Προς το περιεχόμενο

Gps huawei watch gt2

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρες σε όλους,

Επειδη μου τελειώνει πολυ γρήγορα η μπαταρια,Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω την λειτουργια του gps στο smartwtach οταν δεν το χρειαζομαι?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το gps ενεργοποιείται όταν χρειάζεται όταν δώσεις οκ για άσκηση,δεν είναι παντα ενεργό.Πόσο σου κρατάει δλδ η μπαταρία;

Περιπου 3-4 ημέρες, επειδη συνηθως εργαζομαι σε κλειστο χώρο νομιζω πως υπαρχει κατανάλωση απο την χρηση του σηματος gps ..Αν απενεργοποιήσω απο το health την προσβαση στο gps θα αρκει?ή απλα αν δεν δωσω πρόγραμμα για ασκηση δεν θα λειτουργήσει?!δεν υπαρχει τρόπος να το ενεργοποιώ μονο οταν το χρειαζομαι?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dimitriskr είπε

Περιπου 3-4 ημέρες, επειδη συνηθως εργαζομαι σε κλειστο χώρο νομιζω πως υπαρχει κατανάλωση απο την χρηση του σηματος gps ..Αν απενεργοποιήσω απο το health την προσβαση στο gps θα αρκει?ή απλα αν δεν δωσω πρόγραμμα για ασκηση δεν θα λειτουργήσει?!δεν υπαρχει τρόπος να το ενεργοποιώ μονο οταν το χρειαζομαι?

Πολύ λίγο,το έχεις συνέχεια με αναμμένη οθόνη;Υπάρχει επιλογή για το  gps?Παντως to gps ενεργοποιείται μόνο όταν βάζεις άσκηση.Και εγω μεσα είμαι συνέχεια και κρατάει πάνω απο 10 μερες με όλες τις μετρησεις ενεργές αλλά κλειστό το rise to wake.

Aν το πηρες τωρα ,μπας και έχει πρόβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πολύ λίγο,το έχεις συνέχεια με αναμμένη οθόνη;Υπάρχει επιλογή για το  gps?Παντως to gps ενεργοποιείται μόνο όταν βάζεις άσκηση.Και εγω μεσα είμαι συνέχεια και κρατάει πάνω απο 10 μερες με όλες τις μετρησεις ενεργές αλλά κλειστό το rise to wake.

Aν το πηρες τωρα ,μπας και έχει πρόβλημα;

Ναι καινούριο ειναι ,στα specs για 10 ημέρες σε χρήση αναφέρει για αυτονομια όντως.Σε αλλα smartwathes υπαρχει επιλογη για απενεργοποίηση του gps μέσα απο τις ρυθμισεις της συσκευής.Σε αυτο δεν βρίσκω κατι αντίστοιχο 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 20/12/2020 στις 1:32 ΠΜ, dimitriskr είπε

Ναι καινούριο ειναι ,στα specs για 10 ημέρες σε χρήση αναφέρει για αυτονομια όντως.Σε αλλα smartwathes υπαρχει επιλογη για απενεργοποίηση του gps μέσα απο τις ρυθμισεις της συσκευής.Σε αυτο δεν βρίσκω κατι αντίστοιχο 

Σε ποια άλλα smartwatches υπάρχει "γενικά" η απενεργοποίηση του GPS  ;  Δεν έχει τύχει να έχω δει κάτι τέτοιο, γι' αυτό ρωτάω. Αλλά και να υπήρχε τέτοια επιλογή δεν θα είχε νόημα για σένα, εκτός κι αν το έχεις όλη μέρα το ρολόι να καταγράφει κάποια άσκηση (ή διαδοχικές ασκήσεις - π.χ. να κάνεις tracking κάποια άσκηση όπως "περπάτημα" ή "τρέξιμο" συνολικά για 10δες ώρες μέσα στην ημέρα) με το GPS ενεργοποιημένο. 
Αν εννοείς το αυτόματο μέτρημα των βημάτων, δεν τα μετράει χρησιμοποιώντας το GPS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...