Προς το περιεχόμενο

Google Nest Wifi από Amazon.it 136€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Amazon.it έχει σε προσφορά στα 124.99 το Google Nest Wifi, τον πιο πρόσφατo wifi router της Google. Πρόκειται για router που δουλεύει με τεχνολογία mesh, που σημαίνει πως μπορούν να τοποθετηθούν περισσότεροι από έναν στον ίδιο χώρο και να δημιουργούν ένα ενιαίο δίκτυο. Θεωρητικά ένα αρκεί για ένα σπίτι μέχρι 100 τμ. 

Προσφέρει σημαντική αναβάθμιση ταχύτητας σε σχέση με το παλαιότερο Google Wifi, με το οποίο όμως επίσης μπορεί να συνδεθεί. Θα μπορούσε δηλαδή να δημιουργηθεί ένα δίκτυο με ένα Nest Wifi ως βασικό router και ένα φθηνότερο Google wifi για επιπλέον κάλυψη.  Συμπτωματικά την ίδια περίοδο υπάρχει στο amazon.fr το Google Wifi σε προσφορά

Εγώ παράγγειλα ένα, αλλά κάποια πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε:

- Λειτουργεί ΜΟΝΟ ως router, όχι ως απλό access point, που σημαίνει πως ιδανικά πρέπει το  μόντεμ του παρόχου να είναι σε bridge mode. Λειτουργεί και αν είναι σε PPPoE passthrough (έτσι σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω και εγώ αρχικά) αλλά θα υπάρχουν θέματα με τη διπλή ip.

- Δεν έχει ρυθμίσεις VOIP ελληνικών παρόχων προφανώς, και γι'αυτό υπάρχει το θέμα με το bridge mode

- Δεν απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να παίζουν με ρυθμίσεις, να φτιάχνουν vpn κλπ αλλά σε κάποιους που θέλουν κάτι εύκολο, σταθερό και απροβλημάτιστο. Λειτουργεί μόνο μέσω google home και προσφέρει βασικές ρυθμίσεις (στατικές ip, port forwarding) αλλά μέχρι εκεί. 

• Moderators
Δημοσ.

Για να μην ψαχνουμε ολοι ταυτοχρονα, αν θες πες μας γιατι ειναι προσφορα. Ποσο εχει στην αγορα, κανενα λινκ απο idealo / skroutz ωστε να ξερουμε οτι ειναι πραγματικη πρσφορα.

Επισης η τιμη που αναφερεις ειναι λαθος. βγαινει πανω απο 135 ευρω απο τον συνδεσμο σου. Γραφουμε τελικες τιμες για Ελλαδα, δεν μενουμε Ιταλια. Μαλιστα αφου παρηγγειλες οπως λες, αν δεν μενεις Ιταλια βεβαια, εχεις δει την σωστη τιμη, καλο θα ηταν και απαραιτητο, να την εχεις αναφερει.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Για να μην ψαχνουμε ολοι ταυτοχρονα, αν θες πες μας γιατι ειναι προσφορα. Ποσο εχει στην αγορα, κανενα λινκ απο idealo / skroutz ωστε να ξερουμε οτι ειναι πραγματικη πρσφορα.

Επισης η τιμη που αναφερεις ειναι λαθος. βγαινει πανω απο 135 ευρω απο τον συνδεσμο σου. Γραφουμε τελικες τιμες για Ελλαδα, δεν μενουμε Ιταλια. Μαλιστα αφου παρηγγειλες οπως λες, αν δεν μενεις Ιταλια βεβαια, εχεις δει την σωστη τιμη, καλο θα ηταν και απαραιτητο, να την εχεις αναφερει.

Τελική τιμή δεν είναι η ίδια για όλους αλλά εξαρτάται από το τι μεταφορικά επιλέγει ο κάθε ένας και αν είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Εγώ επειδή αγοράζω ως ελεύθερος επαγγελματίας είχα τιμή 115.61 με εξπρές παράδοση. Ανέφερα απλά την τιμή του σάιτ και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει τι μεταφορικά θέλει και αν υπόκειται σε φόρο.

Κατά τα άλλα, ενδεικτικές τιμές:

Skroutz από 198.86

Amazon.es πακέτο 2: 300,32 (όχι απόλυτα συγκρίσιμο μιας και το δεύτερο στο πακέτο είναι ένα κατώτερων δυνατοτήτων Nest Wifi Point)

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gippas είπε

Τελική τιμή δεν είναι η ίδια για όλους αλλά εξαρτάται από το τι μεταφορικά επιλέγει ο κάθε ένας και αν είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Εγώ επειδή αγοράζω ως ελεύθερος επαγγελματίας είχα τιμή 115.61 με εξπρές παράδοση. Ανέφερα απλά την τιμή του σάιτ και ο κάθε ένας μπορεί να υπολογίσει τι μεταφορικά θέλει και αν υπόκειται σε φόρο.

Ειναι ιδια για ολους τους εντος της Ελλαδας  καταναλωτες, εκτος απο οσους αγοραζουν με τιμολογιο. Αυτοι ξερουν να κανουν την αποφορολογηση και δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ θεμα που αφορα την κοινοτητα και που πρεπει να αναφερεται χωριστα. Οποτε η τελικη τιμη (με τα οικονομικα μεταφορικα παντα) λιανικης ειναι αυτη που μας αφορα και ειναι 100% ιδια για ολους μας. ;) 

Βαζω τιμη 135 λοιπον στον τιτλο, αφου δεν εχω τον χρονο να κανω εγω προσωπικα ξανα δοκιμη 1 λεπτου ωστε να την διαπιστωσω με ακριβεια. Θα πρεπει ιδανικα να την κανει ο εκαστοτε TS για να γλυτωνουμε ολοι οι υπολοιποι χρονο.

• Like 2
Δημοσ.

135,94€ βγαίνει τελική τιμή.  Έχει παίξει λίγο πιο φτηνά τις πρώτες μέρες του BF αλλά γενικά είναι καλή τιμή. Αν σκεφτεί κάποιος το design και τα specs του ίσως αξίζει, το θέμα είναι που θα βρει φτηνά points για το mesh..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...