meletis_m Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Διορθώθηκε το πρόβλημα , πήρε ενημέρωση Σε εμένα λειτουργεί κανονικά πλέον η πλατφόρμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plc12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 11/1/2021 στις 9:58 ΜΜ, perigian είπε Έψαξα σήμερα στο store να βρω την εφαρμογή για το ertflix και δεν υπήρχε. Ίσως την κατέβασαν για να διορθώσουν το πρόβλημα Καλησπέρα σε όλους.Εχθες παρέλαβα ένα μποξακι από Κινα..για ertflix που κατέβασα επιτυχώς αλλά δεν ανοίγει τις ταινιες. Βρήκα ένα link αλλά ζητάει 30γιουρο.... μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο κ τον τρόπο.... βήμα, βήμα.... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phonia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Καλημέρα. Εχω το SMART IX10 ANDROID 7.1 NOUGAT 4K έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, ανοίγει το περιβάλλον της ερτφλιξ αλλά δεν παίζουν τα βίντεο. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάνεις? Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perigian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Προσπαθώ να βρω το Ertfilx στις εφαρμογές app του Store και δεν το βρίσκω. Μένω Γερμανία. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα