Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν περνας τιποτα στον σκληρο δισκο.Αναλαμβανει η κονσολα να τον φορμαρει και να περασει το λειτουργικο.

Το φλασακι πρεπει να ειναι fat 32.Ειναι σιγουρο αυτο.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να έχεις ξεχάσει κανα δισκάκι μες το ντράιβ; δοκιμασε σε άλλο στικακι παλι και ξανακατεβασε το αρχείο από αλλού αν το βρεις 

Δημοσ.

Στο δικό μου PS3 ειχα αλλάξει δίσκο 4 φορες και είχα κάνει αυτη την διαδικάσια χωρίς πρόβλημα. Οπότε είτε εσυ κάνεις κάποιο λάθος, είτε το PS3 εχει πρόβλημα. Αν και για 99% το κόβω για πρόβλημα του PS3

Δημοσ.

καλησπέρα και καλή χρονιά, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ps4 και κάρτα WiFi, είχε χαλάσει και δεν μπορούσα να κάνω update, η μόνη λύση ήταν αλλαγή κάρτας σε τεχνικό που πήγε κάνα 70 αλλά σε 3 δεν ξέρω αν συμφέρει η αλλαγή.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Petros.p είπε

καλησπέρα και καλή χρονιά, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με ps4 και κάρτα WiFi, είχε χαλάσει και δεν μπορούσα να κάνω update, η μόνη λύση ήταν αλλαγή κάρτας σε τεχνικό που πήγε κάνα 70 αλλά σε 3 δεν ξέρω αν συμφέρει η αλλαγή.

Καλή χρονιά,συγκεκριμένα ποιο μοντέλο έχεις;Αν είναι φατ αλλάζει εύκολα 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Καλή χρονιά,συγκεκριμένα ποιο μοντέλο έχεις;Αν είναι φατ αλλάζει εύκολα 

To Slim έχω. το είχα πάει σε τεχνικό και το άλλαξε, εγώ ειμαι κάλος μόνο στο να τα χαλάω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Konstantinos92 είπε

Αγόρασε κανένα PS4 και στείλτο ανακύκλωση το PS3.

To εχω παρει απο καιρο στον υιο. Το Ps3 δυσκολα το αποχωρίζομαι γιατί ασχολήθηκα πολύ αγοράζοντας παιχνίδια κ οτι αλλο χρειαστηκε. Αν η κονσολα βγηκε off τοτε ή θα πουλήσω τα υπόλοιπα ή μπορει να πάρω αλλη μεταχειρισμενη, τι να πω. Μεχρι προτινως επαιζα hot pursuit online με ethernet.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, mbison είπε

To εχω παρει απο καιρο στον υιο. Το Ps3 δυσκολα το αποχωρίζομαι γιατί ασχολήθηκα πολύ αγοράζοντας παιχνίδια κ οτι αλλο χρειαστηκε. Αν η κονσολα βγηκε off τοτε ή θα πουλήσω τα υπόλοιπα ή μπορει να πάρω αλλη μεταχειρισμενη, τι να πω. Μεχρι προτινως επαιζα hot pursuit online με ethernet.

Μάλλον υπάρχει και η άλλη περίπτωση τα στικάκια σου να είναι gpt,και το ps3 αναγνωρίζει μάλλον;Μονο mbr εδώ είναι το βίντεο 

Επεξ/σία από THE GG GAMER
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Μάλλον υπάρχει και η άλλη περίπτωση τα στικάκια σου να είναι gpt,και το ps3 αναγνωρίζει μάλλον;Μονο mbr εδώ είναι το βίντεο 

Θα μπορουσε ναι, αλλα μαλλον δεν θα διαβαζε καν το δισκο. Καλυτερα να αγοραστει καθαρο νεο στικακι για τετοια δουλεια η ενας δοκιμασμενος εξωτερικος δισκος.

δειτε και

Download Sony PlayStation 3 Firmware 4.87 for OS Independent (softpedia.com)

PS3 System software (playstation.com)

με οδηγιες κ παραπομπες μη τυχων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε

Δοκιμασα και την 4.86 στο στικακι αλλα τιποτα. Συγκεκριμενα, εμφανιζει το μνμα no applicaple data οταν πατω τα start k select.

H μεθοδος που δειχνει πιο πανω εμφανιζει τους δισκους. Εγω θα βαλω το στικακι σε μια θυρα και θα επιλεξω τη θύρα? Γιατι δισκους δειχνει το βιντεο

Επεξ/σία από mbison
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mbison είπε

Δοκιμασα και την 4.86 στο στικακι αλλα τιποτα. Συγκεκριμενα, εμφανιζει το μνμα no applicanle data οταν πατω τα start k select.

H μεθοδος που δειχνει πιο πανω εμφανιζει τους δισκους. Εγω θα βαλω το στικακι σε μια θυρα και θα επιλεξω τη θύρα? Γιατι δισκους δειχνει το βιντεο

Θα βάλεις το στικάκι στον υπολογιστή σου και εκεί που θα βγάλει τους δίσκους θα είναι και το στικάκι πχ 16gb είναι θα στο βγάλει εκεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Θα βάλεις το στικάκι στον υπολογιστή σου και εκεί που θα βγάλει τους δίσκους θα είναι και το στικάκι πχ 16gb είναι θα στο βγάλει εκεί 

DSC_1666.JPG

10 λεπτά πριν, mbison είπε

DSC_1666.JPG

Γραφοντας list disc εμφανιστηκε αυτο

Επεξ/σία από mbison
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε

Όχι dis(c) ! List disk

ok μου το εμφανισε σε disk1, απλα τσεκαρε παρακαλω αν οντως ειναι το φλασακι και δεν ειναι κανα δισκος του λαπτοπ. Να το κανω mbr?

DSC_1667.JPG

DSC_1668.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...