Giorgos_00 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, Τα φώτα σας παρακαλώ στο παρακάτω ερώτημα : Έστω λοιπόν ότι έχω αγοράσει μια εφαρμογή στο Google Play για το Android κινητό μου. Η ίδια εφαρμογή έχει και έκδοση για ios και υπάρχει στο App Store. Υπάρχει τρόπος να μην την ξανά-αγοράσω για το iPhone αλλά να μεταφέρω το license που έχω ήδη αγοράσει για την Android έκδοση της;
koutsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Giorgos_00 είπε Καλησπέρα σας, Τα φώτα σας παρακαλώ στο παρακάτω ερώτημα : Έστω λοιπόν ότι έχω αγοράσει μια εφαρμογή στο Google Play για το Android κινητό μου. Η ίδια εφαρμογή έχει και έκδοση για ios και υπάρχει στο App Store. Υπάρχει τρόπος να μην την ξανά-αγοράσω για το iPhone αλλά να μεταφέρω το license που έχω ήδη αγοράσει για την Android έκδοση της; Όχι δυστυχώς.
Giorgos_00 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, koutsis είπε Όχι δυστυχώς. Σ ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, καλή σου μέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα