Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mbison είπε

αλλο fw ή αλλη κονσόλα?🙂

4,87 οφισιαλ?

Άλλη κονσόλα,αυτή αναγκαστικά θέλει αλλαγή το WiFi chip το οποίο όπως είπαμε και ποιο πριν δεν αξίζει 

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΟΚ. Για ιστορικούς λόγους να πω πως το νεο στικ αναψε το λεντακι του κ το προσπαθησα 3 φορες ξαναβαζοντας το. Εβγαζε το ιδιο μνμα no applicable update κλπ. Μετα, αλλαξα το 3μετρο καλώδιο giotech που εχω για το controller και εβαλα το γνησιο. Και μετά ως δια μαγειας φόρτωσε.

Πάντως λες να μην ξαναπροσπαθησω με φορματ παλι τον σκληρο και μετα την προηγουμενη 4.86 ε? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mbison είπε

ΟΚ. Για ιστορικούς λόγους να πω πως το νεο στικ αναψε το λεντακι του κ το προσπαθησα 3 φορες ξαναβαζοντας το. Εβγαζε το ιδιο μνμα no applicable update κλπ. Μετα, αλλαξα το 3μετρο καλώδιο giotech που εχω για το controller και εβαλα το γνησιο. Και μετά ως δια μαγειας φόρτωσε.

Πάντως λες να μην ξαναπροσπαθησω με φορματ παλι τον σκληρο και μετα την προηγουμενη 4.86 ε? 

Τζάμπα ταλαιπωρία,είπαμε μία στο εκατομμύριο αν δουλέψει με hybrid από την στιγμή που δεν δούλεψε δεν θα δουλέψει με καμία,ότι θέμα έχει πάνω η μητρική δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στο update,είτε είναι παλιά ή καινούργια 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, mbison είπε

Εδώ είσαι...

CFW EVILNAT 4.87.2 COBRA [CEX] [noBD] [noBT]

https://mega.nz/file/JBtlEAiS#coMB6OdIBT9zjls5vWNQekOepMpHYCtBWYn5RjLex-c

Αναμένουμε αποτελέσματα...

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ.
Μόλις τώρα, THE GG GAMER είπε

Είναι μοντέλο cech 3004a δεν παίρνει μόνιμη firmware μόνο hfw

Δεν το πρόσεξα ότι είναι 3000 σειρά....

Μόλις τώρα, mbison είπε

The file you are trying to download is no longer available

Άστο, άκυρο, δεν ταιριάζει στο μοντέλο σου...

Δωστη για ανταλλακτικά, και με 50-60 ευρώ βρίσκεις σλιμακι 2004 σειρά η 2504 που δέχεται CFW.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα το έφτιαξα 

Έβγαλα τον σκληρό δίσκο τον έβαλα στο pc τον έκανα φορμάτ με γραμμή εντολών diskpart ύστερα τον έβαλα στο ps3 και ξεκίνησε την εγκατάσταση αλλά μόυ κόλλησε στο 80% τελικά έφταιγε και το usb έκανα ξανά την διαδικασία φορμάτ τον δίσκο έβαλα την ενημέρωση σε άλλο στικάκι και έγινε η εγκατάσταση κανονικά. Έβαλα την 4.87 hen

Επεξ/σία από NikosDantilis
Δημοσ.

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα δεν μου παίζει παιχνίδια που είναι πάνω από 20 Γκιγκα ότι παιχνίδι μικρό πέρασα στον σκληρό με FTP δουλεύει κανονικά όπως gran tourismo 6 antcarter Drake's fortune MMA fighter έβαλα το god of war 4 GTA 5 untcarted 3 μόλις πατάω στο δισκάκι μου ανοίγει μια μαύρη οθόνη για 2 λεπτά με πετάει 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NikosDantilis είπε

Τώρα έχω άλλο πρόβλημα δεν μου παίζει παιχνίδια που είναι πάνω από 20 Γκιγκα ότι παιχνίδι μικρό πέρασα στον σκληρό με FTP δουλεύει κανονικά όπως gran tourismo 6 antcarter Drake's fortune MMA fighter έβαλα το god of war 4 GTA 5 untcarted 3 μόλις πατάω στο δισκάκι μου ανοίγει μια μαύρη οθόνη για 2 λεπτά με πετάει 

Κάνε τα updates των παιχνιδιών που σου ζητάει την ώρα του loading και θα σου παίζουν.

Εκτός και αν είναι corrupted κατεβασμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, NikosDantilis είπε

Παιδιά καλημέρα το έφτιαξα 

Έβγαλα τον σκληρό δίσκο τον έβαλα στο pc τον έκανα φορμάτ με γραμμή εντολών diskpart ύστερα τον έβαλα στο ps3 και ξεκίνησε την εγκατάσταση αλλά μόυ κόλλησε στο 80% τελικά έφταιγε και το usb έκανα ξανά την διαδικασία φορμάτ τον δίσκο έβαλα την ενημέρωση σε άλλο στικάκι και έγινε η εγκατάσταση κανονικά. Έβαλα την 4.87 hen

Αρα παιδιά να κάνω κ γω το ίδιο? Κάποιο λινκ για την 4.87 hen?

Επεξ/σία από mbison
Δημοσ.
Στις 7/1/2021 στις 10:24 ΜΜ, mbison είπε

Αρα παιδιά να κάνω κ γω το ίδιο? Κάποιο λινκ για την 4.87 hen?

https://mega.nz/file/fAJFwSqL#PeQfhVjbGAi69S4Jr369Tly4trG4Y9ALqdlUIBzW8qk

Δοκίμασε άλλο στικάκι από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα και σε εμένα 

Στις 7/1/2021 στις 10:08 ΜΜ, mikele13- είπε

Κάνε τα updates των παιχνιδιών που σου ζητάει την ώρα του loading και θα σου παίζουν.

Εκτός και αν είναι corrupted κατεβασμένα.

Είναι corrupted, βρήκα ένα god of war  και παίζει αυτή την στιγμή αλλά τα περισσότερα παιχνίδια που βρίσκω δεν τα παίζει

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, NikosDantilis είπε

https://mega.nz/file/fAJFwSqL#PeQfhVjbGAi69S4Jr369Tly4trG4Y9ALqdlUIBzW8qk

Δοκίμασε άλλο στικάκι από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα και σε εμένα 

Είναι corrupted, βρήκα ένα god of war  και παίζει αυτή την στιγμή αλλά τα περισσότερα παιχνίδια που βρίσκω δεν τα παίζει

Καταρχήν έχεις δώσει ip address στην κονσόλα?

Όταν τρέχεις το παιχνίδι και εφόσον έχει περασμένη ip  θα σου ζητήσει update τα οποία ξεκινάνε πάντα από 1.xx τα οποία κάνεις, στην συνέχεια θα παίξει κανονικά το παιχνίδι.

Μιλάμε πάντα όταν έχεις μαύρη οθόνη.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mikele13- είπε

Καταρχήν έχεις δώσει ip address στην κονσόλα?

Όταν τρέχεις το παιχνίδι και εφόσον έχει περασμένη ip  θα σου ζητήσει update τα οποία ξεκινάνε πάντα από 1.xx τα οποία κάνεις, στην συνέχεια θα παίξει κανονικά το παιχνίδι.

Μιλάμε πάντα όταν έχεις μαύρη οθόνη.

Τι εννοείς αν έχω δώσει ΙΡ δεν ξέρω; update έκανε το παιχνίδι αλλά πάλι δεν παίζει 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, NikosDantilis είπε

Τι εννοείς αν έχω δώσει ΙΡ δεν ξέρω; update έκανε το παιχνίδι αλλά πάλι δεν παίζει 

Να έχει ίντερνετ η κονσόλα.

Πήγαινε εκεί που σου έστειλα και ξανά-παρτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...