xrist0s4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έπεσε το μάτι μου σε αυτό το "τεστ dna" το οποίο αν σου δείχνει όντως όλα αυτά που αναφέρει στη σελίδα είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχει κανείς άποψη ή μήπως είναι μούφα ; https://idnagenomics.com/wellness/product/ολιστικό-πακέτο-dna-test-kit-3-σε-1-βιταμίνες-ιχν/
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Θεωρητικά είναι πολύ καλή ιδέα γιατί πράγματι πάρα πολλές από τις λειτουργίες ή αδυναμίες του σώματος είναι εξαρχής γραμμένες στο DNA. Πρακτικά όμως είμαι πολύ απαισιόδοξος ότι μια εξέταση των 100€ θα δείξει όντως την πραγματικότητα. Αν στην έκθεση γράψουν για ένα εύρημα θα είσαι όντως σε θέση να το επιβεβαιώσεις? Το DNA παραμένει ανεξερεύνητο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις αλλά ίσως να έχει χαρτογραφηθεί το 50%, ενώ το ποιο ποσοστό έχει ερμηνευτεί, άσε καλύτερα. Μια άλλη γνωστή εταιρεία από Αμερική που κάνει το ίδιο, η 23andMe έλεγε σε μια συνέντευξη ότι διαβάζει και αναλύει το 20-30% του DNA και το υπόλοιπο το πετάει. Φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι πολύ καλό. Άμα μου το έδιναν τζάμπα θα το έκανα από περιέργεια αλλά γενικά δεν θα βάσιζα πολλές ελπίδες. Ίσως σε 20-30 χρόνια που θα έχει προχωρήσει η τεχνολογία και η έρευνα να έχει περισσότερο νόημα 1
Dante80 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Καλησπέρα, έπεσε το μάτι μου σε αυτό το "τεστ dna" το οποίο αν σου δείχνει όντως όλα αυτά που αναφέρει στη σελίδα είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχει κανείς άποψη ή μήπως είναι μούφα ; https://idnagenomics.com/wellness/product/ολιστικό-πακέτο-dna-test-kit-3-σε-1-βιταμίνες-ιχν/ Μούφα. Και μάλιστα από τις γνωστές, βαράει κυρίως τον αφρό στα Β. Προάστεια.. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από Dante80
DimosthenisG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Κι άλλος απατεώνας. Κάνε ένα από τα γνωστά αμερικανικά, εμένα μου βρήκε και μακρινό συγγενή
costis ni Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 "Τώρα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας, εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης, αποκτώντας βαθύτερη γνώση της προδιάθεσης και των αναγκών σας. Με τα iDNA test, μπορείτε με ένα απλό δείγμα σιέλου, στο σπίτι σας, και για μία και μοναδική φορά στη ζωή σας, να πάρετε την προσωπική σας ανάλυση και αποτελέσματα, και να ανακαλύψετε τις δικές σας γενετικές πληροφορίες." μμμμ ναι, σίγουρα αμεεεεεε. 1 ώρα πριν, DimosthenisG είπε Κι άλλος απατεώνας. Κάνε ένα από τα γνωστά αμερικανικά, εμένα μου βρήκε και μακρινό συγγενή Εχε υπόψη σου οτι τα αποτελέσματα των αμερικάνικων τέστ τα "μοιράζονται" οι εταιρίες με τη μεγάλη βάση DNA που κρaτάει το FBI για εξιχνίαση εγκλημάτων κλπ. Θα πεις δεν είσαι Αμερικανός πολίτης, δεν τρέχει και τίποτα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Σε μια εξέταση στα χρωμοσώματα που πρέπει να κάνω για να δούμε ποια χρωμοσώματα είναι αλλοιωμένα και απουσιάσει μια πρωτεΐνη, πρέπει να δώσουμε περίπου 2 χιλιάρικα. Τώρα τι προσφέρουν αυτές οι εξετάσεις των 100 ευρω, δεν το ξέρω.
xrist0s4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Κ εγώ για μουφα το έκοψα μιας κ για εξετάσεις αίματος θα έδινες περισσότερα αλλά μιας κ δεν είχα ιδέα για το τι παίζει με το dna είπα να ρωτήσω ... 4 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Κι άλλος απατεώνας. Κάνε ένα από τα γνωστά αμερικανικά, εμένα μου βρήκε και μακρινό συγγενή Τι εννοείς σου βρήκε μακρυνό συγγενή ;
DimosthenisG Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, xrist0s4 είπε Κ εγώ για μουφα το έκοψα μιας κ για εξετάσεις αίματος θα έδινες περισσότερα αλλά μιας κ δεν είχα ιδέα για το τι παίζει με το dna είπα να ρωτήσω ... Τι εννοείς σου βρήκε μακρυνό συγγενή ; Σου βρίσκει άνθρωπο με πολύ σχετικό με το δικό σου dna
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Σου βρίσκει άνθρωπο με πολύ σχετικό με το δικό σου dna Αρα έχουν κάποια βάση δεδομένων.Αρα και εσύ φακελώθηκες πλέον. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αρα έχουν κάποια βάση δεδομένων.Αρα και εσύ φακελώθηκες πλέον. Τι χρησιμότητα θα έχει για μια εταιρεία στην Αμερική το ότι φακέλωσε το DNA σου? Και αντιστοίχως τι κακό μπορεί να πάθεις από αυτό?
Lazlow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Κι άλλος απατεώνας. Κάνε ένα από τα γνωστά αμερικανικά, εμένα μου βρήκε και μακρινό συγγενή από θέμα καταγωγής τι αποτελέσματα πήρες; είμαστε Έλληνες τελικά ή Τούρκοι;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι χρησιμότητα θα έχει για μια εταιρεία στην Αμερική το ότι φακέλωσε το DNA σου? Και αντιστοίχως τι κακό μπορεί να πάθεις από αυτό? Που να ξέρω;Πάντως την πληροφορία την έχουν. Αλήθεια τι γράφουν στα χαρτιά που στέλνεις;Σε τι συμφωνείς;
DimosthenisG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Lazlow είπε από θέμα καταγωγής τι αποτελέσματα πήρες; είμαστε Έλληνες τελικά ή Τούρκοι; 80% Έλληνας , 10% κέντρο Ευρωπαίος 4% balkan 6% Εβραίος
Ghost_Rider Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Ας κλειδωσει κάποιος διαχειριστης το συγκεκριμένο θέμα.Ευχαριστω. 2
SabotazNic Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, costis ni είπε Εχε υπόψη σου οτι τα αποτελέσματα των αμερικάνικων τέστ τα "μοιράζονται" οι εταιρίες με τη μεγάλη βάση DNA που κρaτάει το FBI για εξιχνίαση εγκλημάτων κλπ. Θα πεις δεν είσαι εγκληματιας (ή τουλαχιστον δεν σε εχουν πιασει), δεν τρέχει και τίποτα. fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις