mbison Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Δεν νομίζω γιατί τα χειριστήρια χρησιμοποιούν από τις USB και το ρεύμα αλλά και το data για να γίνουν sync οπότε στάνταρ κάτι παίζει με τα στικάκια Βρες κάποιο άλλο στικάκι από ένα φίλο σου και ξαναδοκίμασε Θα του ζητησω στικακι. Γιατι τα 2 που εχω εγω τα δοκιμασα. Και τον εξωτερικο που εχω δεν θελω να τον βγαλω απο την τβ. Το φορμαρισμα του σκληρου του ps λετε εγινε ενταξει?
THE GG GAMER Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, mbison είπε Θα του ζητησω στικακι. Γιατι τα 2 που εχω εγω τα δοκιμασα. Και τον εξωτερικο που εχω δεν θελω να τον βγαλω απο την τβ. Το φορμαρισμα του σκληρου του ps λετε εγινε ενταξει? Ναι ,δεν υπάρχει θέμα με το format του δίσκου συν ότι το ps3 πριν την εγκατάσταση της firmware θα τον ξαναδιαμορφώση
korakios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μήπως είναι σε GPT και όχι MBR τα στικάκια ?
mbison Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε Δεν νομίζω γιατί τα χειριστήρια χρησιμοποιούν από τις USB και το ρεύμα αλλά και το data για να γίνουν sync οπότε στάνταρ κάτι παίζει με τα στικάκια Βρες κάποιο άλλο στικάκι από ένα φίλο σου και ξαναδοκίμασε Πρωτα το κανουμε κι αυτο fat32. Μετα ποιο fw να κατεβασουμε, 4.87 Official ή υβρυδικο? Μόλις τώρα, mbison είπε Πρωτα το κανουμε κι αυτο fat32. Μετα ποιο fw να κατεβασουμε, 4.87 Official ή υβρυδικο? Θα τα κανουμε ολα απ το pc του.
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, mbison είπε Πρωτα το κανουμε κι αυτο fat32. Μετα ποιο fw να κατεβασουμε, 4.87 Official ή υβρυδικο? Θα τα κανουμε ολα απ το pc του. Βάλε το hybrid μην ξεχάσεις να το κάνεις μετονομασία το firmware σε PS3UPDAT.PUP Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από THE GG GAMER
mikele13- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, mbison είπε Δοκιμασα ολα τα fw που ειχα κατεβασει, σε safe mode παντα, πατωντας start k select κανει checking... k μετα παντα το ιδιο μνμα no applicabel upadate was found. Connect storage media that contains update data of version 4.85 or late and then press start and select κλπ. Μια λεπτομερεια, το στικακι δουλευει πολυ στρωτα οταν φορτωνα το εκαστοτε αρχειο PS3 αναβοντας κ το λαμπακι του. Ενω στην κονσολα δεν αναβει ποτε. Αν το ανοιξω κανονικά χωρίς safe mode δείχνει αυτο. Μήπως πριν το update πρέπει να προηγηθεί τπτ άλλο? Εδώ δείχνει ότι πρέπει να κάνεις το combo start και select να σου κάνει φορμάτ τον σκληρό δίσκο, και στην συνέχεια θα σου διαβάσει το fw στο usb το οποίο τυχαίνει πολλές φορές όταν το κουμπώνεις να μην το βλέπει, και να χρειαστεί να το βγάλεις/βάλεις 2-3 φορές μέχρι να σου ανάψει το led του usb, γι'αυτό σου γράφει no applicable data was found.. Βάλε το 4.87 από την σελίδα της Sony. PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP
NikosDantilis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 kalispera antimetopizo kai ego akrivos to idio provlima me ton filo se ps3 dokimasa kai allo stikaki dokimasa kai allon disko alla tipota i diafora mono einai oti emena i konsola den doyleyei to cd kai ita jeilbroken epeze paixnidia apo ton disko. mipos to provlima einai genika i sigkekrimenh enimerosi h 4.87
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, NikosDantilis είπε kalispera antimetopizo kai ego akrivos to idio provlima me ton filo se ps3 dokimasa kai allo stikaki dokimasa kai allon disko alla tipota i diafora mono einai oti emena i konsola den doyleyei to cd kai ita jeilbroken epeze paixnidia apo ton disko. mipos to provlima einai genika i sigkekrimenh enimerosi h 4.87 Αν το ps3 είχε cfw και όχι hfw!Τότε μπορείς να εγκαταστήσεις την 4.87.2 no bd είναι αυτή εδώ https://mega.nz/file/NFlHWYwb#Pprw3_0twDoXnj_ptySh9ckkfYsc8oB7nByUrk8GGuA
MTX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 αν είσαι Αθηνα επικοινώνησε μαζί μου να στο φτιάξω
mikele13- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε Αν το ps3 είχε cfw και όχι hfw!Τότε μπορείς να εγκαταστήσεις την 4.87.2 no bd είναι αυτή εδώ https://mega.nz/file/NFlHWYwb#Pprw3_0twDoXnj_ptySh9ckkfYsc8oB7nByUrk8GGuA Αν έχει όντως χαλασμένο drive (πλακέτα η flex cable) ο φίλος βάζει nobd fw. Αν έχει λέιζερ χαλασμένο,τα updates τα λαμβάνει κανονικά. Ας μας πει ο φίλος τι πρόβλημα έχει ακριβώς. Υ.Γ Παίζει να φταίει το 4.87 της Sony και να τραβιέται ο κόσμος άδικα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από mikele13-
mbison Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Φορτωσε την υβριδική. Δίνει επιλογη μονο cancel?
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, mbison είπε Φορτωσε την υβριδική. Δίνει επιλογη μονο cancel? Πας όλο δεξιά σε έχει βελάκι
mbison Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Πας όλο δεξιά σε έχει βελάκι Ωχ, τα ιδια, κολλησε στο 42%
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mbison είπε Ωχ, τα ιδια, κολλησε στο 42% Ε τότε δεν γίνεται κάτι αναγκαστικά πας σε άλλο Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από THE GG GAMER
mbison Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) αλλο fw ή αλλη κονσόλα?🙂 4,87 οφισιαλ? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από mbison
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα