Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει πολύ μυαλό να στείλεις ένα μήνυμα ότι πας για ψώνια..

Εκτός αν η συνέντευξη είναι ...στην Χαλκίδα και είσαι στην Αθήνα.

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Yperaspisths είπε

Θέλω να πάω για συνέντευξη για εργασία. Τι πρέπει να κάνω ; 

Πηγαινεις γυρευοντας...γινε κατατοπιστικος

Δημοσ.
2 hours ago, Bitbit said:

Θέλει πολύ μυαλό να στείλεις ένα μήνυμα ότι πας για ψώνια..

Θελει πολυ μυαλο για να προτείνεις σε κάποιον να πει ψέμματα..

Ontopic τωρα, δεν το συζητησατε με την εταιρια; Υπαρχει και τo Skype π.χ. Αυτοι τι σου ειπαν;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Θελει πολυ μυαλο για να προτείνεις σε κάποιον να πει ψέμματα..

δε φαντάζεσαι πόσες τύψεις αισθάνομαι που λέω σε κάποιον να πει ψέμματα μέσα στην παράνοια που ζούμε. Θα πέσει φωτιά να με κάψει

Εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα, οπότε αυτό του πρότεινα. 

Τώρα αν δε του αρέσει ας πάει σύμφωνα με το νόμο κι ας μείνει σπίτι γιατι δε νομίζω να προβλέπεται κάτι τέτοιο. Υπάρχει και η λύση του skype όπως είπες αλλά λογικά θα του την είχαν προτείνει. Καλά θα ήταν να μας έγραφε και ο ts για τι περιοχές μιλάμε. στο περίπου

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Yperaspisths είπε

Θέλω να πάω για συνέντευξη για εργασία. Τι πρέπει να κάνω ; 

Να απαντάς τις ερωτήσεις,με την ίδια σαφήνεια που τις υποβάλλεις.

Απο μένα,περνάς στην επόμενη φάση.

Επεξ/σία από momotis
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, *Kopanos* είπε

Ζητάς χαρτί από την εταιρία που θα πας το έκανε πρόσφατα φίλος. 

Δεν υπάρχει τέτοιο χαρτί.

Ότι έκανε ο φίλος σου ήταν στον αέρα και αν έπεφτε σε έλεγχο θα τον γράφανε κανονικά.

Τα χαρτιά οι εταιρεέις δικαιούνται να τα δίνουν ΜΟΝΟ σε εργαζόμενους τους. Αλλιώς να αρχίσσω και εγώ να μοιράζω/πουλάω χαρτιά.

Το ότι έδωσε τέτοιο χαρτί μια εταιρεία σε ένανα άσχετο μαζί της είναι σημάδι ότι είναι και αυτοί άσχετοι.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά ούτε καν η μετακίνηση σε άλλη περιοχή στα ίδια Προάστια δεν επιτρέπεται, πχ ανάμεσα σε 2 περιοχές που συνορεύουν.Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

Οι πιθανότητες να είναι η μόνιμη κατοικία του TS στην ίδια περιοχή με αυτή της εταιρείας που πρέπει να πάει για συνέντευξη, είναι μηδαμινές έως ελάχιστες.

Θα έπρεπε να υπάρχει εξαίρεση σε τέτοιες περιπτώσεις εφόσον πρόκειται για θέμα εργασίας, με βεβαίωση από την εταιρεία οτι καλεί τον υποψήφιο εργαζόμενο με συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Δημοσ.

Τι τραγικά πράγματα είναι αυτά; Δεν μπορεί ο άλλος να πάει σε συνέντευξη για δουλειά; 

Ζήτησε από την εταιρεία να γίνει η συνέντευξη μέσω Skype επειδή απαγορεύεται και μπορεί να σε γραψουν. 

Αν δεν το δεχτούν μπορείς να ρισκάρεις αυτο που ειπώθηκε με τα ψώνια ότι και καλά πας να αγοράσεις μια συσκευή από κάπου ή την αγόρασες ήδη και επιστρέφεις από το μαγαζί, έχε και καμιά κούτα μέσα στο αμάξι με τίποτα να φαίνεται. Ναι δεν είναι σωστό/ηθικο να γίνει αλλά ας υπήρχε πρόβλεψη για αυτό το θέμα, δεν φταίει ο πολίτης που ψάχνει να βρει δουλειά και τον καλούν σε συνέντευξη να βρίσκει τοίχο μπροστά του στα μέτρα που έλαβαν, πάντως αν είναι σωστη εταιρεία πρέπει να δεχτούν μέσω Skype /Web. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή είχα την ίδια απορία ακριβώς τηλεφώνησα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Μου είπαν ότι μπορώ να μετακινηθώ κανονικά. Απλά γράφεις σε ένα χαρτί ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, λόγος μετακίνησης: συνέντευξη για δουλειά, διεύθυνση προορισμού, ημερομηνία και ώρα. Εγώ καλού κακού έγραψα και το τηλέφωνο του πιθανού εργοδότη για επιβεβαίωση σε συνεννόηση μαζί του. Δεν με σταμάτησε κανείς. Πριν το κάνει κάποιος καλό θα ήταν να τηλεφωνήσει πρώτα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και αν τον σταματήσουν για έλεγχο ας τους ενημερώσει ότι επικοινώνησε με αστυνομικό τμήμα πρώτα.

Επεξ/σία από demeterkyz
  • Like 1
Δημοσ.

Στείλε 6 στο 13033 και πες οτι πας για άσκηση στην Πάρνηθα. Δουλεύει 100% Αν σε σταματήσουν πες οτι είναι μια στιγμή ανεμελιάς και καθάρισες. 

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!!1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...