Προς το περιεχόμενο

Dex station samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν το dex station της samsung συνεργάζεται με note 10 plus;

Εχω το dex και παρότι το βαζω με το φορτιστή του note 10 plus δεν ανταποκρίνεται ούτε καν στη φόρτιση...

Οποιαδήποτε διευκρίνηση θα βοηθουσε..

Ευχαριστω ...

• Moderators
Δημοσ.

Aυτο τωρα ειναι οντως περιεργο γιατι θα επρεπε να φορτιζει τουλαχιστον. Ποιο μοντελο Dex εχεις? 

Δημοσ.

Το στρογγυλο  που ειχε βγει με το s8. To θέμα ειναι οτι ο πρώην κατοχος το δούλευε με το φορτιστη του s8, ενω με του note 10+ δε δουλεύει. Αρα   ή η συσκευή δε συνεργαζεται με το κινητό μου ( στο ιντερνετ το δειχνουν να δουλεύει) ή είναι θέμα φορτιστή....πράγμα που πιστεύω ως πιο πιθανό

Δημοσ.

ΔΕΝ κανει του S8 το Dex στο Νοτε 10+  ,   το  note 10 εχει ενσωματομενο dex  και δεν θελει βαση ,  αρκει μονο συνδεση με καλωδιο typeC  με το PC  ( η και ασυρματα ) 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Θα συμφωνήσω ότι το note 10+ έχει ενσωματωμένο dex. Ωστόσο, άν έχεις το dex station το πετάς; εκεί ήταν το θέμα. Λοιπόν παιδιά το Dex station δουλεύει μια χαρά και σήμερα κατάφερα να ανακαλύψω τι συνέβαινε. Έφταιγε η θήκη, που παρότι πολύ λεπτή στο κάτω μέρος, δεν άφηνε το τηλέφωνο να κάνει πλήρη επαφή με τη συσκευή. Είναι κάτι που ομολογώ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου και όμως συνέβη. Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και καλές γιορτές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...