THE GG GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, mbison είπε αλλο fw ή αλλη κονσόλα?🙂 4,87 οφισιαλ? Άλλη κονσόλα,αυτή αναγκαστικά θέλει αλλαγή το WiFi chip το οποίο όπως είπαμε και ποιο πριν δεν αξίζει
mbison Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 ΟΚ. Για ιστορικούς λόγους να πω πως το νεο στικ αναψε το λεντακι του κ το προσπαθησα 3 φορες ξαναβαζοντας το. Εβγαζε το ιδιο μνμα no applicable update κλπ. Μετα, αλλαξα το 3μετρο καλώδιο giotech που εχω για το controller και εβαλα το γνησιο. Και μετά ως δια μαγειας φόρτωσε. Πάντως λες να μην ξαναπροσπαθησω με φορματ παλι τον σκληρο και μετα την προηγουμενη 4.86 ε?
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, mbison είπε ΟΚ. Για ιστορικούς λόγους να πω πως το νεο στικ αναψε το λεντακι του κ το προσπαθησα 3 φορες ξαναβαζοντας το. Εβγαζε το ιδιο μνμα no applicable update κλπ. Μετα, αλλαξα το 3μετρο καλώδιο giotech που εχω για το controller και εβαλα το γνησιο. Και μετά ως δια μαγειας φόρτωσε. Πάντως λες να μην ξαναπροσπαθησω με φορματ παλι τον σκληρο και μετα την προηγουμενη 4.86 ε? Τζάμπα ταλαιπωρία,είπαμε μία στο εκατομμύριο αν δουλέψει με hybrid από την στιγμή που δεν δούλεψε δεν θα δουλέψει με καμία,ότι θέμα έχει πάνω η μητρική δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στο update,είτε είναι παλιά ή καινούργια 1
mikele13- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, mbison είπε ΟΚ. Για ιστορικούς λόγους να πω πως το νεο στικ αναψε το λεντακι του κ το προσπαθησα 3 φορες ξαναβαζοντας το. Εβγαζε το ιδιο μνμα no applicable update κλπ. Μετα, αλλαξα το 3μετρο καλώδιο giotech που εχω για το controller και εβαλα το γνησιο. Και μετά ως δια μαγειας φόρτωσε. Πάντως λες να μην ξαναπροσπαθησω με φορματ παλι τον σκληρο και μετα την προηγουμενη 4.86 ε? Εδώ είσαι... CFW EVILNAT 4.87.2 COBRA [CEX] [noBD] [noBT] https://mega.nz/file/JBtlEAiS#coMB6OdIBT9zjls5vWNQekOepMpHYCtBWYn5RjLex-c Αναμένουμε αποτελέσματα... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από mikele13-
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, mikele13- είπε Εδώ είσαι... CFW EVILNAT 4.87.2 COBRA [CEX] [noBD] [noBT] https://mega.nz/file/JBtlEAiS#coMB6OdIBT9zjls5vWNQekOepMpHYCtBWYn5RjLex-c Αναμένουμε αποτελέσματα... Είναι μοντέλο cech 3004a δεν παίρνει μόνιμη firmware μόνο hfw
mbison Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, mikele13- είπε Εδώ είσαι... CFW EVILNAT 4.87.2 COBRA [CEX] [noBD] [noBT] https://mega.nz/file/JBtlEAiS#coMB6OdIBT9zjls5vWNQekOepMpHYCtBWYn5RjLex-c Αναμένουμε αποτελέσματα... The file you are trying to download is no longer available
mikele13- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, THE GG GAMER είπε Είναι μοντέλο cech 3004a δεν παίρνει μόνιμη firmware μόνο hfw Δεν το πρόσεξα ότι είναι 3000 σειρά.... Μόλις τώρα, mbison είπε The file you are trying to download is no longer available Άστο, άκυρο, δεν ταιριάζει στο μοντέλο σου... Δωστη για ανταλλακτικά, και με 50-60 ευρώ βρίσκεις σλιμακι 2004 σειρά η 2504 που δέχεται CFW.
NikosDantilis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα το έφτιαξα Έβγαλα τον σκληρό δίσκο τον έβαλα στο pc τον έκανα φορμάτ με γραμμή εντολών diskpart ύστερα τον έβαλα στο ps3 και ξεκίνησε την εγκατάσταση αλλά μόυ κόλλησε στο 80% τελικά έφταιγε και το usb έκανα ξανά την διαδικασία φορμάτ τον δίσκο έβαλα την ενημέρωση σε άλλο στικάκι και έγινε η εγκατάσταση κανονικά. Έβαλα την 4.87 hen Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από NikosDantilis
NikosDantilis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Τώρα έχω άλλο πρόβλημα δεν μου παίζει παιχνίδια που είναι πάνω από 20 Γκιγκα ότι παιχνίδι μικρό πέρασα στον σκληρό με FTP δουλεύει κανονικά όπως gran tourismo 6 antcarter Drake's fortune MMA fighter έβαλα το god of war 4 GTA 5 untcarted 3 μόλις πατάω στο δισκάκι μου ανοίγει μια μαύρη οθόνη για 2 λεπτά με πετάει
mikele13- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, NikosDantilis είπε Τώρα έχω άλλο πρόβλημα δεν μου παίζει παιχνίδια που είναι πάνω από 20 Γκιγκα ότι παιχνίδι μικρό πέρασα στον σκληρό με FTP δουλεύει κανονικά όπως gran tourismo 6 antcarter Drake's fortune MMA fighter έβαλα το god of war 4 GTA 5 untcarted 3 μόλις πατάω στο δισκάκι μου ανοίγει μια μαύρη οθόνη για 2 λεπτά με πετάει Κάνε τα updates των παιχνιδιών που σου ζητάει την ώρα του loading και θα σου παίζουν. Εκτός και αν είναι corrupted κατεβασμένα.
mbison Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, NikosDantilis είπε Παιδιά καλημέρα το έφτιαξα Έβγαλα τον σκληρό δίσκο τον έβαλα στο pc τον έκανα φορμάτ με γραμμή εντολών diskpart ύστερα τον έβαλα στο ps3 και ξεκίνησε την εγκατάσταση αλλά μόυ κόλλησε στο 80% τελικά έφταιγε και το usb έκανα ξανά την διαδικασία φορμάτ τον δίσκο έβαλα την ενημέρωση σε άλλο στικάκι και έγινε η εγκατάσταση κανονικά. Έβαλα την 4.87 hen Αρα παιδιά να κάνω κ γω το ίδιο? Κάποιο λινκ για την 4.87 hen? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από mbison
NikosDantilis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Στις 7/1/2021 στις 10:24 ΜΜ, mbison είπε Αρα παιδιά να κάνω κ γω το ίδιο? Κάποιο λινκ για την 4.87 hen? https://mega.nz/file/fAJFwSqL#PeQfhVjbGAi69S4Jr369Tly4trG4Y9ALqdlUIBzW8qk Δοκίμασε άλλο στικάκι από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα και σε εμένα Στις 7/1/2021 στις 10:08 ΜΜ, mikele13- είπε Κάνε τα updates των παιχνιδιών που σου ζητάει την ώρα του loading και θα σου παίζουν. Εκτός και αν είναι corrupted κατεβασμένα. Είναι corrupted, βρήκα ένα god of war και παίζει αυτή την στιγμή αλλά τα περισσότερα παιχνίδια που βρίσκω δεν τα παίζει
mikele13- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 59 λεπτά πριν, NikosDantilis είπε https://mega.nz/file/fAJFwSqL#PeQfhVjbGAi69S4Jr369Tly4trG4Y9ALqdlUIBzW8qk Δοκίμασε άλλο στικάκι από εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα και σε εμένα Είναι corrupted, βρήκα ένα god of war και παίζει αυτή την στιγμή αλλά τα περισσότερα παιχνίδια που βρίσκω δεν τα παίζει Καταρχήν έχεις δώσει ip address στην κονσόλα? Όταν τρέχεις το παιχνίδι και εφόσον έχει περασμένη ip θα σου ζητήσει update τα οποία ξεκινάνε πάντα από 1.xx τα οποία κάνεις, στην συνέχεια θα παίξει κανονικά το παιχνίδι. Μιλάμε πάντα όταν έχεις μαύρη οθόνη.
NikosDantilis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, mikele13- είπε Καταρχήν έχεις δώσει ip address στην κονσόλα? Όταν τρέχεις το παιχνίδι και εφόσον έχει περασμένη ip θα σου ζητήσει update τα οποία ξεκινάνε πάντα από 1.xx τα οποία κάνεις, στην συνέχεια θα παίξει κανονικά το παιχνίδι. Μιλάμε πάντα όταν έχεις μαύρη οθόνη. Τι εννοείς αν έχω δώσει ΙΡ δεν ξέρω; update έκανε το παιχνίδι αλλά πάλι δεν παίζει
mikele13- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, NikosDantilis είπε Τι εννοείς αν έχω δώσει ΙΡ δεν ξέρω; update έκανε το παιχνίδι αλλά πάλι δεν παίζει Να έχει ίντερνετ η κονσόλα. Πήγαινε εκεί που σου έστειλα και ξανά-παρτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα