα στην άλλη μια-δυο βδομάδες πριν;

τι εννοεις με αυτό;

εννοω οτι αμα αλλαξεις εταιρεια κανονικα θα πρεπει να μεινεις χωρις ιντερνετ καμια ωρα εκτος αν σου κατσει καμια βλαβη πανω στην αλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...