cirrus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 https://www.banggood.com/Creality-3D-Ender-3-Pro-DIY-3D-Printer-Kit-220x220x250mm-Printing-Size-With-Magnetic-Removable-Platform-Sticker-or-Power-Resume-Function-or-Off-line-Printer-or-Simple-Leveling-p-1346320.html?cur_warehouse=CZ&DCC=GR¤cy=EUR Τελική τιμή με μεταφορικά (και χωρίς Insurance). Τιμή skroutz από 259 + μεταφορικά https://www.skroutz.gr/s/16504698/Creality3D-Ender-3-Pro.html?from=catspan
tsipizic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 150E έχει στο TOMTOP από Γερμανία https://www.tomtop.com/p-os0954eu.html 1
thyra_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ειναι προσοφρα. Σε αυτη τη τιμη παιζει εδω και πολυ καιρο
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tsipizic είπε 150E έχει στο TOMTOP από Γερμανία https://www.tomtop.com/p-os0954eu.html Δεν στέλνει Ελλάδα
tsipizic Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Physics_Rulez είπε Δεν στέλνει Ελλάδα Όντως, λάθος μου. Πριν λίγο καιρό έστελνε πάντως...
mc01319 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Με το κουπόνι 7b91ba η τιμή από το αρχικό post πέφτει στα 150.54€ τελική με μεταφορικά από Τσεχία. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Γενική ερώτηση. Σε αποστολές με priority direct mail χρειάζεται να βάζουμε και επιπλέον την χρέωση insurance ?
cirrus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Γενική ερώτηση. Σε αποστολές με priority direct mail χρειάζεται να βάζουμε και επιπλέον την χρέωση insurance ? Από όσο ξέρω σε γενικές γραμμές όχι. Εάν πληρώνεις με paypal σε καλύπτει αυτό. 1
hasiotis_john Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Έτοιμος είμαι να το χτυπήσω, αλλά μιας και είμαι νιούμπης στους συγκεκριμένους εκτυπωτές να ρωτήσω αν περιέχει το πακέτο υλικό εκτύπωσης και αν συμφέρει ν' αγοράσει κάποιος από Ελλάδα !? Βλέπω εδώ ότι γίνεται ένας χαμούλης, αυτά κρατάνε αρκετά? Εννοώ μια κουλούρα θα κρατήσει καιρό ή θα βγάλεις 2 αγάλματα για παράδειγμα και θα τελειώσει.
mphxths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 54 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Έτοιμος είμαι να το χτυπήσω, αλλά μιας και είμαι νιούμπης στους συγκεκριμένους εκτυπωτές να ρωτήσω αν περιέχει το πακέτο υλικό εκτύπωσης και αν συμφέρει ν' αγοράσει κάποιος από Ελλάδα !? Βλέπω εδώ ότι γίνεται ένας χαμούλης, αυτά κρατάνε αρκετά? Εννοώ μια κουλούρα θα κρατήσει καιρό ή θα βγάλεις 2 αγάλματα για παράδειγμα και θα τελειώσει. Μια κουλουρα ενος κιλου σου βγαζει αρκετες εκτυπωσεις. Βεβαια εχει να κανει με την ποσοτητα των εκτυπωσεων και το μεγεθος αυτων. Στην λογικη του χομπιστα , που κατεβαζει μικρα μοντελακια και παιζει και δοκιμαζει και εκτυπωνει , η καλουμπα του κιλου σου βγαζει παρα πολλες εκτυπωσεις. Στην αρχη βεβαια θα παει αρκετη χαμενη σε δοκιμες , μεχρι να μαθεις , αλλα μετα η χαμενη καλουμπα θα ειναι ελαχιστη. Η ολη μανουρα σε αυτους τους εκτυπωτες ειναι το bed leveling που στους περισσοτερους γινεται με το χερι και οσο ναναι ειναι λιγο ταλαιπωρια. Υπαρχουν και φασεις με αυτοματο leveling με sensors αλλα πρεπει να ασχοληθεις παραπανω για να το σεταρεις ή να το διαθετει απο την μανα του ο εκτυπωτης που σημαινει εξτρα κοστος. Τελος αν καποιος μπει στο παιχνιδι των 3d εκτυπωσεων ( με καλουμπα ) , μπαινει και σε μια διαδικασια να ασχολειται με τα αναλωσιμα αυτων οπως "μυτες" (nozzles) , κοπιδια , σπατουλιτσες , καλυμματα για το bed , γυαλοχαρτα για λειανση των μοντελων , διαφορετικα χρωματα και υλικα στις καλουμπες κ.α. ΥΓ: Οι περισσοτεροι εκτυπωτες εχουν μια μικρη ποσοτητα καλουμπας , συνηθως χαμηλης ποιοτητας , στην συσκευασια για τις πρωτες εκτυπωσεις. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο και για τον συγκεκριμενο. 3
gtaddict Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Πήρα σε προσφορά από το επίσημο της creality στο ali τον v2 στα 200. Αξίζει το 50ρικο διαφορά, μήπως να ακυρώσω να κινηθώ στον 1 pro; Μου είχαν αποστείλει το πακέτο, το οποίο γύρισε Γερμανία για ανεξήγητο λόγο και έχω 2-3 μέρες μέχρι να ξαναστείλουν.
