Mr_Terror Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δεν περνας τιποτα στον σκληρο δισκο.Αναλαμβανει η κονσολα να τον φορμαρει και να περασει το λειτουργικο. Το φλασακι πρεπει να ειναι fat 32.Ειναι σιγουρο αυτο.
Eddy_Gordo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δεν πιστεύω να έχεις ξεχάσει κανα δισκάκι μες το ντράιβ; δοκιμασε σε άλλο στικακι παλι και ξανακατεβασε το αρχείο από αλλού αν το βρεις
vorlon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Στο δικό μου PS3 ειχα αλλάξει δίσκο 4 φορες και είχα κάνει αυτη την διαδικάσια χωρίς πρόβλημα. Οπότε είτε εσυ κάνεις κάποιο λάθος, είτε το PS3 εχει πρόβλημα. Αν και για 99% το κόβω για πρόβλημα του PS3
Petros.p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 καλησπέρα και καλή χρονιά, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ps4 και κάρτα WiFi, είχε χαλάσει και δεν μπορούσα να κάνω update, η μόνη λύση ήταν αλλαγή κάρτας σε τεχνικό που πήγε κάνα 70 αλλά σε 3 δεν ξέρω αν συμφέρει η αλλαγή.
THE GG GAMER Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, Petros.p είπε καλησπέρα και καλή χρονιά, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ps4 και κάρτα WiFi, είχε χαλάσει και δεν μπορούσα να κάνω update, η μόνη λύση ήταν αλλαγή κάρτας σε τεχνικό που πήγε κάνα 70 αλλά σε 3 δεν ξέρω αν συμφέρει η αλλαγή. Καλή χρονιά,συγκεκριμένα ποιο μοντέλο έχεις;Αν είναι φατ αλλάζει εύκολα
Petros.p Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Καλή χρονιά,συγκεκριμένα ποιο μοντέλο έχεις;Αν είναι φατ αλλάζει εύκολα To Slim έχω. το είχα πάει σε τεχνικό και το άλλαξε, εγώ ειμαι κάλος μόνο στο να τα χαλάω.
mbison Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Konstantinos92 είπε Αγόρασε κανένα PS4 και στείλτο ανακύκλωση το PS3. To εχω παρει απο καιρο στον υιο. Το Ps3 δυσκολα το αποχωρίζομαι γιατί ασχολήθηκα πολύ αγοράζοντας παιχνίδια κ οτι αλλο χρειαστηκε. Αν η κονσολα βγηκε off τοτε ή θα πουλήσω τα υπόλοιπα ή μπορει να πάρω αλλη μεταχειρισμενη, τι να πω. Μεχρι προτινως επαιζα hot pursuit online με ethernet. 1
THE GG GAMER Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, mbison είπε To εχω παρει απο καιρο στον υιο. Το Ps3 δυσκολα το αποχωρίζομαι γιατί ασχολήθηκα πολύ αγοράζοντας παιχνίδια κ οτι αλλο χρειαστηκε. Αν η κονσολα βγηκε off τοτε ή θα πουλήσω τα υπόλοιπα ή μπορει να πάρω αλλη μεταχειρισμενη, τι να πω. Μεχρι προτινως επαιζα hot pursuit online με ethernet. Μάλλον υπάρχει και η άλλη περίπτωση τα στικάκια σου να είναι gpt,και το ps3 αναγνωρίζει μάλλον;Μονο mbr εδώ είναι το βίντεο Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από THE GG GAMER
Mazinga Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Μάλλον υπάρχει και η άλλη περίπτωση τα στικάκια σου να είναι gpt,και το ps3 αναγνωρίζει μάλλον;Μονο mbr εδώ είναι το βίντεο Θα μπορουσε ναι, αλλα μαλλον δεν θα διαβαζε καν το δισκο. Καλυτερα να αγοραστει καθαρο νεο στικακι για τετοια δουλεια η ενας δοκιμασμενος εξωτερικος δισκος. δειτε και Download Sony PlayStation 3 Firmware 4.87 for OS Independent (softpedia.com) PS3 System software (playstation.com) με οδηγιες κ παραπομπες μη τυχων
mbison Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε Μάλλον υπάρχει και η άλλη περίπτωση τα στικάκια σου να είναι gpt,και το ps3 αναγνωρίζει μάλλον;Μονο mbr εδώ είναι το βίντεο Δοκιμασα και την 4.86 στο στικακι αλλα τιποτα. Συγκεκριμενα, εμφανιζει το μνμα no applicaple data οταν πατω τα start k select. H μεθοδος που δειχνει πιο πανω εμφανιζει τους δισκους. Εγω θα βαλω το στικακι σε μια θυρα και θα επιλεξω τη θύρα? Γιατι δισκους δειχνει το βιντεο Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από mbison
THE GG GAMER Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, mbison είπε Δοκιμασα και την 4.86 στο στικακι αλλα τιποτα. Συγκεκριμενα, εμφανιζει το μνμα no applicanle data οταν πατω τα start k select. H μεθοδος που δειχνει πιο πανω εμφανιζει τους δισκους. Εγω θα βαλω το στικακι σε μια θυρα και θα επιλεξω τη θύρα? Γιατι δισκους δειχνει το βιντεο Θα βάλεις το στικάκι στον υπολογιστή σου και εκεί που θα βγάλει τους δίσκους θα είναι και το στικάκι πχ 16gb είναι θα στο βγάλει εκεί
mbison Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Θα βάλεις το στικάκι στον υπολογιστή σου και εκεί που θα βγάλει τους δίσκους θα είναι και το στικάκι πχ 16gb είναι θα στο βγάλει εκεί 10 λεπτά πριν, mbison είπε Γραφοντας list disc εμφανιστηκε αυτο Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2021 από mbison
THE GG GAMER Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, mbison είπε Γραφοντας list disc εμφανιστηκε αυτο Όχι dis(c) ! List disk
mbison Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Όχι dis(c) ! List disk ok μου το εμφανισε σε disk1, απλα τσεκαρε παρακαλω αν οντως ειναι το φλασακι και δεν ειναι κανα δισκος του λαπτοπ. Να το κανω mbr?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα