Προς το περιεχόμενο

Web Site και Domain Name

Grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ζητησει απο μια εταιρια τη δημιουργια ενως Web Site.

Το Domain Name δεν το εχει αγωραστει ακομα.

Η απορια μου ειναι αν η αγωρα του ειναι δικη μου υποχρεωση ή

κατι τέτοιο το αναλαμβάνει η εταιρία.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Kalutera na to agoraseis monos sou. Allwste h diadikasia ginetai online kai einai aploustath.

https://grweb.ics.forth.gr/greek/index.html

Ektos autou tha sou zhth8oun polla proswpika stoixeia, kai an eixeis kai etairia 8a sou zhthsoun perissotera. Egw de tha ebaza tritous na asxolh8oun m'auto.

Na shmeiwsw oti htan e3upnh h kinhsh pou ekanes -`h sou protinan- na afhseis thn agora tou domain sto telos. Polloi kanoun to la8os kai agorazoun prwta to domain kai enw oi plhrwmenoi mhnes trexoun, perimenoun na ftiaxtei to site.

Δημοσ.

Πριν ρωτησω την εταιρια ηθελα να γνωριζω αν ειναι δικη μου υποχρεωση ή δική τους η αγορα.

Οσο για τα προσωπικα στοιχεια στο χερι μου ειναι.

Απλα επειδη δε γνωριζω τη διαδικασια θα ηταν βολικο

για εμενα να τα αναλαβει ολα η κατασκευαστρια εταιρια, μιας και θα δημιουργησει και τα email που χρειαζομαι.

Δημοσ.
Πριν ρωτησω την εταιρια ηθελα να γνωριζω αν ειναι δικη μου υποχρεωση ή δική τους η αγορα.

Οσο για τα προσωπικα στοιχεια στο χερι μου ειναι.

Απλα επειδη δε γνωριζω τη διαδικασια θα ηταν βολικο

για εμενα να τα αναλαβει ολα η κατασκευαστρια εταιρια' date=' μιας και θα δημιουργησει και τα email που χρειαζομαι.[/quote']

H upoxrewsh einai ka8ara dikia sou. Apla mporeis na kaneis e3ousiodothsh se tritous (stous kataskeuastes ths selidas sou en prokeimenw) na katoxurwsoun kai na agorasoun to domain, e3 onomatos sou. Yparxei kosmos pou kleinei domains kai den exei sxesh me upologistes kan allwste. Fusika ta suxarikia (apodei3eis plhrwmwn klp) 8a er8oun se sena upoxrewtika.

Oi kataskeuastes ths selidas sou mporoun na sou poun oti de 8a asxolh8oun me to 8ema auto. DEN einai diko tous 8ema allwste. Bebaia auto sthn pra3h spania sumbainei. Einai e3uphrethsh ston pelath kai mporei na sto kanoun kai dwrean, einai 8ema etairias.

Δημοσ.

An ta breis skoura mporeis na kaneis mia "ladia" pou ekane enas gnwstos mou. Phge se ena katasthma gnwstou isp kai me thn profash oti 8elei na tou ftia3oun to site, tous ebale na asxolh8oun me thn katwxurwsh kai agora tou domain tou. H douleia tou egine epi topou, einai aplh allwste, eixe kai ola ta sxetika xartia mazi tou.

Meta den ton 3anaeidan omws :D

Δημοσ.
An ta breis skoura mporeis na kaneis mia "ladia" pou ekane enas gnwstos mou. Phge se ena katasthma gnwstou isp kai me thn profash oti 8elei na tou ftia3oun to site' date=' tous ebale na asxolh8oun me thn katwxurwsh kai agora tou domain tou. H douleia tou egine epi topou, einai aplh allwste, eixe kai ola ta sxetika xartia mazi tou.

Meta den ton 3anaeidan omws :D[/quote']

Δεν χρειάζεται να κάνεις λαδιά για να πάρεις ένα domain name.

Υπάρχουν εταιρείες που στο κατοχυρώνουν την ίδια στιγμή.

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να κάνεις λαδιά για να πάρεις ένα domain name.

Auto einai to sumperasma sou apo auta pou egrapsa?

Ti na pw... :!:

Afou 8es na peis kati nte kai kala, diabase prwta tis prohgoumenes 5 arades...

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Καλησπέρα,

Καταρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσεις για τι είδους domain name μιλάς. Πολλές εταιρίες παρέχουν δωρεάν το .com .net .org domain με κάποιο πακέτο φιλοξενίας. Αν μιλάς για .gr domain, υπάρχουν πολλές εταιρίες οι οποίες έχουν εγκριθεί από την ΕΕΤΤ για να είναι Καταχωρητές και μπορείς να πάρεις το domain name αρκετά φθηνότερα από ότι αν το έπαιρνες από το ΙΤΕ, όπως είπε κάποιος παραπάνω. Εδώ να επισημάνω οτι το ΙΤΕ θα σταματήσει να κάνει κατοχυρώσεις τον Ιούλιο, οπότε αν σκοπεύεις να αγοράσεις το domain name τον Ιούλιο και μετά θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν από τους επίσημους Καταχωρητές. Οι τιμές παίζουν από 51 ευρώ (με το ΦΠΑ) για 2 χρόνια και πέφτουν, αναλόγως την εταιρία. Ρίξε μία ματιά σε sites εταιριών ή ρώτα την εταιρία σου για την τιμή του domain name.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...