meletis_m Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Καθώς έχω κάνει ενημέρωση τελευταίας διαθέσιμης ενημέρωσης στο tv box , και έχει γίνει και εγκατάσταση της εφαρμογής ertflix αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μπορώ να περιηγηθώ κανονικά στο μενού της ertflix , μόλις επιλέγω οποιαδήποτε εκπομπή ή σειρά να ξεκινήσει την αναπαραγωγή , με επιστρέφει στο αρχικό μενού του ertflix . Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα , έστειλα και μήνυμα στήν υποστήριξη της ΕΡΤ. Είναι θέμα εφαρμογής ή συσκευής ;
manoskost Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Καθώς έχω κάνει ενημέρωση τελευταίας διαθέσιμης ενημέρωσης στο tv box , και έχει γίνει και εγκατάσταση της εφαρμογής ertflix αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μπορώ να περιηγηθώ κανονικά στο μενού της ertflix , μόλις επιλέγω οποιαδήποτε εκπομπή ή σειρά να ξεκινήσει την αναπαραγωγή , με επιστρέφει στο αρχικό μενού του ertflix . Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα , έστειλα και μήνυμα στήν υποστήριξη της ΕΡΤ. Είναι θέμα εφαρμογής ή συσκευής ; ψαξε να βρεις την προηγουμενη εκδοση 1.4 η τωρινη εχει προβλημα. 1
meletis_m Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, manoskost είπε ψαξε να βρεις την προηγουμενη εκδοση 1.4 η τωρινη εχει προβλημα. Τώρα πού το έψαξα , αναφέρουν και άλλοι χρήστες το ίδιο πρόβλημα με εμένα , και συγκεκριμένα σε mibox . Θα προσπαθήσω να βρώ τη παλιότερη έκδοση
tasos2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Είναι μάλλον θέμα της πλατφόρμας και όχι της συσκευής, το κάνει και σε μένα σε ώρες που υπάρχει αυξημένη τηλεθέαση. Σάββατο βράδυ για παράδειγμα, είναι σχεδόν αδύνατο να δω κάτι στο ertflix.
meletis_m Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Τούς ελιχα στείλει μήνυμα στήν υποστήριξη. Μου απάντησαν πράγμα που δέν περίμενα. Ίδιο θέμα έχουν και άλλοι χρήστες που δουλεύουν σε πλατφόρμα androidTV , τίς επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση που θα διορθώσει το πρόβλημα .
nakata1954 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Εγκαταστήστε την παρακάτω βερσιόν. https://www.mediafire.com/file/77tlqfw7q4i1vow/ERThybrid.apk/file
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 To ιδιο θεμα εχω κι εγω στο Mi Box S μου. Ενδιαφερουσα προσεγγιση παντως το Ertflix.
patissia20 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Στις 20/12/2020 στις 12:16 ΜΜ, meletis_m είπε Καθώς έχω κάνει ενημέρωση τελευταίας διαθέσιμης ενημέρωσης στο tv box , και έχει γίνει και εγκατάσταση της εφαρμογής ertflix αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μπορώ να περιηγηθώ κανονικά στο μενού της ertflix , μόλις επιλέγω οποιαδήποτε εκπομπή ή σειρά να ξεκινήσει την αναπαραγωγή , με επιστρέφει στο αρχικό μενού του ertflix . Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα , έστειλα και μήνυμα στήν υποστήριξη της ΕΡΤ. Είναι θέμα εφαρμογής ή συσκευής ; Στις 22/12/2020 στις 5:50 ΜΜ, meletis_m είπε Τούς ελιχα στείλει μήνυμα στήν υποστήριξη. Μου απάντησαν πράγμα που δέν περίμενα. Ίδιο θέμα έχουν και άλλοι χρήστες που δουλεύουν σε πλατφόρμα androidTV , τίς επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση που θα διορθώσει το πρόβλημα . Ξέρεις με ποιό τρόπο θα ενημερωθούμε?
meletis_m Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, patissia20 είπε Ξέρεις με ποιό τρόπο θα ενημερωθούμε? Η υποστήριξη της ΕΡΤ είπαν θα βγάλουν ενημέρωση της εφαρμογής τις επόμενες ημέρες. Λογικά θα βγει ενημέρωση στο play store .
nakata1954 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 update Η ΕΡΤ κυκλοφόρησε την νέα βερσιόν της εφαρμογής. Όποιος θέλει να τη δοκιμάσει θα πρέπει να απεγκαταστήσει την παλιά εκδοσή και μετά να εγκαταστήσει την νέα. https://www.mediafire.com/file/ikv3gs283tnmdwy/ertflix_google-androidtv_v7.apk/file
patissia20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Στις 2/1/2021 στις 12:41 ΜΜ, nakata1954 είπε update Η ΕΡΤ κυκλοφόρησε την νέα βερσιόν της εφαρμογής. Όποιος θέλει να τη δοκιμάσει θα πρέπει να απεγκαταστήσει την παλιά εκδοσή και μετά να εγκαταστήσει την νέα. https://www.mediafire.com/file/ikv3gs283tnmdwy/ertflix_google-androidtv_v7.apk/file Μπορείς να μου εξηγήσεις πως να το κάνω?
nakata1954 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα, αν θες δώσε μου μερικές πληροφορίες σχετικά με: Ποιο box έχεις? Έχεις εγκαταστημένη κάποια εκδοσή της εφαρμογής? Με τους υπολογιστές πως τα πας?
ariadim28 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Αντιμετωπίζω κι γω το ίδιο πρόβλημα. Έχω Xiaomi Mi box s, πως μπορώ να εγκαταστήσω το αρχείο εφαρμογής που λέτε παραπάνω? Ευχαριστώ
bilspa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ariadim28 είπε Αντιμετωπίζω κι γω το ίδιο πρόβλημα. Έχω Xiaomi Mi box s, πως μπορώ να εγκαταστήσω το αρχείο εφαρμογής που λέτε παραπάνω? Ευχαριστώ κατεβασε το αππ βαλτο σε ενα usb stikaki βαλτo στο box ,κατεβασε τον fx explorer apo playstore ανοιξε τον κ θα δεις το usb σου βρες το app επελεξετο κ κανει εγκατασταση ,αν σε ρωτησει για ρυθμισεις σε παει εκει κ κανετο enable Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2021 από bilspa 2
perigian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Έψαξα σήμερα στο store να βρω την εφαρμογή για το ertflix και δεν υπήρχε. Ίσως την κατέβασαν για να διορθώσουν το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα