Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθώς έχω κάνει ενημέρωση τελευταίας διαθέσιμης ενημέρωσης στο tv box ,  και έχει γίνει και εγκατάσταση της εφαρμογής ertflix αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Μπορώ να περιηγηθώ κανονικά στο μενού της ertflix , μόλις επιλέγω οποιαδήποτε εκπομπή ή σειρά να ξεκινήσει την αναπαραγωγή , με επιστρέφει στο αρχικό μενού του ertflix . 

Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα , έστειλα και μήνυμα στήν υποστήριξη της ΕΡΤ.

Είναι θέμα εφαρμογής ή συσκευής ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, meletis_m είπε

Καθώς έχω κάνει ενημέρωση τελευταίας διαθέσιμης ενημέρωσης στο tv box ,  και έχει γίνει και εγκατάσταση της εφαρμογής ertflix αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Μπορώ να περιηγηθώ κανονικά στο μενού της ertflix , μόλις επιλέγω οποιαδήποτε εκπομπή ή σειρά να ξεκινήσει την αναπαραγωγή , με επιστρέφει στο αρχικό μενού του ertflix . 

Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα , έστειλα και μήνυμα στήν υποστήριξη της ΕΡΤ.

ψαξε να βρεις την προηγουμενη εκδοση 1.4 η τωρινη εχει προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manoskost είπε

ψαξε να βρεις την προηγουμενη εκδοση 1.4 η τωρινη εχει προβλημα.

Τώρα πού το έψαξα , αναφέρουν και άλλοι χρήστες το ίδιο πρόβλημα με εμένα , και συγκεκριμένα σε mibox .

Θα προσπαθήσω να βρώ τη παλιότερη έκδοση

Δημοσ.

Είναι μάλλον θέμα της πλατφόρμας και όχι της συσκευής, το κάνει και σε μένα σε ώρες που υπάρχει αυξημένη τηλεθέαση. Σάββατο βράδυ για παράδειγμα, είναι σχεδόν αδύνατο να δω κάτι στο ertflix.

Δημοσ.

Τούς ελιχα στείλει μήνυμα στήν υποστήριξη. 

Μου απάντησαν πράγμα που δέν περίμενα. Ίδιο θέμα έχουν και άλλοι χρήστες που δουλεύουν σε πλατφόρμα androidTV , τίς επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση που θα διορθώσει το πρόβλημα .

Δημοσ.
Στις 20/12/2020 στις 12:16 ΜΜ, meletis_m είπε

Στις 22/12/2020 στις 5:50 ΜΜ, meletis_m είπε

Τούς ελιχα στείλει μήνυμα στήν υποστήριξη. 

Μου απάντησαν πράγμα που δέν περίμενα. Ίδιο θέμα έχουν και άλλοι χρήστες που δουλεύουν σε πλατφόρμα androidTV , τίς επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση που θα διορθώσει το πρόβλημα .

Ξέρεις με ποιό τρόπο θα ενημερωθούμε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, patissia20 είπε

Ξέρεις με ποιό τρόπο θα ενημερωθούμε?

Η υποστήριξη της ΕΡΤ είπαν θα βγάλουν ενημέρωση της εφαρμογής τις επόμενες ημέρες.

Λογικά θα βγει ενημέρωση στο play store . 

Δημοσ.

update

Η ΕΡΤ κυκλοφόρησε την νέα βερσιόν της εφαρμογής. Όποιος θέλει να τη δοκιμάσει θα πρέπει να απεγκαταστήσει την παλιά εκδοσή και μετά να εγκαταστήσει την νέα.

https://www.mediafire.com/file/ikv3gs283tnmdwy/ertflix_google-androidtv_v7.apk/file

Δημοσ.
Στις 2/1/2021 στις 12:41 ΜΜ, nakata1954 είπε

update

Η ΕΡΤ κυκλοφόρησε την νέα βερσιόν της εφαρμογής. Όποιος θέλει να τη δοκιμάσει θα πρέπει να απεγκαταστήσει την παλιά εκδοσή και μετά να εγκαταστήσει την νέα.

https://www.mediafire.com/file/ikv3gs283tnmdwy/ertflix_google-androidtv_v7.apk/file

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως να το κάνω?

Δημοσ.

Καλημέρα, αν θες δώσε μου μερικές πληροφορίες σχετικά με:

Ποιο box έχεις?

Έχεις εγκαταστημένη κάποια εκδοσή της εφαρμογής?

Με τους υπολογιστές πως τα πας?

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω κι γω το ίδιο πρόβλημα. 

Έχω  Xiaomi Mi box s, πως μπορώ να εγκαταστήσω το αρχείο εφαρμογής που λέτε παραπάνω?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ariadim28 είπε

Αντιμετωπίζω κι γω το ίδιο πρόβλημα. 

Έχω  Xiaomi Mi box s, πως μπορώ να εγκαταστήσω το αρχείο εφαρμογής που λέτε παραπάνω?

Ευχαριστώ

κατεβασε το αππ βαλτο σε ενα usb stikaki βαλτo στο box ,κατεβασε τον fx explorer apo playstore ανοιξε τον κ θα δεις το usb σου βρες το app επελεξετο κ κανει εγκατασταση ,αν σε ρωτησει για ρυθμισεις σε παει εκει κ κανετο enable

Επεξ/σία από bilspa
  • Like 2
Δημοσ.

Έψαξα σήμερα στο store να βρω την εφαρμογή για το ertflix και δεν υπήρχε.

Ίσως την κατέβασαν για να διορθώσουν το πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...