Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα.
Σκέφτομαι να αγοράσω μία καφετιέρα με κάψουλες, μου πρότειναν να πάρω πιο συγκεκριμένα μία NESpresso, αφού όπως μου είπαν είναι αξιόπιστη.
Μπήκα στο skroutz και είδα ότι είναι μεγάλη η γκάμα των μηχανών αυτών.
Η διαφορά τους πέρα από σχεδιαστική, είδα ότι είναι τα watt και τα bar. Σίγουρα παίζουν ρόλο, αλλά είναι εκτός των γνώσεων μου.
Ποια μου προτείνεται μέχρι 80-100 ευρώ που θα με βγάλει ασπροπρόσωπο κάθε φορά που θα βάζω τη κάψουλα μου, χωρίς να αγχώνομαι για το τελικό αποτέλεσμα κάθε φορά :P .
Εννοείτε πως θα δοκιμάσω και διάφορες εταιρείες παραγωγής κάψουλων για να βρω ποια μου αρέσει περισσότερο.

ΥΓ. ξέρω ότι για καλό καφέ, πρέπει να πας σε καφετιέρα κανονική και όχι με κάψουλες, αλλά όχι, δεν είμαι μερακλής :P

Δημοσ.

Όλες ίδιες είναι. Πάρε οποία σε βολεύει καλύτερα και σου αρέσει αισθητικά. Άλλες έχουν πιο μεγάλο δοχείο νερού, άλλες είναι πιο compact. Το ίδιο επίπεδο καφέ θα βγάλουν μιας και η nespresso δεν θα άφηνε να κυκλοφορήσει κάποια η οποία δεν θα "κολακεύει" το brand name της. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, george1807 είπε

Όλες ίδιες είναι. Πάρε οποία σε βολεύει καλύτερα και σου αρέσει αισθητικά. Άλλες έχουν πιο μεγάλο δοχείο νερού, άλλες είναι πιο compact. Το ίδιο επίπεδο καφέ θα βγάλουν μιας και η nespresso δεν θα άφηνε να κυκλοφορήσει κάποια η οποία δεν θα "κολακεύει" το brand name της. 

Τα watt και τα bar δεν παίζουν ρόλο?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, PappaJim23 είπε

Τα watt και τα bar δεν παίζουν ρόλο?

Για δείξε μας την διαφορά να καταλάβω

Όλες ίδιες είναι ...έχουν τα ίδια στάνταρ για να βγάζουν τον ίδιο καφέ...αλλά κατασκευάζονται από άλλες μάρκες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Για δείξε μας την διαφορά να καταλάβω

κάποιες είναι στα 19bar και κάποιες στα 20bar.
Eπίσης κάποιες 1200watt, καποιες 1300watt κλπ.

Όπως προείπα δεν έχω επαφή με το αντικείμενο, για αυτό ρωτάω αν παίζει ρόλο σημαντικό, ή απλά είναι θέμα μηχανής καθαρα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PappaJim23 είπε

κάποιες είναι στα 19bar και κάποιες στα 20bar.
Eπίσης κάποιες 1200watt, καποιες 1300watt κλπ.

Όπως προείπα δεν έχω επαφή με το αντικείμενο, για αυτό ρωτάω αν παίζει ρόλο σημαντικό, ή απλά είναι θέμα μηχανής καθαρα...

Ναι ιδιο καφέ φτιάχνουν

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PappaJim23 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.
Σκέφτομαι να αγοράσω μία καφετιέρα με κάψουλες, μου πρότειναν να πάρω πιο συγκεκριμένα μία NESpresso, αφού όπως μου είπαν είναι αξιόπιστη.
Μπήκα στο skroutz και είδα ότι είναι μεγάλη η γκάμα των μηχανών αυτών.
Η διαφορά τους πέρα από σχεδιαστική, είδα ότι είναι τα watt και τα bar. Σίγουρα παίζουν ρόλο, αλλά είναι εκτός των γνώσεων μου.
Ποια μου προτείνεται μέχρι 80-100 ευρώ που θα με βγάλει ασπροπρόσωπο κάθε φορά που θα βάζω τη κάψουλα μου, χωρίς να αγχώνομαι για το τελικό αποτέλεσμα κάθε φορά :P .
Εννοείτε πως θα δοκιμάσω και διάφορες εταιρείες παραγωγής κάψουλων για να βρω ποια μου αρέσει περισσότερο.

ΥΓ. ξέρω ότι για καλό καφέ, πρέπει να πας σε καφετιέρα κανονική και όχι με κάψουλες, αλλά όχι, δεν είμαι μερακλής :P

Υπάρχει αναλογο θεμα στο forum αγαπητε.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω μια δεκαετίας Delonghi Latissima EN660 (αγορασμένη 300+ ευρώ) στο πατρικό μου. 
Πήρα πριν λίγες μέρες για το νέο μου σπίτι την Krups Essenza Mini (με aeroccino) στα 119 ευρώ. 
Μπορώ να σου πω ότι η δική μου εικόνα είναι ότι βγάζουν τον ίδιο καφέ , επομένως νομίζω θα πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς να αναλωθείς πολυ στα specs.  Βασική προυπόθεση είναι ότι συντηρείς την μηχανή όποτε χρειάζεται με αφαλατώσεις κλπ. Για ένα καινούργιο μηχάνημα όμως δεν σε απασχολει για αρχή. 
Η γνώμη μου είναι ότι μια συσκευή των 80-100 είναι καλό deal, μπορείς να επωφεληθείς και το aeroccino για να πειραματιστείς και να βγάλεις σχετικά καλό αφρόγαλα. Καλή συνέχεια 

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα σε όλα τα μοντέλα είναι το ίδιο.

Στα γύρω-γύρω διαφέρουν (κάποιες).

-design

-ποσότητα νερού

-θερμοκρασία νερού

-αυτόματη ή χειροκίνητη «όπλιση» κάψουλας

-προσθήκη γάλακτος

κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...