Klnis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Γνωρίζει κάποιος αν το dex station της samsung συνεργάζεται με note 10 plus; Εχω το dex και παρότι το βαζω με το φορτιστή του note 10 plus δεν ανταποκρίνεται ούτε καν στη φόρτιση... Οποιαδήποτε διευκρίνηση θα βοηθουσε.. Ευχαριστω ...
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μα δεν σου χρειαζεται το Dex με το Note 10+ αφου εχει ενσωματωμενo Dex.
Klnis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Το θεμα ειναι οτι το εχω κ δε συνεργαζεται...δε δουλευει ουτε γι φορτιση
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Aυτο τωρα ειναι οντως περιεργο γιατι θα επρεπε να φορτιζει τουλαχιστον. Ποιο μοντελο Dex εχεις?
Klnis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Το στρογγυλο που ειχε βγει με το s8. To θέμα ειναι οτι ο πρώην κατοχος το δούλευε με το φορτιστη του s8, ενω με του note 10+ δε δουλεύει. Αρα ή η συσκευή δε συνεργαζεται με το κινητό μου ( στο ιντερνετ το δειχνουν να δουλεύει) ή είναι θέμα φορτιστή....πράγμα που πιστεύω ως πιο πιθανό
jimmisk1974 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 ΔΕΝ κανει του S8 το Dex στο Νοτε 10+ , το note 10 εχει ενσωματομενο dex και δεν θελει βαση , αρκει μονο συνδεση με καλωδιο typeC με το PC ( η και ασυρματα ) 1
Klnis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και πάλι. Θα συμφωνήσω ότι το note 10+ έχει ενσωματωμένο dex. Ωστόσο, άν έχεις το dex station το πετάς; εκεί ήταν το θέμα. Λοιπόν παιδιά το Dex station δουλεύει μια χαρά και σήμερα κατάφερα να ανακαλύψω τι συνέβαινε. Έφταιγε η θήκη, που παρότι πολύ λεπτή στο κάτω μέρος, δεν άφηνε το τηλέφωνο να κάνει πλήρη επαφή με τη συσκευή. Είναι κάτι που ομολογώ δεν είχε περάσει από το μυαλό μου και όμως συνέβη. Σας ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και καλές γιορτές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα