Προς το περιεχόμενο

aura 9332+ 3m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jason13 είπε

https://www.vrisko.gr/details/414id__e6jcd2c701__fd1cd161f40d0 7€ την εχουν. Εγκεκριμενο απο την εταιρια 3Μ

Ειμαι απο Θεσσαλονικη...

2 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Επειδή μιλάμε για αντικείμενο αξίας 12 ευρώ, οπότε δεν χρειάζεται και απίστευτη ανάλυση φαντάζομαι. 

12 το τεμαχιο...δν ανεφερα πουθενα πως θα ηθελα μια, οποτε στα 10 πχ βγαινουν πολλα λεφτα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vafkost είπε

Ειμαι απο Θεσσαλονικη...

12 το τεμαχιο...δν ανεφερα πουθενα πως θα ηθελα μια, οποτε στα 10 πχ βγαινουν πολλα λεφτα...

Αν παρεις και 1 , συμφερει και με μεταφορικα εταιριας. Εχει και θεσσαλονικη η συγκεκριμενη -> 2310520155

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αν την θέλεις για κορωνοϊό να ξέρεις ότι δεν κάνει γιατί έχει βαλβίδα

για κορωνοιο την θελω...τι θα μου προτεινατε;

Δημοσ.

Απλή χειρουργική (για να την φοράνε οι γιατροί κάτι θα ξέρουν), είτε υφασμάτινες που τις πλένεις. Δεν χρειάζεσαι κάτι πιο εξεζητημένο. Δεν θα πας στις πρώτες γραμμές στην Αφρική να πολεμήσεις την εξάπλωση του Έμπολα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vafkost είπε

για κορωνοιο την θελω...τι θα μου προτεινατε;

Οι απλές χειρουργικές είναι οκ σε γενικές γραμμές.

Για λίγο καλύτερη προστασία πας σε FFP2 που λέει και ο φίλος πάνω (ή KN95, νομίζω είναι το ίδιο).

Σε κάθε περίπτωση πολύ σημαντικό είναι να βρεις μια μάρκα που σου κάθεται σωστά χωρίς να αφήνει κενά.

Οι υφασμάτινες μάσκες ίσως είναι καλύτερες από το τίποτα αλλά δεν θα τις εμπιστευόμουν σε επαφή με κόσμο, ΜΜΜ κλπ για κανένα λόγο. Η εφαρμογή τους είναι τραγική, οι περισσότεροι που βλέπω με τέτοιες έχουν κάτι κενά στο σημείο της μύτης ίσα με δυο δάχτυλα, ενώ σε πολλούς τα λάστιχα έχουν ξεχειλώσει και η μάσκα τους κρέμεται σαν @ρχιδοσακούλα. Απόδειξη για το πόσο ελλειπή προστασία προσφέρουν είναι ότι η αναπνοή είναι τόσο άνετη σχεδόν σαν να μην φοράς τίποτα

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή πρόσφατα αγόρασα μια 8835 FFP3 με βαλβίδα. Όσα μαγαζιά υπάρχουνε και πουλάνε είναι θέμα 1 ως 3 ημέρες μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Τελικά αγόρασα από μαγαζί εκτός skroutz στα 12 ευρώ συν τα μεταφορικά. 

Η μάσκα αγοράστηκε επειδή με τις υπόλοιπες δεν μπορώ να περπατήσω πλέον στις ελάχιστες φορές που βγαίνω διοτι θαμπωνουν οι φακοί των γυαλιών μου σε τέτοιον βαθμό που δεν βλέπω να περπατήσω και κινδυνεύω να σπάσω τα μούτρα μου, έχω και προβληματα όρασης με δυσκολίες οπότε με αυτό ακόμα πιο δύσκολα, έτσι έπρεπε να κατεβάζω κάθε λίγο την μάσκα με κίνδυνο είτε να μολυνθω είτε να φάω πρόστιμο αν με δούνε από τα κλιμάκια ελέγχου. 

Με την μάσκα αυτή ο αέρας εξερχεται από την βαλβίδα ενώ επειδή η τσιμουχα έρχεται σε επαφή με το δέρμα δεν εκφευγει ο αέρας από το διάκενο προς τα γυαλιά μου. Τώρα όσον αφορά τα περί βαλβίδας, ισχύει ότι η μάσκα προστατεύει μόνο αυτόν που την φοράει επειδή φιλτράρει τον αέρα, ο εκπνεομενος αέρας όμως δεν φιλτράρεται οπότε αν αυτός που φοράει την μάσκα νοσεί από οτιδήποτε μπορεί να το μεταδώσει στον άλλον, την λύση σε αυτό δίνει μια επιπλέον μάσκα υφασμάτινη η χειρουργική που μπορεις να βάλεις επάνω από αυτήν, δεν δυσκολεύεται πολύ η αναπνοή και καλύπτεται η βαλβίδα, εγώ αυτό θα κάνω όταν εισέρχομαι σε κλειστούς χώρους για να μην υπάρξει θέμα με κάποιον που γνωριζει και μπορεί να σου πει κάτι, σε ανοιχτούς χώρους την αφαιρώ και είμαι μόνο με την μια. 

Για μαγαζιά κτλ γνωρίζω ένα με καλό απόθεμα και αποστολή εντός 4-5 ημερών, αν θέλει ο ts να του το στείλω σε πμ. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Λοιπόν επειδή πρόσφατα αγόρασα μια 8835 FFP3 με βαλβίδα. Όσα μαγαζιά υπάρχουνε και πουλάνε είναι θέμα 1 ως 3 ημέρες μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα. Τελικά αγόρασα από μαγαζί εκτός skroutz στα 12 ευρώ συν τα μεταφορικά. 

Η μάσκα αγοράστηκε επειδή με τις υπόλοιπες δεν μπορώ να περπατήσω πλέον στις ελάχιστες φορές που βγαίνω διοτι θαμπωνουν οι φακοί των γυαλιών μου σε τέτοιον βαθμό που δεν βλέπω να περπατήσω και κινδυνεύω να σπάσω τα μούτρα μου, έχω και προβληματα όρασης με δυσκολίες οπότε με αυτό ακόμα πιο δύσκολα, έτσι έπρεπε να κατεβάζω κάθε λίγο την μάσκα με κίνδυνο είτε να μολυνθω είτε να φάω πρόστιμο αν με δούνε από τα κλιμάκια ελέγχου. 

Με την μάσκα αυτή ο αέρας εξερχεται από την βαλβίδα ενώ επειδή η τσιμουχα έρχεται σε επαφή με το δέρμα δεν εκφευγει ο αέρας από το διάκενο προς τα γυαλιά μου. Τώρα όσον αφορά τα περί βαλβίδας, ισχύει ότι η μάσκα προστατεύει μόνο αυτόν που την φοράει επειδή φιλτράρει τον αέρα, ο εκπνεομενος αέρας όμως δεν φιλτράρεται οπότε αν αυτός που φοράει την μάσκα νοσεί από οτιδήποτε μπορεί να το μεταδώσει στον άλλον, την λύση σε αυτό δίνει μια επιπλέον μάσκα υφασμάτινη η χειρουργική που μπορεις να βάλεις επάνω από αυτήν, δεν δυσκολεύεται πολύ η αναπνοή και καλύπτεται η βαλβίδα, εγώ αυτό θα κάνω όταν εισέρχομαι σε κλειστούς χώρους για να μην υπάρξει θέμα με κάποιον που γνωριζει και μπορεί να σου πει κάτι, σε ανοιχτούς χώρους την αφαιρώ και είμαι μόνο με την μια. 

Για μαγαζιά κτλ γνωρίζω ένα με καλό απόθεμα και αποστολή εντός 4-5 ημερών, αν θέλει ο ts να του το στείλω σε πμ. 

και εγώ φοράω γυαλιά αλλά οι μάσκες με φίλτρο είναι τραγικές. εάν έχεις τον ιό έχεις πάρει όλους έχεις βρει μαζί σου. καλύτερα να μην φοράς τίποτα.

οι καλύτερες για αυτόν τον σκοπό είναι οι μάσκες με ένα σιδεράκι στην μύτη που είναι εύκαμπτο. δεν το έχουν όλες αυτό δυστυχώς με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...