mc01319 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mphxths είπε Μια κουλουρα ενος κιλου σου βγαζει αρκετες εκτυπωσεις. Βεβαια εχει να κανει με την ποσοτητα των εκτυπωσεων και το μεγεθος αυτων. Στην λογικη του χομπιστα , που κατεβαζει μικρα μοντελακια και παιζει και δοκιμαζει και εκτυπωνει , η καλουμπα του κιλου σου βγαζει παρα πολλες εκτυπωσεις. Στην αρχη βεβαια θα παει αρκετη χαμενη σε δοκιμες , μεχρι να μαθεις , αλλα μετα η χαμενη καλουμπα θα ειναι ελαχιστη. Η ολη μανουρα σε αυτους τους εκτυπωτες ειναι το bed leveling που στους περισσοτερους γινεται με το χερι και οσο ναναι ειναι λιγο ταλαιπωρια. Υπαρχουν και φασεις με αυτοματο leveling με sensors αλλα πρεπει να ασχοληθεις παραπανω για να το σεταρεις ή να το διαθετει απο την μανα του ο εκτυπωτης που σημαινει εξτρα κοστος. Τελος αν καποιος μπει στο παιχνιδι των 3d εκτυπωσεων ( με καλουμπα ) , μπαινει και σε μια διαδικασια να ασχολειται με τα αναλωσιμα αυτων οπως "μυτες" (nozzles) , κοπιδια , σπατουλιτσες , καλυμματα για το bed , γυαλοχαρτα για λειανση των μοντελων , διαφορετικα χρωματα και υλικα στις καλουμπες κ.α. ΥΓ: Οι περισσοτεροι εκτυπωτες εχουν μια μικρη ποσοτητα καλουμπας , συνηθως χαμηλης ποιοτητας , στην συσκευασια για τις πρωτες εκτυπωσεις. Δεν ξερω αν ισχυει αυτο και για τον συγκεκριμενο. Ο συγκεκριμένος έχει μια πολύ μικρή ποσότητα λευκού υλικού εκτύπωσης ίσα για να τσεκάρεις το bed levelling κ να εκτυπώσεις ένα μικρό δείγμα. Νομίζω στην τιμή των 150€ είναι πολύ καλή ευκαιρία να τον πάρει κάποιος που θέλει να κάνει μια αρχή στο 3D printing.
mphxths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mc01319 είπε Ο συγκεκριμένος έχει μια πολύ μικρή ποσότητα λευκού υλικού εκτύπωσης ίσα για να τσεκάρεις το bed levelling κ να εκτυπώσεις ένα μικρό δείγμα. Νομίζω στην τιμή των 150€ είναι πολύ καλή ευκαιρία να τον πάρει κάποιος που θέλει να κάνει μια αρχή στο 3D printing. Σαφως και ειναι , απλα να εχουν υποψη οι ενδιαφερομενοι οτι με εκτυπωτες καλουμπας δεν ειναι φαση , του βαζω καλουμπα και απλα τυπωνω. Εχει εργασιες που πρεπει να γινονται. Απο το φτιαξιμο/κατεβασμα μοντελων και "ρυθμιση" τους στα "slicers" οπου αυτο θελει καποια εξοικειωση και εμπειρια για το πως θα εκτυπωσεις το αντικειμενο και που χρειαζονται supports , μεχρι bed leveling,ανταλλακτικα,παρελκομενα,εργαλεια,καθαρισμα supports,λειανση/βαψιμο εκτυπωσεων κλπ. Πολλοι μπορει να μην ασχοληθουν με ολα αυτα και να μην βγαζουν καλες εκτυπωσεις και να κραζουν τον εκτυπωτη και στο τελος να απογοητευτουν και να το παρατησουν το αθλημα. Σκεψου οτι διαφορετικες μαρκες καλουμπας ενδεχεται (συμβαινει συχνα) να εχουν διαφορετικες βελτιστες θερμοκρασιες λειτουργιας (nozzle/bed). Οποτε αν καποιος αλλαζει μαρκες θα πρεπει να κανει δοκιμαστικες εκτυπωσεις για να βρισκει τις σωστες θερμοκρασιες. Πολλοι ουτε καν αυτο δεν κανουν και απλα βαζουν καποιες "safe" θερμοκρασιες και μετα κλαιγονται γιατι φαινονται τα "layers" στην εκτυπωση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα