Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Δεν νομίζω γιατί τα χειριστήρια χρησιμοποιούν από τις USB και το ρεύμα αλλά και το data για να γίνουν sync οπότε στάνταρ κάτι παίζει με τα στικάκια 

Βρες κάποιο άλλο στικάκι από ένα φίλο σου και ξαναδοκίμασε 

Θα του ζητησω στικακι. Γιατι τα 2 που εχω εγω τα δοκιμασα. Και τον εξωτερικο που εχω δεν θελω να τον βγαλω απο την τβ. Το φορμαρισμα του σκληρου του ps λετε εγινε ενταξει? 

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mbison είπε

Θα του ζητησω στικακι. Γιατι τα 2 που εχω εγω τα δοκιμασα. Και τον εξωτερικο που εχω δεν θελω να τον βγαλω απο την τβ. Το φορμαρισμα του σκληρου του ps λετε εγινε ενταξει? 

Ναι ,δεν υπάρχει θέμα με το format του δίσκου συν ότι το ps3 πριν την εγκατάσταση της firmware θα τον ξαναδιαμορφώση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε

Δεν νομίζω γιατί τα χειριστήρια χρησιμοποιούν από τις USB και το ρεύμα αλλά και το data για να γίνουν sync οπότε στάνταρ κάτι παίζει με τα στικάκια 

Βρες κάποιο άλλο στικάκι από ένα φίλο σου και ξαναδοκίμασε 

Πρωτα το κανουμε κι αυτο fat32. Μετα ποιο fw να κατεβασουμε, 4.87 Official ή υβρυδικο?

Μόλις τώρα, mbison είπε

Πρωτα το κανουμε κι αυτο fat32. Μετα ποιο fw να κατεβασουμε, 4.87 Official ή υβρυδικο?

Θα τα κανουμε ολα απ το pc του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, mbison είπε

Θα τα κανουμε ολα απ το pc του.

Βάλε το hybrid μην ξεχάσεις να το κάνεις μετονομασία το firmware σε PS3UPDAT.PUP

Επεξ/σία από THE GG GAMER
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mbison είπε

Δοκιμασα ολα τα fw που ειχα κατεβασει, σε safe mode παντα, πατωντας start k select κανει checking... k μετα παντα το ιδιο μνμα no applicabel upadate was found. Connect storage media that contains update data of version 4.85 or late and then press start and select κλπ.

Μια λεπτομερεια, το στικακι δουλευει πολυ στρωτα οταν φορτωνα το εκαστοτε αρχειο PS3 αναβοντας κ το λαμπακι του. Ενω στην κονσολα δεν αναβει ποτε.

Αν το ανοιξω κανονικά χωρίς safe mode δείχνει αυτο. Μήπως πριν το update πρέπει να προηγηθεί τπτ άλλο?

DSC_1675.JPG

Εδώ δείχνει ότι πρέπει να κάνεις το combo start και select να σου κάνει φορμάτ τον σκληρό δίσκο, και στην συνέχεια θα σου διαβάσει το fw στο usb το οποίο τυχαίνει πολλές φορές όταν το κουμπώνεις να μην το βλέπει, και να χρειαστεί να το βγάλεις/βάλεις 2-3 φορές μέχρι να σου ανάψει το led του usb, γι'αυτό σου γράφει no applicable data was found..

Βάλε το 4.87 από την σελίδα της Sony.

PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

Δημοσ.

kalispera antimetopizo kai ego akrivos to idio provlima me ton filo se ps3 dokimasa kai allo stikaki dokimasa kai allon disko alla tipota i diafora mono einai oti emena i konsola den doyleyei to cd kai ita jeilbroken epeze paixnidia apo ton disko.  

mipos to provlima einai genika i sigkekrimenh enimerosi h 4.87

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, NikosDantilis είπε

kalispera antimetopizo kai ego akrivos to idio provlima me ton filo se ps3 dokimasa kai allo stikaki dokimasa kai allon disko alla tipota i diafora mono einai oti emena i konsola den doyleyei to cd kai ita jeilbroken epeze paixnidia apo ton disko.  

mipos to provlima einai genika i sigkekrimenh enimerosi h 4.87

Αν το ps3 είχε cfw και όχι hfw!Τότε μπορείς να εγκαταστήσεις την 4.87.2 no bd είναι αυτή εδώ https://mega.nz/file/NFlHWYwb#Pprw3_0twDoXnj_ptySh9ckkfYsc8oB7nByUrk8GGuA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε

Αν το ps3 είχε cfw και όχι hfw!Τότε μπορείς να εγκαταστήσεις την 4.87.2 no bd είναι αυτή εδώ https://mega.nz/file/NFlHWYwb#Pprw3_0twDoXnj_ptySh9ckkfYsc8oB7nByUrk8GGuA

Αν έχει όντως χαλασμένο drive (πλακέτα η flex cable) ο φίλος βάζει nobd fw.

Αν έχει λέιζερ χαλασμένο,τα updates τα λαμβάνει κανονικά.

Ας μας πει ο φίλος τι πρόβλημα έχει ακριβώς.

Υ.Γ Παίζει να φταίει το 4.87 της Sony και να τραβιέται ο κόσμος άδικα.

Επεξ/σία από mikele13-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mbison είπε

Ωχ, τα ιδια, κολλησε στο 42%

DSC_1680.JPG

DSC_1681.JPG

Ε τότε δεν γίνεται κάτι αναγκαστικά πας σε άλλο 

Επεξ/σία από THE GG GAMER

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...