mbison Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Κατα την αναβαθμιση μεσω internet μου εβγαλε PS3 error 8002F1F9 περιπου στο 60% του update. Βρηκα στο internet οτι αυτο συνεβη διοτι εχω κατεστραμμενη την πλακετα του wifi. Γι αυτο κ συνδεομαι μεσω ethernet κ τα controller μου με καλωδια. Βρηκα το update (4.87), το εγραψα σε στικακι και το εβαλα στην κονσολα. Ομως ανοιγοντας την κονσολα αυτοματα ανοιγει στην αναβαθμιση που δεν ειχε τελειωσει πριν. Δηλαδη δεν με αφηνει να παω πισω στο μενου κ να διαλεξω update from usb. Διαβασα οτι θα πρεπει να μπω με safe mode αλλα παλι δεν τα καταφερα. Μετα το διπλο μπιπ παλι προσπαθει να ολοκληρωσει το update via internet. Καμια λυση? Ευχαριστω
THE GG GAMER Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, mbison είπε Κατα την αναβαθμιση μεσω internet μου εβγαλε PS3 error 8002F1F9 περιπου στο 60% του update. Βρηκα στο internet οτι αυτο συνεβη διοτι εχω κατεστραμμενη την πλακετα του wifi. Γι αυτο κ συνδεομαι μεσω ethernet κ τα controller μου με καλωδια. Βρηκα το update (4.87), το εγραψα σε στικακι και το εβαλα στην κονσολα. Ομως ανοιγοντας την κονσολα αυτοματα ανοιγει στην αναβαθμιση που δεν ειχε τελειωσει πριν. Δηλαδη δεν με αφηνει να παω πισω στο μενου κ να διαλεξω update from usb. Διαβασα οτι θα πρεπει να μπω με safe mode αλλα παλι δεν τα καταφερα. Μετα το διπλο μπιπ παλι προσπαθει να ολοκληρωσει το update via internet. Καμια λυση? Ευχαριστω Γιατί φίλε δεν ρώτησες πριν κάνεις το update....Όταν έχεις χαλασμένη κάρτα wifi δεν μπορεί να κάνει update !Γιατί και καλά αναβαθμίζει μαζί και αυτή την κάρτα .Αυτό σημαίνει ότι έχει φάει κόλλημα και δεν θα κάνει το update αν δεν την αλλάξεις την κάρτα wifi.Και γενικά πάνω σε ps3 ότι δεν λειτουργεί δεν θα σε κάνει update.Να φανταστώ έχεις το slim cech-3004a σωστά ?
mbison Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι αυτό έχω. Που να πάει το μυαλό μου..Τώρα τι να κάνω. Πώς θα το κάνω μέσω usb? Για την κάρτα wifi, είχα πάει σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και αφού έκαναν τη διάγνωση, μου είπαν ότι είναι δύσκολη η αντικατάσταση της πλακέτας κ δεν αξίζει τον κόπο... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από mbison
THE GG GAMER Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, mbison είπε Ναι αυτό έχω. Που να πάει το μυαλό μου..Τώρα τι να κάνω. Πώς θα το κάνω μέσω usb? Δυστυχώς δεν γίνεται κάτι ,μόνο αν αλλάξεις την κάρτα wifi κάτι το οποίο δεν αξίζει
mbison Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δηλαδή λες ότι αν το είχα κάνει μέσω usb θα το έκανε? Χθες προσπάθησα να στείλω e-mail στην Playstation αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα λογω φόρτου. Για την κάρτα wifi, είχα πάει σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη προπέρυσι και αφού έκαναν τη διάγνωση, μου είπαν ότι είναι δύσκολη η αντικατάσταση της πλακέτας κ δεν αξίζει τον κόπο...Απορώ γιατί
THE GG GAMER Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mbison είπε Δηλαδή λες ότι αν το είχα κάνει μέσω usb θα το έκανε? Χθες προσπάθησα να στείλω e-mail στην Playstation αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα λογω φόρτου. Για την κάρτα wifi, είχα πάει σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη προπέρυσι και αφού έκαναν τη διάγνωση, μου είπαν ότι είναι δύσκολη η αντικατάσταση της πλακέτας κ δεν αξίζει τον κόπο...Απορώ γιατί Όπως και να το έκανες από την στιγμή που είναι χαλασμένη θα σε έβγαζε error.Απλα θα μπορούσες να το κρατήσεις χωρίς update και να το είχες offline από το να αχρηστευτεί τελείως.Από τα ελληνικά μαγαζιά μην περιμένεις να σε κάνουν κάτι πραγματικά είναι για ξύλο οι τυπάδες,για κάτι "ψιλό" μπορεί να σε πάρουν στο έτσι 50+
mbison Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Eχεις υπόψη σου που μπορώ να βρώ το ανταλλακτικό, να το αγοράσω και να το δώσω σε φίλο ηλεκτρονικό να το περάσει?
THE GG GAMER Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό είναι https://www.ebay.com/itm/Used-Wireless-Bluetooth-Module-Wifi-Board-For-SONY-PS3-Slim-CECH-3000-3K/352633600145?hash=item521a99b891:g:fwgAAOSwtC5cpFc~ αλλά έχε υπόψιν σου πως θέλει reball δεν αλλάζει έτσι απλά
mikele13- Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Ας δοκιμάσει ο φίλος το εξής, ίσως πιάσει... Βγάλε τον σκληρό δίσκο της κονσόλας,καντον φορμάτ μέσω windows, και βαλτον πάνω πάλι. Άνοιξε κονσόλα, λογικά θα βγάλει μύνημα για να περαστεί firmware. Ίσως περαστεί, ίσως βγάλει error λόγω flash memory από την προηγούμενη προσπάθεια. 2
mbison Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω για την πιθανη λυση, θα ενημερωσω οταν βρω λιγο χρονο για να το κανω
Eddy_Gordo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Επίσης δοκιμασε να περάσεις 4.87 hybrid firmware μέσω safe mode .... και πες μας
mbison Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εβγαλα τον σκληρό, θα τον παω σε φιλο να τον κανει φορματ. Οταν τον ξαναβαλω, να μην κανω update ή να μπω σε safe mode κ να το κανω μεσω usb? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από mbison
THE GG GAMER Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, mbison είπε Εβγαλα τον σκληρό, θα τον παω σε φιλο να τον κανει φορματ. Οταν τον ξαναβαλω, να μην κανω update ή να μπω σε safe mode κ να το κανω μεσω usb? μόλις τον βάλεις θα σου ζητήσει να τον κάνει το ps3 και εκείνο format για να το διαμορφώσει για το σύστημα ,μέτα θα σου ζητήσει να κάνεις update, κατέβασε και πέρνα όπως σου είπε παραπάνω ο φίλος την hfw 4.87
mbison Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα στους φίλους κ χρόνια πολλά! Έγινε το φορμάτ, παρόλο που αρχικά βάζοντας το δίσκο στον Η/Υ έδειχνε άδειος. Έχω στο στικάκι το fw 4.87 κατεβασμένο από εδώ https://www.playstation.com/en-us/support/hardware/ps3/system-software/ Όμως λέτε να κατεβάσω το hybrid? Το βρηκα εδω https://mega.nz/file/fAJFwSqL#PeQfhVjbGAi69S4Jr369Tly4trG4Y9ALqdlUIBzW8qk Δεν θα ξανακολλήσει αν κάνω το udate? Mήπως να μην κανω update καθόλου?
gherudos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Ότι και να κάνεις θα κολλήσει και πάλι. Ίσως δεν είναι το WiFi αλλά το bd drive logic board το οποίο σώζεται μόνο αν περάσεις no-bd Cfw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα